Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 21
  • Переглядів: 22

Чому сенатор від Республіканської партії США Ліндсі Грем вимагає виборів від Зеленського

Категорія:

Спецтема:

Що стоїть за вимогою американських республіканців провести в Україні вибори навіть під час війни? Гроші на вибори мають дати американці. В Україні нема грошей ні на що, бо ж усе забрали на бруківку.

230831-yakymenko.jpg

Анатолій Якименко
Анатолій Якименко

За цією вимогою стоїть бажання змінити нарешті владу Зеленського. Про це у своєму відео розповів Анатолій Якименко.

Він нагадав заяву американського сенатора Ліндсі Грема, у якій він закликав до проведення виборів в Україні наступного року, навіть якщо війна ще буде тривати.

Вибори в Україні 2024 року, на думку Грема, потрібні, аби показати зміни, які відбулися в Україні за останні роки.

"Я хочу, щоб у цій країні пройшли вільні та чесні вибори, навіть під час нападу на неї. Американський народ має знати, що Україна змінилася", – заявив він.

Сенатор Грем зазначив, що у минулому Україна "була дуже корумпованою". Тобто під змінами він розуміє відмову України від корупційних практик, каже Якименко і далі цитує слова Володимира Зеленського:

"Я зустрічався з Ліндсі Гремом і ми особисто говорили... Моя відповідь дуже проста. Я йому, Ліндсі, сформулював дуже швидко, і він був дуже задоволений. Якщо наші парламентарі готові, тому що нам потрібні зміни до законодавства до Виборчого кодексу зробити це швидко. Якщо, я йому сказав, ви готові мені дати 5 мільярдів, тому що я не людина, яка займається бруківкою, і не зможу просто забрати з бюджету 5 мільярдів і мені здається, саме така сума потрібна на проведення виборів у звичайний час. А у військовий час я не знаю. Я йому сказав, якщо США разом з Європою надають фінансову підтримку, вибачте, я нічого не прошу. Я кредити брати не буду, я забирати гроші від зброї й давати їх на вибори також не буду. Це передбачено законодавством".

Американці втомилися від Єрмака, Подоляка і всієї тієї команди разом з Зеленським, каже Якименко і дивується, як наші політологи та американісти не розуміють американських республіканців і малюють їх як ворогів.

Щодо Трампа. Що насправді він сказав, коли говорив, що закінчить війну в Україні за 24 години. А  сказав він все просто – спочатку він поговорить із Зеленським і спитає, що йому потрібно. Після цього він поговорить з Путіним. Якщо Путні не погодиться на все, що сказав Зеленський, Україна отримає всю необхідну зброю і її територія буде деокупована.

Нам малюють з республіканців ворогів! Нас лякають республіканцями! Це – вищий рівень політичного мистецтва переконати, що наші союзники є нашими ворогами, натомість представити наших недругів (а Адміністрація Байдена є нашими недругами!) нашими друзями. Усі ці наші "лідери громадської думки" та політологи переконують нас у тому, що перемога республіканців буде катастрофою для України...

Наші інтереси: 

Нарешті хоч хтось починає розуміти, що хочуть США і що республіканці нам не вороги.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи