Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чехія визнала геноцидом злочини Росії в Україні

Чеські сенатори заявили, що Росія в Україні грубо порушує міжнародне гуманітарне право та міжнародні конвенції. Сенат засудив етнічно мотивовані злочини проти людства, які Росія вчиняє системно і масштабно.

Сенат Чехії 11 травня визнав геноцидом українського народу злочини російської армії в Україні, повідомив посол України в Празі Євген Перебийніс, пише "Європейська правда".

"Чеський Сенат щойно визнав злочини, які російська армія вчиняє в Україні, геноцидом українського народу. У прийнятій постанові також міститься підтримка подальшого надання Чехією Україні зброї та отримання Україною статусу кандидата на членство в ЄС", - повідомив посол у Twitter.

Чеські сенатори заявили, що Росія в Україні грубо порушує міжнародне гуманітарне право та міжнародні конвенції.

Сенат засудив численні військові злочини, вчинені Росією в українських містах, таких як Буча, Бородянка, Ірпінь та Маріуполь, які свідчать про терор проти населення, масові страти та депортації сотень тисяч осіб.

Сенат засудив етнічно мотивовані злочини проти людства, які Росія вчиняє системно і масштабно. Це є проявом геноциду проти українського народу.

Наші інтереси: 

Називаємо речі своїми іменами. Ерефія завжди вела і веде етнічну війну проти України. Поки ми не знищимо цю потворну імперію, нам життя не буде. Або ми їх, або вони нас. Ніякого мирного співіснування не може бути. Вони показали свою підлу та злочинну сутність навіть тим, хто "за мир" і "поза політикою".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи