Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 6

Церемонія відкриття чемпіонату світу з футболу 2014 онлайн трансляція

Церемонія відкриття ЧС-2014 з футболу починається 21:45 по київському часу.

На нашому сайті ви зможете дивитись церемонію відкриття ЧС-2014 по футболу!

Церемонії відкриття чемпіонату світу з футболу 2014 приділяється не так багато уваги, як, наприклад, церемонії відкриття Олімпійських Ігор.

Грандіозне шоу на честь старту Чемпіонату Світу, буде дуже цікавим. Організатори свята приготували для глядачів виступи знаменитих музикантів, акробатів і танцюристів.

Відкриття чемпіонату світу з футболу 2014 пройде на стадіоні “Корінтіас” в Сан-Паулу 12 червня. У ній візьмуть участь понад 600 гімнастів, акробатів і танцюристів капоейри.

Шоу триватиме 25 хвилин, повідомляє прес-служба ФІФА.

Головну інтригу церемонії відкриття створила навколо себе американська співачка Дженіфер Лопес. Саме вона разом з американо-кубинських репером Pitbull і бразилійкою Клаудіа Лейтте записала офіційну пісню чемпіонату під назвою “Ми єдині” (We Are One).

Днями стало відомо, що з-за проблем з продюсуванням Лопес відмовилася бути присутньою на церемонії. Однак шанувальники співачки можуть перестати хвилюватися. Лопес приїде на відкриття.

“Дженніфер не хоче розчаровувати своїх шанувальників, ні футбольних вболівальників, так що вона приїде туди (на церемонію відкриття)”, – заявили представники співачки.

Крім Лопес, Pitbull і Лейтте на відкритті заспівають американська співачка Бейонсе зі знаменитою піснею Пола Маккартні. У церемонії візьме участь легендарний футболіст Пеле.

Над шоу працював бельгійський режисер Дафне Корені. Йому довелося чимало потрудитися, тому що менш ніж через дві години після церемонії на “Корінтіасі” пройде матч відкриття ЧС-2014 Бразилія – Хорватія.

Обов’язковою умовою при створенні шоу було не пошкодити футбольний газон.

Трансляція ще не почалась! Посилання появляться за 10 хвилин до початку церемонії!


В тему:

ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ДІВЧАТ ПІД ЧАС ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ: 14 ПОРАД

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи