Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Британія навчатиме більше українських військових, ніж планувалося раніше

Категорія:

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес 11 серпня за підсумками донорської конференції в Копенгагені заявив, що Лондон готовий забезпечити підготовку більшої кількості українських військових, ніж раніше планувалося.

Відповідаючи на питання, чи може Британія підготувати понад 10 тисяч українських військових, як це оголошувалось раніше, Воллес відповів: «Гадаю, тепер ми зобов’язані вийти за ці межі. Ми тренуватимемо більше і довше».

Окремо глава британського оборонного відомства наголосив, що дії міжнародної спільноти щодо допомоги Україні «все ще рухаються по висхідній траєкторії»:

"Втоми від дій немає. Ми почали з базової ручної зброї та дискусій про те, чи не будуть тренування провокаційними. Минуло пів року, і ми обговорюємо, скільки гелікоптерів, літаків, GMLRS і HIMARS надала міжнародна спільнота".

Міністр оборони Норвегії Бйорн Аріль Грам оголосив, що його держава долучиться до масштабної програми підготовки українських військовослужбовців у Великій Британії.

Також нагадаємо, що Данія направить до Великобританії військових інструкторів для навчання солдатів з України та навчатиме українських офіцерів.

Фінляндія вслід за Канадою та Швецією приєднається до підготовки українських військових у Великій Британії.

Наші інтереси: 

Підготовка українських воїнів. Досвідчені воїни Королівства, Данії, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Канади вчать українських військових.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи