Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Борис Джонсон приїхав до Києва наступного дня після візиту Макрона, Драгі та Шольца

Категорія:

Спецтема:

Славний друг України прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 17 червня знову побував в Україні. Це вже його другий візит в Україну з початку повномасштабного російського вторгнення. Вперше він приїздив до Києва потягом 9 квітня — теж без попередження заздалегідь.

220618dzhonsonzelenskyy-1.jpg

Борис Джонсон: "Добре знову бути в Києві"
Борис Джонсон: "Добре знову бути в Києві"

Борис Джонсон написав радісний твіт і розмістив відео, до якого написав: "Українському народу: Великобританія з вами, і ми будемо з вами, поки ви остаточно переможете".

"Багато днів цієї війни довели: підтримка України з боку Великої Британії тверда й рішуча. Радий знову бачити в Києві великого друга нашої країни Бориса Джонсона", — написав Володимир Зеленський.

Президент України також відзначив: "Наші переговори з Борисом Джонсоном сьогодні, як і завжди, були максимально щирими та предметними. Говорили про необхідність збільшення постачання важкої зброї та систем протиповітряної оборони, економічну допомогу, санкційний тиск на агресора, гарантії безпеки для нашої держави. Готуємося до відбудови України після нашої перемоги. Сумнівів, що ми її здобудемо, у нас нема".

Зеленський також виклав відео прогулянки з Борисом Джонсоном. Вони відвідали Свято-Михайлівський Золотоверхий монастир, побували на Михайлівській площі, де зараз виставлена знищена військова техніка російських окупантів.

 

Наші інтереси: 

Україні потрібен союз із Великою Британією. Сьогодні стара Європа вже готова взяти Україну в ЄС. Натомість Велика Британія і Польща пропонують Україні утворити новий союз.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи