Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Білл Гейтс підкупив ЗМІ, щоб просувати свої інтереси: вакцини, депопуляція та ковідоістерія

Категорія:

MintPress провела велике розслідування Фонду Білла і Мелінди Гейтс та оприлюднила його результати: мільярдери, і конкретно Білл Гейтс, вклали щонайменше 319 мільйонів доларів у мейнстримні медіа для пропаганди його геноцидних намагань.

211123billgeyts.jpg

Білл Гейтс
Білл Гейтс

Серед одержувачів хабарів від Гейтса – CNN, NBC, NPR, PBS і The Atlantic. Міжнародні одержувачі Гейтса включають британську газету The Guardian, The Financial Times, The Daily Telegraph, Le Monde, Der Spiegel, El País та Al-Jazeera, пише Natural News.

Повна інформація про те, які мережі отримали гроші від Гейтсів, доступна на Humans Are Free.

“Гроші загалом спрямовуються на проблеми, які близькі серцям Гейтсів”, – пише Humans are Free.

Наприклад, грант у розмірі 3,6 мільйона доларів для CNN був спрямований на те, щоб ті повдомляли про "гендерну рівність, особливо фокусуючись на найменш розвинені країни, на створення журналістики про повсякденну нерівність, яку переживають жінки та дівчата по всьому світу". А от Texas Tribune отримала мільйони, щоб "підвищити громадське усвідомлення та залучення громадськості до питань реформи освіти в Техасі".

Гейтс довгий час маскував свої хабарі під «благодійні пожертви». 

Всілякі групи журналістських розслідувань, включаючи Міжнародний центр журналістів у Вашингтоні, округ Колумбія, також регулярно отримують великі суми готівки від Гейтса.

"Фонд також вкладає кошти на безпосереднє навчання журналістів у всьому світі у вигляді стипендій, курсів та семінарів", – пояснюють у звітах.

Улюблені теми, які контролює Гейтс, включають охорону здоров’я, освіту та глобальний розвиток. Гейтс також кидає величезні суми готівки в академічні кола.

Гейтс також одержимий тим, щоб люди припинили мати дітей. Тільки в Індії Гейтс вніс понад 5,7 мільйона доларів в євгенічну організацію під назвою Population Foundation of India, яка пропагує сексуальне та репродуктивне «здоров’я» та «планування сім’ї».

Купівля засновником Amazon Джеффом Безосом The Washington Post за 250 мільйонів доларів у 2013 році була дуже чіткою та очевидною формою впливу на медіа, так само як і створення засновником eBay П’єром Омідьяром компанії First Look Media, що володіє The Intercept.

Очевидно, що існують серйозні конфлікти інтересів, коли йдеться про контроль Гейтса та інших мільярдерів над напрямком розвитку світу. Якби більше людей були готові ставити жорсткі запитання, можливо, ми могли б нарешті звільнитися від їхніх авторитарних планів.

Більше новин, пов’язаних з Біллом Гейтсем та його прагненням до глобального домінування можна знайти на  Evil.news.

Наші інтереси: 

Розуміти, що так звані великі "респектабельні" ЗМІ є продажними та грають під дудку тих, хто їм платить. Усвідомлювати, що наші отримувачі грантів від різних міжнародних структур, в тому числі й різні факт-чекери, виконують завдання, що їм ставлять замовники, та є брехливими, лицемірними й безсоромними.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

319 мільйонів доларів – це лише те, що вдалося виявити. Реальна сума хабарів може бути на порядок більшою.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

319 мільйонів доларів – це лише те, що вдалося виявити. Реальна сума хабарів може бути на порядок більшою.

Все, що робиться з власної волі, – добро!