Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Байден після інавгурації видасть указ про носіння масок протягом 100 днів

Він видасть розпорядження про носіння масок у всіх місцях, на які поширюються його повноваження: наприклад, у федеральних будівлях або в літаках і автобусах, які курсують між штатами. Президент Дональд Трамп так і не видав указу про носіння масок по всій країні, заявляючи, що люди повинні приймати рішення самостійно. Іноді його бачили в масці, але в більшості випадків він вважав за краще обходитися без неї.

Джо Байден оголосив, що попросить американців носити маски протягом перших 100 днів після його вступу на посаду, передає російська служба Голосу Америки.

«Всього сто днів носіння масок, це не назавжди. Сто днів. Я думаю, що ми побачимо значне скорочення захворюваності», – сказав Байден в ефірі каналу CNN в спільному інтерв'ю з Камалою Гарріс.

Байден також розповів, що запропонував головному епідеміологу країни доктору Ентоні Фаучі стати медичним радником і членом групи по боротьбі з коронавірусом у майбутній адміністрації. Фаучі очолює Інститут вивчення алергічних та інфекційних захворювань.

«Я попросив його залишитися на тому ж посту, який він займав при кількох минулих президентах, і запропонував йому стати моїм головним медичним радником і членом команди по боротьбі з коронавірусом», – сказав Байден.

Також Джо Байден заявив, що він публічно зробить щеплення від коронавірусу, щоб продемонструвати громадськості його безпеку.Байден сказав, що «буде радий» отримати вакцину, як тільки головний спеціаліст уряду з інфекційних захворювань Ентоні Фаучі заявить про її безпеку.

Наші інтереси: 

Розуміти, хто такий Байден. Він повірив ліберальним ЗМІ, що вже є обраним президентом, і думає про інавгурацію:) "Дурень думкою багатіє".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

100 днів ? десь я таке вже чув...

Я не меч, я тримаю меч.

Коментарі

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

100 днів ? десь я таке вже чув...

Я не меч, я тримаю меч.