Зображення користувача Леонід Українець.
Леонід Українець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Активна і пасивна функції мозку

Світ:

Розум людини має дві основні функції: активну і пасивну. Пасивна функція - це інстинктивне, автоматичне мислення без проявів сили волі. Активна функція - це свідоме, вольове мислення.
 

Пасивна функція - це інстинктивне, автоматичне мислення без проявів сили волі. Ця функція - хороший слуга, котрий виконує більшу частину розумової роботи. Вона працює з мінімальним напруженням. У більшості осіб майже усе мислення є пасивним. Такі люди надають перевагу готовим думкам інших людей. Цим вони сильно схожі на овець. Готові повірити усьому, що сказано переконливо і відповідним чином.

Активна функція - це свідоме, вольове мислення. Ця функція тісно пов’язана з тим, що називають силою волі. Цю функцію використовує бадьора, енергійна, уважна людина в практичні діяльності. Активна функція здійснює нагляд за пасивною, уважна до дрібниць. У деяких людей розум має дві функції, але все одно активна працює тільки певний проміжок часу і потім потребує відновлення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Коротко і зрозуміло..По брахманському..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Леоніде. Самоосвіта... Відповідальність...Світлі мрії формуються...
Цитата :"Активна функція - це свідоме, вольове мислення. Ця функція тісно пов’язана з тим, що називають силою волі. Цю функцію використовує бадьора, енергійна, уважна людина в практичні діяльності." Дякую.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Коротко і зрозуміло..По брахманському..

Вірю в те, що розумію.