Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Адміністрація Трампа наостанок розширила санкції проти Північного потоку-2

Світ:

Адміністрація Трампа в останній день його президентського терміну оголосила нові санкції проти проекту «Північний потік-2». Під них потрапила баржа, яка добудовувала газопровід після відходу європейських підрядників, а також її власник.

Міністерство фінансів США оголосило про введення санкцій проти російської баржі «Фортуна» та компанії «КВТ-Рус», що володіє нею, а також проти деяких інших кораблів і організацій, повідомляється на сайті відомства.

Крім «Фортуни», під санкції потрапили «Максим Горький» і «Сієрра», що зареєстровані в Венесуелі, але ходять під російським прапором. Обмеження також торкнулися компанії «Рустанкер» (зареєстрована в Краснодарському краї), що володіє судном «Сієрра», і Національного інституту водного господарства Венесуели, якому належить «Максим Горький».

Санкції проти «Фортуни» і «КВТ-Рус» були введені на підставі закону «Про протидію недругам Америки через санкції» (CAATSA). Що стосується компанії, то йдеться про обмеження у сфері банківських транзакцій, майна і, наприклад, можливостей інвестування.


Додатково: 
Наші інтереси: 

Розуміти, що українські засоби масової маніпуляції рекламують Байдена, але не розказують, що зробив Трамп та його адміністрація для України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи