Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 16
  • Переглядів: 16

7 аргументів проти вакцинації – інтерв'ю з Робертом Кеннеді молодшим (відео з українським перекладом)

Категорія:

Світ:

Діти, яким робили щеплення, набагато частіше хворіють. Нинішня епідемія хронічних хвороб викликана масовою вакцинацією. Найпоширеніші 300 хвороб зазначені на пакувальних вкладках вакцин як можливий побічний ефект. Кожне 39-е щеплення завдає очевидної шкоди.

200516-robertfranciskennedyjr.jpg

Роберт Френсіс Кеннеді-молодший (Robert Francis Kennedy Jr.), 1954 р. н.
Роберт Френсіс Кеннеді-молодший (Robert Francis Kennedy Jr.), 1954 р. н.

Роберт Ф. Кеннеді молодший, випускник Гарвардського університету, юрист-еколог, племінник Джона Ф. Кеннеді, люб’язно погодився дати інтерв'ю Kla.TV у грудні 2019 року. Кеннеді є президентом і засновником природоохоронного Альянсу, а також головою і засновником організації "Захист здоров'я дітей", яка займається питаннями здоров'я людей і планети. Їхня місія полягає у тому, щоб покінчити з епідеміями дитячих хвороб.

Кеннеді не боїться притягнути винних до відповідальності. Він невпинно працює над викриттям брехні CDC (Федеральне агентство міністерства охорони здоров’я США) та інших урядових організацій, щоб викрити тісні зв’язки дослідників з великими фармацевтичними компаніями. Він невпинно продовжує боротися за відкриті дебати щодо вакцинації. Його ствердження: «Нам потрібна наука, а не цензура», «Мені потрібні надійні, прозорі дослідження безпеки та незалежні регулюючі органи».

Відеозапис інтерв'ю з Робертом Ф. Кеннеді молодшим: 

Інтерв’юер:

Уявіть, що ви мимохіть зустрічаєте аудиторію в ліфті нью-йоркського хмарочосу. Двері зачиняються, і хтось поруч говорить: «Містер Кеннеді, я думаю, це чудово, що ви робите з Waterkeepers (Ватеркіперс). Я дуже поважаю вашу роботу, але я не можу бути проти вакцинації. Я думаю, Ви йдете проти науки». Що Ви їм скажете?

Kеннеді:

Насамперед я сказав би, що я не проти вакцинації. Я просто хочу безпечні вакцини, які перевіряються так само, як і інші ліки. Але, напевно, найголовніше, що я сказав би про вакцини, це те, що ми всі маємо сприймати їх з обережністю та скептично через наступні причини.

1. Вакцини виробляють компанії, які є серійними злочинцями

По-перше, всі 72 вакцини, необхідні в даний час американським дітям, виробляються однією з чотирьох компаній. А всі ці чотири компанії – серійні злочинці, які за останні десять років заплатили 35 мільярдів доларів – мільярдів доларів! – у вигляді штрафів та покарань, як компенсації за шахрайство з владою, за фальсифікацію науки, за обман лікарів і чиновників та за вбивство сотень тисяч американців через наркотики, котрі, як вони знали, були небезпечні та вбивають людей. І вони нікому цього не сказали.

Отже, знаєте, одна справа: чому хтось повинен вірити, що ці чотири компанії змінили свою злочинну поведінку, коли мова заходить про вакцинацію?

Інша справа, що вакцини – це єдина можливість, де їх ніколи не спіймають, тому що Конгрес США зробив практично неможливим подати в суд на виробника вакцин.

Iнтерв’юер: Єдиний момент, в якому їх ніколи не зможуть спіймати?

Kеннеді: Їх ніколи не спіймають. Тому що вони в усіх інших випадках попадаються. І навіть якщо їх спіймають, які б вони не були недбалі, які б зловмисні вони не були, які б не були небезпечні інгредієнти, які б обурливі не були травми, на них не можна подавати до суду. Тому ніяких наслідків не буде. Не буде ніяких наслідків, якщо хтось захворіє від вакцини. Нема ніякого стимулу для них, щоб зробити це безпечнішим.

2. Вакцини не проходять тестування

По-друге, виробники не мають зобов’язання тестувати вакцини. Це єдиний медичний продукт, який ніколи не піддається подвійному сліпому плацебо-тестуванню, що є єдиним способом визначити профіль ризику для продукту і визначити, чи дійсно цей продукт запобігає більшій кількості проблем, ніж викликає. Тому нема ніякого стимулу – вони не знають, чи безпечно те, що вони продають вам, чи ні. Вони не можуть цього знати, бо жодна з 72-х вакцин, які зараз продаються американській громадськості з метою безпеки, не була тестована.

3. Вакцинація нав’язана державними законами

Kеннеді: По-третє, вакцини – це продукти, визначені законом. Альтернативи нема, щоб можна було сказати: «Знаєш, я не хочу купувати це, бо думаю, що це може мені зашкодити». Це не працює, тому у них зовсім відсутній стимул зробити свій продукт безпечним. І знаєте, є інша річ, про яку, я думаю, люди в ліфті повинні знати.

4. Епідемія побічних ефектів від вакцинації

Ми повинні бути дуже, дуже скептичними і підозрілими щодо вакцин, тому що ми вже перебуваємо в епіцентрі найбільшої епідемії хронічних захворювань в історії людства! І, до речі, в дитинстві мені зробили три щеплення, і це було визнано цілком достатнім.

Сьогодні діти отримують 72 щеплення, а графік вакцинації найбільш кардинально змінився від 1989 року. І ця епідемія хронічних захворювань почалася в 1989 році за даними Агентства з охорони навколишнього середовища США (EPA). Отже, якщо ви народилися до 1989 року, у вас 12% шансів отримати хронічне захворювання. Якщо ви народилися після 1989 року, – у вас 54% шансів. Йдеться про неврологічні розлади розвитку. Знаєте, коли я був дитиною, я не знав нікого, у кого вони були. Синдром дефіциту уваги і гіперактивності, затримка мови, затримка розвитку мови, нарколепсії, аутизм. Аутизм виріс від 1 з 10 000 до 1 з 34 дітей.

Ніхто ніколи не пояснював, як це сталося. Здається, що це нікого не хвилює. Аутоімунні захворювання, такі як ревматоїдний артрит і юнацький діабет, демієлінізуючі захворювання також вибухнули після 1989 року ... і в даний час є епідемією для наших дітей. Що стосується алергічних захворювань: я раніше не знав нікого, у кого була б алергія на ар̍ахіс. У мене було 10 братів і сестер і, можливо, 70 двоюрідних братів і сестер, але я не знав нікого з алергією на арахіс.

Але у моїх дітей є алергія на арахіс, і тепер таких можна знайти всюди. Звідки вони беруться? Харчова алергія, риніт, екзема, астма, всі алергічні захворювання, анафілаксія вибухнули після 1989 року.

Отже, в цьому списку з трьома категоріями є близько 300 захворювань, які визнані. І може це збіг, що кожне з цих 300 захворювань також зазначено на пакувальних вкладках вакцин як побічний ефект вакцини? Якщо хтось придумає інше пояснення, благослови його, Господи!

І міністерство охорони здоров’я США не може просто продовжувати говорити: «Ми не знаємо, звідки він взявся, це все велика загадка». Воно є Центром по контролю і профілактиці захворювань. Що воно робить, щоб контролювати епідемію хронічних захворювань? Зовсім нічого. І причина цього в тому, що воно знає, звідки це.

Це від вакцин! І це стало дуже, дуже ясно, завдяки незалежній науковій діяльності, яка проводилася, особливо зараз, в інших країнах,та частина її також має місце в Сполучених Штатах. Але, в основному, в інших країнах.

Міністерство охорони здоров'я США зробило все, щоб учені не проводили ці дослідження. Вчені все одно їх роблять. І серед них багато урядових вчених. Їх карають і відправляють на заслання, їх позбавляють фінансування, але вони все одно продовжують. І це лякає, коли читаєш їхні визнані дослідження!

5. Приховування наукових даних про шкідливість вакцинації

Інтерв’юер:

«А чи є хто-небудь з цих урядових вчених на службі у Великій Фармі?»

Keннеді:

О, аякже! Є урядові вчені, яких оплачують великі фармацевтичні компанії. Вони спотворюють ці епідеміологічні дослідження, щоб показати, що вони не можуть знайти зв'язок між аутизмом і вакцинами, наприклад ... або, в крайньому випадку, вакциною MMR. Але є й незалежні, дійсно великі урядові вчені: такі люди, як Арі Голдман, який проводив дослідження вакцини проти вітряної віспи, і Барт Классен, який був вченим NIH (Національного інституту здоров’я) та виявив зв’язок між діабетом і вакцинами і задокументував найбільші епідеміологічні дослідження в історії.

І багато, багато інших, які потім втрачають роботу.

Джуді Міковіц, яка, як ви знаєте, виявила канцерогенні ретровіруси мавп і мишей у вакцинах, які майже напевне відповідальні за вибух раку м’яких тканин і кісток у бебі-бумерів і в сучасному поколінні. Тож це були урядові вчені, які втратили роботу через те, що виявили зв'язок і відмовилися відступити й замовкнути.

Але є й такі, як ви знаєте, упереджені. Це вчені, які беруть гроші від CDC та фармацевтичної промисловості, щоб зробити саме такі хитромудрі дослідження та показати, що вакцини не пов'язані з будь-якими хворобами, які виникають як наслідок.

Але єдине дослідження, яке вони ніколи не проводили – це те, яке ви б напевне зробили, якби дійсно хотіли відповісти на це запитання про вплив вакцин.

Це буде полягати в тому, щоб подивитися на населення, яке не пройшло вакцинацію, і порівняти результати в галузі охорони здоров’я з населенням, яке пройшло вакцинацію.

Інтерв’юер:

Але хіба таке дослідження раніше не проводилося?

Keннеді:

Ні, але це зробили незалежні вчені. Я опублікував на моєму акаунті в Instagram близько 41-е з цих досліджень та їхні резюме. І кожне з цих досліджень показує, що діти, яким робили щеплення, набагато частіше хворіють.

Інтерв’юер:

І Міністерство охорони здоров`я США це просто ігнорує?

Keннеді:

Так, те, що я сказав CDC та іншим, хто скаржився на мою активність у цьому питанні, це наступне: «Просто покажіть мені одне дослідження, яке доводить, що вакциновані діти здоровіші, ніж невакциновані! Я розташую це дослідження на своєму сайті і повернуся назад. Я покину «Охорону здоров’я дітей» і повернуся до захисту річок, що я вважав би за перевагу».

Вони нікому не дозволять провести такі дослідження, бо знають, що трапиться, якщо вони це зроблять.

Інтерв’юер:

Вони знають, що існує наука, що існують дослідження, вони все знають. З якою совістю такі люди можуть працювати в CDC?

Keннеді :

Ну, знаєте, це цікаве запитання, бо я думаю, що більшість – не всі в CDC знають, що відбувається. У Бюро з безпеки вакцин існує вузька група, як вони це називають, яка насправді знає більшу частину від того, що я знаю, і навмисне приховує це. А всі інші, в якомусь розумінні, захоплені ортодоксальністю. І я думаю, що найбільш вдала аналогія до цього, це скандал з педофілами, який стався в католицькій церкві. У них було кілька священиків, які ґвалтували та експлуатували дітей, але вся організація католицької церкви стала їхнім спільником.

Я маю на увазі те, що у вас були старійшини, єпископи і навіть Ватикан, які покривали це, бо в них була ідея, що захист установи церкви важливіший, ніж ці маленькі діти, які стали жертвами. І у людей є можливість самим переконатися в цьому. І вони в цьому контексті говорять собі: «Програма вакцинації настільки важлива, що ми приховуємо від громадськості її недоліки і просто робимо вигляд, що все гаразд, що вона не пов'язана з цими захворюваннями. Бо якщо люди почнуть сумніватися у вакцинах, наслідки для суспільства будуть жахливими. І тому ми маємо право брехати людям і створювати усю цю неправдиву науку і інше неподобство, яку вони роблять».

Це ідеальна аналогія того, що вони роблять і як вони це виправдовують для себе.

Це як католицька церква. Коли вони робили це, було багато католицьких єпископів, які вважали себе хорошими людьми і вірили, що вони служать благородній меті, і повинні були зробити щось складне, а саме ‒ приховати цей скандал. Але насправді вони були пов'язані дуже поганою ортодоксальною угодою.

Інтерв’юер:

Так, після Вашого пояснення, я можу зрозуміти, як люди в CDC можуть сказати: «Гаразд, ми повинні допустити трохи брехні для загального блага. Ми, звичайно, більше не хочемо епідемії поліомієліту, і для цього нам потрібні вакцини». Але я дивився Вашу відео-презентацію на Гаваях, де, до речі, Ви згадали про те, що у Вас з'явилася нова онука ‒ вітаю! І в цьому відео найцікавішим для мене був слайд, який показує, що хвороби майже повністю викоренені в XIX столітті аж до початку XX століття. А потім почалося впровадження вакцин після їхнього майже повного знищення.

6. Різке зниження захворюваності відбулося до запровадження вакцинації

Кеннеді:

Так, я можу лише сказати, що до введення вакцини, в цій країні було викорінено 96,9% кору, а у Великобританії – близько 99%.

І ви знаєте, що CDC насправді посилається на це? Ви знаєте, багато людей думають або стверджують, що вакцини насправді є причиною цього великого падіння смертності у 20 столітті.

На цьому тижні CDC спільно з Університетом Джона Хопкінса провели дослідження, в якому я виклав витяги з мого аккаунта в Instagram (Інстаграм). І власний висновок CDC, який опублікували в журналі Американської асоціації педіатрів, котрі є найсильнішими захисниками вакцинації в світі.

І CDC дійшла висновку, що вакцини практично не мають ніякого відношення до зниження рівня цих захворювань і смертності від інфекційних захворювань у ХХ столітті. Це була гігієна, це були очисні споруди, це була хлорна обробка води, це було електричне охолодження, яке допомогло поліпшити харчування. І ці поліпшення, які були технічними, не мали майже ніякого відношення до медицини.

Інтервю’єр:

Он як! це були власні висновки CDC?

Кеннеді:

Так, заключні висновки самого Міністерства охорони здоров'я США, CDC. І знаєте, ви можете побачити висновок дослідження, яке я опублікував на Instagram (Інстаграм), здається, чотири дні тому. І якщо Ви зайдете на мій Instagram сайт, Ви побачите цитату з нього. Якщо ви перейдете по посиланню на це дослідження, то подивіться на оригінальне дослідження. Там написано: «Зниження захворюваності у 20 столітті майже не мало відношення до вакцин».

Інтерв’юер:

Ви згадали всі сучасні захворювання, які походять від вакцин, котрі, як ми говоримо, CDC заперечує. А на сайті CDC я переглянула дитячий календар щеплень, зазвичай починаючи з двох місяців, у якому є чотири-п’ять необхідних вакцин, по три-п’ять доз кожна, а з гепатитом починаєш навіть від народження. Потім ви переходите на наступну сторінку, і там написані «проблеми» і «серйозні проблеми»: «Після вакцинації DTaP (АКДС) - потрійної вакцинації) повідомлялося про тривалі напади, к̓ому, розлади свідомості і незворотні пошкодження головного мозку. Ці повідомлення вкрай рідкісні». І там говориться: «Як і в будь-яких ліках, ймовірність того, що вакцина завдасть серйозної шкоди здоров’ю або призведе до смерті, дуже мала». Тут свідомо брешуть про кількість травм і смертей, викликаних вакцинацією?

7. Державні компенсації постраждалим від вакцинації зростають 

Кеннеді:

У них є система моніторингу під назвою VAERS, система повідомлення про несприятливі події при вакцинації. І ця система була розроблена, щоб приховати пошкодження від вакцини. І насправді, є дослідження, проведене HHS (Міністерство охорони здоров'я і соціальних служб США) за замовленням Гарварда Пілгріма в 2010 році і проведене вченими Гарварда. Вони дійшли висновку, що взагалі зареєстровано менше 1% травм, отриманих у результаті вакцинації. Менше 1%. І все ж уряд виплатив чотири мільярди доларів людям з пошкодженням від вакцини. То ж помножте це на 100 і отримаєте уявлення – понад 100, тому що повідомляється менше 1%. І там, де це дослідження було проведене, вони фактично використовували автоматичну систему підрахунку замість добровільної системи. А за допомогою комп’ютерної системи підрахунку вони виявили, що близько 2,6% щеплень, приблизно кожне 39-е щеплення, завдає шкоди.

Інтерв’юер:

Не одна на мільйон?

Keннеді:

Ні, не одна на мільйон, як вони це публічно говорять. І якби люди знали про це, то ніхто б уже не проходив вакцинацію, бо рівень шкоди від щеплень становить 2,6%.

У дослідженнях, проведених в Гардасіл, із числа вакцинованих дівчаток, 2,3% дівчаток протягом шести місяців отримали аутоімунне захворювання. І це при вакцинації, яка нібито призначена для профілактики раку, який з'являється тільки через 50 років.

Iнтерв’юер:

Технічна помилка, на жаль, завадила запису інтерв'ю в повному обсязі. Найважливіше речення, яке Роберт Кеннеді висловив в частині інтерв'ю, що залишилося: «У нас є дійсно хороші наукові дані, які вказують на те, що практично всі вакцини, прописані в даний час, завдають набагато більшої шкоди, ніж первинне захворювання, проти якого їх пропонують на ринку».

Щоб дізнатися більше про зусилля Роберта Кеннеді і бути в курсі останніх новин про вакцинацію, перейдіть за посиланням нижче на сайт Children'sHealthDefense.org і в розділ Health and Medicine на сайті Kla.TV.

Додатково: порівняння здоров’я вакцинованих і невакцинованих - Vaccinated vs. Unvaccinated—Part 9

Наші інтереси: 

Зупинити примусову вакцинацію і донести до людей знання про її шкідливість. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи