Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець

37-річний генерал поліції більшість робочого часу проводить в тренажерці і має непідтвержене джерело доходів

Начальник Департаменту міграційної поліції Нацполу генерал поліції Сергій Шайхет регулярно посеред робочого дня відвідує спортивний комплекс у центрі Києва. Для поїздок на тренування він використовує службовий автомобіль та “оперативні” номерні знаки.

24101103.png

Скриншот відео

Сергій Шайхет – генерал поліції, який отримав це звання у 37 років. Непоганий результат. От тільки питання: за що саме? Причини такого швидкого кар'єрного росту залишаються незрозумілими, а зв'язки з Татаровим наводять на цікаві думки.

Очолюваний Шайхетом Департамент міграційної поліції відповідає за боротьбу з криміналом, пов’язаним із нелегалами та "ухилянтами". Але що робить цей генерал поліції, побачила журналістка BIHUS.Info.

Шайхета на службовому авто журналісти регулярно помічали на в’їзді та виїзді з одного із найдорожчих київських ЖК. Жодної нерухомості у цьому комплексі керівник Департаменту не має. Натомість там володіє квартирою та паркомісцем його батько – Олег Шайхет. Площа апартаментів – під 200 квадратів. Квартиру Шайхет-старший придбав ще у 2020 році. Зараз подібні квартири у цьому ЖК коштують від 1 млн доларів.

Батько молодого генерала впродовж останніх 10 років займається охоронною діяльністю та є співвласником охоронної компанії “Секьюрайті”. Іншим її співвласником є найбільша нафтовидобувна компанія “Укрнафта”, яку до націоналізації контролювали олігарх Ігор Коломойський і група “Приват”.

До речі, в “Секьюрайті” працював Максим Донець, який у 2019 році став охоронцем президента Володимира Зеленського.

Сергій Шайхет проводить по 3 години в тренажерці, приїжджаючи туди на оперативному авто. Але говорити про зловживання службовим становищем не можна, адже Сергій Шайхет – не звичайний поліцейський, а друг Олега Татарова!

Про це йдеться у сюжеті Ксенії Пантелєєвої на Bihus.Info.

 

Наші інтереси: 

Поліцейські, наближені до влади, ганьблять справжніх поліцейських. Поки країна воює, ці паразити розкошують. Наближеність до "ефективних менеджерів" Зеленського дозволяє зловживати службовим становищем. І як довго ще терпіти таке неподобство? Поки одні воюють, виродки з оточення "5-6 ефективних менеджерів" грабують. Чому ці младогенерали не на війні?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача (+аудіо)

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи