Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

26 березня президент США Джозеф Байден виступив із промовою у Варшаві

Президент США зазначив, що зараз Україна на передовій лінії у боротьбі за демократію та за свободу. Байден вважає Путіна винним в тому, що відбулося з його країною. Він також нагадав, що Американські війська захищатимуть країни НАТО.

22032601.jpg

Байден під час промови у Варшаві Фото: CNN

"Україна хоробро здійснює спротив за демократичні принципи та верховенство права, за справедливі й вільні вибори, свободу слова. Це основі елементи вільного суспільства. Але вони завжди порушувались і за них боролися багато поколінь", – сказав Байден.

Байден сказав, що США та Європа підтримує Україну у цій боротьбі. А російська економіка була однією з найбільших, але скоро навіть не входитиме у двадцятку економік світу.

"Світ об'єднався у санкціях, для того, щоб погіршити економіку Росії. Вони відрізані від глобальної економічної системи. Імпорт енергетики з Росії не дозволено. Понад 400 компаній також залишили Росію. І, практично, рубль перетворився у попіл. Економіка впала на половину, колись вона була однією з найбільших економік, до того як вона почала це вторгнення. Вона була однією з 20 найбільших економік світу", – наголосив президент США.

Байден вважає Путіна винним в тому що відбулося з його країною. Також додав, що американські війська захищатимуть країни НАТО:

"Американські війська в Європі, але не для того, щоб брати участь у цій війні, вони для того, щоб захистити наших союзників членів НАТО. Ми всі – одне ціле. Кожна з наших територій буде захищена".

Президент США сказав, що війна вже стала стратегічним провалом Росії. Путін повинен і може закінчити цю війну, а Європа має зупинити залежність від палива Росії.

Наші інтереси: 

Стежимо за словами та діями президента США Байдена.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Демократ Байден підписав ленд ліз. Вся критика, яка була скерована на нього тепер перекреслена трьома його підписами 9 равня 2022 року.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Демократ Байден підписав ленд ліз. Вся критика, яка була скерована на нього тепер перекреслена трьома його підписами 9 равня 2022 року.