Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

03 листопада 2021 року. Протест. Київ. Хто підтримує Конституцію і цінує свої права

Це буде мирний протест, в рамках правого поля, протест проти свавілля уряду та його НЕЗАКОННИХ рішень. Це буде протест за повернення наших КОНСТИТУЦІЙНИХ прав та свобод.

Якщо ви розумієте, що здоров'я – це ваша особиста відповідальність, якщо вам не байдуже здоров'я та майбутнє ваших дітей та онуків, якщо ви хочете повернути собі ПРАВА І СВОБОДИ, гарантовані Конституцією України, приходьте 03 листопада о 7:30 до Верховної Ради. Тільки так можна змусити психопатів виконувати закони і Конституцію.
Ми – українці, і СВОБОДА – у нас у генах. Пора припинити брехати, пора скинути ці пута і показати психопатам їхнє місце.
Якщо ми й далі погоджуємося виконувати їхні рішення, вони вигадають ще більш жорсткі й безглузді накази.

Пам'ятаєте, як вони наполягали (і далі наполягають) носити намордники? Казали, що провакцинуєтеся і знімете намордники. Але провакциновані й далі носять ті намордники! Пам'ятаєте, як психопат Віктор Ляшко казав минулого року, коли вони ввели перший лохдаун, що частину "карантинних заходів" вони застосували задля психологічного тиску на українців?

Вони не зупиняться, поки ми їх не зупинимо!

 

 

 

Наші інтереси: 

Відстоювати свої права та свободи, чинити опір психопатам!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи