Зображення користувача Аріан Сайхан.
Аріан Сайхан
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

За що Всесвіт карає Україну

- У хвороб людини і хвороб суспільства одні й ті ж причини.

У хвороби 6 стадій розвитку. Спочатку вона потрапляє в тонке тіло. Людина відчуває дискомфорт, але йому ще не можна поставити діагноз. Наступні - це хвороби грубого тіла.

Завдання аюрведистів - вказати шлях, який веде до хвороби.

Є три причини хвороби і три причини покарання. Все просто:

1. Образа істини. Господь втілюється в різних формах. Якщо люди роблять образи, вони серйозно розплачується.

Людина пожинає плоди своїх вчинків. Хто що хоче - той те і отримає. Людина посадила яблуню - зросли яблука. А для нього це стрес, тому що сусід їсть апельсини.

Якщо люди не виконують настанов панове, вони ні в чому не можуть знайти спокою. Є зовнішня енергія. Вона називається ілюзія. Вона змушує страждати. Люди, які не виконують заповіді, страждають від розуму і тіла. Тіло може хворіти, розум може турбуватися і шукати навколо себе винних у своїх нещастях.

Друга сходинка - якщо люди не служать Богу, то страждають через оточуючих злобних істот. Це може бути побутова агресія, наприклад, в під'їзді по голові дали, міжнаціональна, навіть військова - коли країна йде на країну. Ампутація Криму - з того ж ряду. Тут президенти не винні. Президенти - це знаряддя Господа. Крим - це квіточки. Все тільки починається (нагадаємо - ця розмова у нас відбулася в середині квітня - за два тижні до трагічних подій на південному сході країни-ред.).

Третій пункт - люди, які не служать богу, будуть страждати через катаклізми природи. Подивимося на Японію. У них там блюдо таке є - в стаканчик кидають рибку, заливають і випивають живцем. Рибка в шлунку плаває, і шлункової кислотою розчиняється. Зовнішні сили зробили коктейль з самої Японії, вона нібито потрапила в бетономішалку. Або в США торнадо мало не кожен день. На кожній території господь збирає людей за схожою кармою або за характером, і вони там самі по собі виправляються у випробуваннях.

Є три пункти, за які люди отримують страждання. Перший - образа істини. Людина, наприклад, називає себе послідовником святого, але не виконує його настанови і навіть своїми справами йому суперечить.

Друга причина - це образа часу - вся природа прокидається з першими променями сонечка, воно дає силу, потужний заряд енергії. Але ... всі ми любимо поспати, вважаємо себе совами, але не жайворонки і спимо - спимо - спимо ... Виявляється, що прокинулося сонце забирає силу сплячої людини, в той час, коли він повинен цією силою насичуватися, але не робить цього через власну лінь. До речі, якщо жінка ображає сонце, то мало ймовірності, зустріти хорошого чоловіка.

І на кінець, третя причина - жадання. Не тільки до протилежної статі, але і жадібність до матеріальних накопичень, їжі.

Поняття пекла як покарання за гріхи в цьому житті, в аюрведі виглядає трохи інакше. Пекло для людей починається на землі.

Кожен день Україна зменшується на село - на 500 осіб. Було 52 млн., зараз 46, до 50-му року -30 млн. Такі покарання за образу істини.

Людина - це духовна природа. Людина - це вічно жива істота. Коли людина через книги спілкується зі святим - вона набуває якості святого. А святий завжди умиротворений. Людина, яка нічого не вивчає, живе в постійному стресі. Тому що через незнання кудись вляпається і не може виплутатися.

Люди, які знаходять гармонію через вивчення писання, будуть жити краще. Тому що ці люди мають духовну силу. Люди, які загрузли в мирській суєті, все одно будуть страждати.

Те, що відбувається з Україною - передбачувано і зрозуміло. Здавна відомо - якщо правитель залишає царство - воно позбавляється захисту. А правитель вчиняє з державою так, як заслуговує народ. Я його не виправдовую і не засуджую. Як лікар, я повинен дотримуватися нейтралітету до всіх людей. Моє завдання - розкривати хвороби.

Що сталося? Президент залишив країну. Через три дні сталася ампутація її частини. Згідно писань, Перед Україною відкрилася велика мишоловка, більш хитра, ніж була до цього. Президент країни є її дзеркалом. І якщо відображення виявилося потворним - все одно це тільки відображення країни, інакше б він не став президентом. Зміниться суспільство - зміниться і правитель.

В Україні 1 відсоток вегетаріанців. В Індії - практично все. Тому там немає крадіжок, і хвороб, з якими б не впоралася східна медицина немає, війн немає. В Індії не зачиняються на ніч храми, в яких стоять божества вагою по кілька тонн золота. Земля людей, які служать Богу, всього дає в достатку овочі та фрукти. В Україні немає знань, як правильно одягнутися, як правильно облаштувати будинок, як правильно харчуватися. Країна хоче мати мир на цій землі? Якщо вона щодня воює в своїй тарілці? Воює з коровою, яку вбиває, зі свинею, з кроликом? Коли людина починає поїдати плоть дітей бога, перед ним всесвіт закривається. Коли людина воює на побутовому рівні зі своїми ближніми, з сім'єю, з сусідами, з колегами, відчуваючи почуття злості і ненависті?

Яка сім'я - така й держава. До будь-якого виробу додається інструкція. Якщо її порушувати - прилад ламається. Точно також Господь створив всесвіт, людини і тварин. Писання - це інструкція. Коли ця інструкція буде вивчатися людьми з дитинства, тоді настане мир, процвітання і прогрес. У цьому всесвіті все закономірно.

Будувати своє життя треба починати з фундаменту. Спочатку - грубе тіло привести в порядок. Потім вивчати закони. І тільки наступний щабель вдосконалення - читати молитви або мантри.

Людина повинна рости і аналізувати, що у нього в житті змінилося. З людиною і його країною відбувається те, що народжується у нього в розумі ...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи