Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 209
  • Переглядів: 256

Єрмак остаточно поглинув Зеленського. Це – повна імпотенція та безвідповідальність влади

Категорія:

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу Президента України Андрій Єрмак. Сам Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому – Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак.

За «політичну діяльність» Зеленський відправив Залужного послом у Британію, але Єрмака за таке Зеленський нікуди відправити не посміє, бо Єрмак йому цього не дозволить, пише Юрій Бутусов у своєму дописі на Фейсбук.

Для нас великий ризик, що Єрмак, політичний авантюрист, тісно повʼязаний з РФ, який дахує найбрудніші корупційні схеми у владі, суддів, силовиків, митницю, податкову, фактично вирішує долю країни у таких важливих питаннях. Саме Єрмак брехав усій країні про всеосяжне перемирʼя, а фактично діяв в інтересах Росії, системно зриваючи підготовку до війни, зриваючи усі оборонні заходи. Безвольний та несамостійний Зеленський при всесильному сірому кардиналі Єрмаку – це повна імпотенція та безвідповідальність влади, і у новому рейтингу Time це бачить увесь світ.

А ось що написала журналістка Марина Данилюк-Єрмолаєва:

"Єрмак остаточно поглинув Зеленського. Бо людина, яка свого часу отримала безпрецедентний рівень підтримки і яку справді любили як веселого, симпатичного класного Вову, дала своїй секретарці вилізти на коліна, а потім і на голову. Це цікава оцінка журналу TIME. Бо Зеленський тривалий час жив ідеєю фікс потрапляти у тамтешні рейтинги, на обкладинки. Навіть завів особливі стосунки зі старшим оглядачем журналу Саймоном Шустером. Навіть орден йому дав. Але Саймон не повівся на брязкальце, а видав книжку з подробицями без сантиментів".

Журналістка зауважує, що в книжці там цікаве головне – Зеленський тижнями применшував ризик повномасштабного вторгнення і відмовлявся від порад військового командування укріпити кордон.

"Важливо врешті знати прізвище особи, яка сприяла інфантильності гаранта. І надихала його шукати дипломатії із РФ, а не готуватись до війни", – пише вона і питає:

"Лідер? Лідер, якого ніхто не обирав і не хоче як лідера. Самоназваний лідер, який використовує силу і міць всього українського народу".

"Зазначу, що цікаве фото Єрмака для статті. Ми бачили на такому тлі Зеленського. Це – алюзія на заміну лідера. Єрмак стоїть на тлі мішків з піском. Це – стіна, але не надійна. Ті мішки притягли треті руки – якісь юні удошники та нацгвардійці. Вузькі плечі, животик під фліскою – схоже на Колоса Родоського. А ми знаємо, його істинну силу. Десь такий і Єрмак з його рейтингами – без Зеленського він нікому не цікавий. І це повна відповідальність Зеленського, що лівий мужик з вулиці без повноважень взяв на себе усі можливі повноваження".

Андрій Єрмак

"Відбілюючий твіт Єрмака про мертвих героїв – то дно. Бо всі вони загинули тому, що нові «лідери» вкрай погано готувались чи не готувались до війни. І тому частина згаданих героїв була змушена кинути цивільне життя і піти на війну. А решта – терпіли зневагу до армії з боку політиків" – пише Марина Данилюк-Єрмолаєва.


А що відбулося? Про це у статтях:
Журнал Time вніс голову ОП Єрмака у список 100 найвпливовіших людей року (+відео)
Союз «Єрмак–Зеленський» і три хвилі очищення від корпоративних психопатів

Наші інтереси: 

У королівстві кривих дзеркал. Єрмак явно перестарався з самопіаром.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тут Тарас Чорновіл на відео гарно пояснив, що відбувається в Україні та США.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тут Тарас Чорновіл на відео гарно пояснив, що відбувається в Україні та США.

Все, що робиться з власної волі, – добро!