Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 49
  • Переглядів: 51

Як обрати правильні джинси: особливості джинсів МОМ та кому вони дійсно пасують

Ох, щоб ми без них робили? Без джинсів зараз реально «ніяк», тому слід подумати про урізноманітнення гардероба хоча б завдяки різним фасонам цих популярних штанів.  Джинси — це, мабуть, один з найпопулярніших предметів гардероба, що  підходить для будь-якого випадку. Вони комфортні, стильні та дуже практичні. Однак, серед різноманіття моделей дуже важливо знайти «свою», тобто орієнтуватись, які саме джинси обрати, щоб вони сиділи ідеально і додавали впевненості. Далі ми розкажемо про модні нині джинси МОМ — на розмову надихнули сторінки інтернет-магазину INTERTOP.

Що таке джинси МОМ

«Mom-fit», або по-простому «джинси моми» — це прямі штани вільного крою з високою посадкою, які акцентують увагу на лінії стегна. 

На перший погляд може видатись, що фасон підходить не всім, проте ця думка хибна, бо насправді такі джинси ідеально приховують недоліки фігури. Особливо популярними моми стали серед тих, хто хоче приховати живіт. 

Жіночі джинси крою МОМ підходять також для вагітних, особливо моделі з поясом на гумці, які забезпечують комфорт та можливість зручного руху. 

Джинси мом набули популярності в 90-х роках минулого століття — достатньо просто переглянути старі американські фільми з дівчатами, які одягнені в джинси (так, це були саме МОМи!) і великі светри-оверсайз. 

Не плутайте з «бойфрендами» та «бананами»!

Часто джинси мом плутають з бойфрендами, проте різниця все-таки є. «Бойфренди» мають низьку посадку та більш розслаблений крій. 

З іншого боку відмінність між джинсами мом і «бананами» в тому, що банани значно ширше в стегнах і вужчі в гомілках — це створює більший контраст у ширині штанини, а тому не всім пасує. 

Особливості, які варто знати

«МОМи» мають високу посадку і широкі брючини, що відмінно підкреслює жіночні форми. Модний у 90-ті роки в Штатах крій став популярним та відомим по всьому світу завдяки своїй універсальності — джинси жіночі мом пасують майже до будь-якого типу фігури.

Як обрати 

  1. Визначте правильну довжину. Довжина джинсів крою мом має бути такою, щоб вони трохи заходили на стопу. 
  2. Зверніть увагу на талію. Джинси мом мають високу посадку, тому важливо, щоб штани облягали талію щільно, проте не перетискали живіт.
  3. Оберіть правильну тканину. Для цих джинсів найкраще підходить щільна, але м'яка тканина, яка добре тримає форму.

Кому пасують

Джинси МОМ пасують майже до будь-якого типу фігури, особливо вигідно вони виглядають на жінках з талією, що виділяється, і жіночними формами. Проте і власниці «фігури-прямокутника» можуть їх сміливо носити. Просто заправте «верх» у джинси — отримаєте відмінний образ.

Для володарок широких стегон підійдуть укорочені моделі темних відтінків — так буде підкреслено щиколотки, що візуально «звузить» фігуру.

Як ви вже зрозуміли, МОМи найкращі із заправленим верхом або короткими топами — так привабливі вигини фігури не будуть сховані. Якщо вже дуже хочеться щось «накинути поверх» — приміряйте вільний кардиган або блейзер. 

Як варіант, на літо можна також купити джинсові шорти жіночі крою МОМ — підкреслена талія та висока посадка візуально видовжує фігуру, тож такий елемент гардероба точно стане в нагоді у спекотну пору. 

Джинси фасону МОМ відмінно підходять для створення різних образів — від спортивного до елегантного — варто просто поекспериментувати перед дзеркалом!

Наші інтереси: 

Мода, стиль.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи