Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

WOLFRAM: мобільні наземні платформи для запуску ракет Брімстоун вже працюють на полі бою

Категорія:

Спецтема:

Велика Британія передала Україні декілька десятків мобільних наземних платформ Wolfram для запуску ракет Brimstone. Ця машина не стоїть на озброєнні армії Великобританії. Вона створена спеціально для України, щоб збільшити якість використання ракет Брімстоун. Ця колісна броньована машина має 8 пускових і забезпечує високу точність попадання ракет. Машини вже на передовій.

Ракета Брімстоун добре працює по радіолокаційно контрастним цілям, по бронетехніці, по кораблях. У Великій Британії такі ракети використовуються на патрульних катерах. 

По сухопутних цілях ці ракети використовуються з гвинтокрилів та літаків. Таких ракет є два види: старіші Brimstone-1 ми використовували з травня минулого року. Їх ставили на саморобні пускові установки. Ракета має дальність пуску: 12 км з гвинтокрила, 20 км з літака. Ця ракета має можливість знищувати рухомі цілі.

01:20 У 2022 році ми отримували від Великобританії ракети Брімстоун-1

02:20 Тактико-технічні дані ракети

03:50 Вона має елементи штучного інтелекту

05:40 Wolfram – броньована мобільна пускова машина ракет Брімстоун

06:30 Нова Брімстоун-2 має двоканальну головку самонаведення

Ракета Brimstone Sea Spear. Фото з відкритих джерел

07:30 МО Великобританії оголосило поставку понад 600 ракет Брімстоун-2. У таких ракет 2 канали: з'явився лазерний канал наведення. Брімстоун-2 мають кращі двигуни, інше паливо, тому забезпечують більшу дальність, у них менший тепловий слід і менший рівень шуму. Вони є практично невидимі для ворожої протиповітряної оборони.

Наші інтереси: 

Чим довше триває війна в Україні, тим кращу зброю передають ЗСУ. А Велика Британія не шкодує для України потрібної зброї (на відміну від США). Нагадаємо, в травні перед очікуваним контрнаступом ЗСУ Британія передала Україні далекобійні крилаті ракети Storm Shadow, які дуже потрібні на фронті.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи