Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ворог планував захопити Україну за 15 діб – ООС має таємні документи

Завдяки успішним діям одного з підрозділів Збройних Сил України російські агресори втрачають не тільки техніку та живу силу. В паніці вони лишають і таємні документи.

Операція об'єднаних сил повідомляє, що у їхньому розпорядженні опинилися планувальні документи одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського Флоту Російської Федерації.

Серед отриманих документів – робоча карта, бойове завдання, таблиця позивних, таблиці сигналів управління, таблиці скритого управління, список особового складу тощо.

Виходячи з отриманої інформації, відомо, що плануючі документи на війну з Україною були затвердженні ще 18.01.22 року, а сама операція із захоплення України мала б пройти протягом 15 діб, а саме – з 20.02. по 06.03.

Підрозділ ворога мав здійснити висадку з ВДК «Орськ» в районі населеного пункту Степанівка-1 та надалі діяти з військовими частинами 58-ї армії РФ, а саме зі 177-м окремим полком морської піхоти ЧФ РФ. Кінцевою метою цих сил було блокування та взяття під контроль Мелітополя.

Отже, коли в черговий раз хтось із полонених скаже, що  приїхав на навчання і заблукав – не вірте! Вони знали, вони ретельно планували й готувались. А російським окупантам скажемо одне: залишайте й надалі свою техніку та таємні документи, вони нам знадобляться, перше – для наших захисників, а друге – для Гааги.

Наші інтереси: 

Розуміємо, що наш споконвічний ворог планував війну. Навіть такі незначні деталі, як сухпайки у російських солдатів від 2015, які нещодавно показували у мережі, непрямим чином говорить про це.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи