Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Telegram тепер має "інструмент для боротьби з цензурою"

Розробники месенджера Telegram випустили версію 4.1 для мобільних пристроїв, яка оснащена "інструментом для боротьби з цензурою", повідомляється в блозі месенджера.

Оновлення отримало назву "Свобода слова", воно дозволяє користувачам обмінюватися настройками проксі-серверів.

"Ми віримо в вільне і захищене спілкування. Наш обов'язок – надати технології для захисту права на особисте життя і свободу слова по всьому світу", - йдеться у блозі.

Оновлення для обходу блокувань з'явилося в Telegram після погроз російської влади, що доступ до месенджера буде обмежений, якщо той не зареєструється у відповідності з законами Росії.

28 червня власник сервісу Павло Дуров заявив, що не заперечує проти включення месенджера до реєстру поширювачів інформації і запропонував Роскомнагляду взяти необхідні дані у відкритих джерелах, однак попередив, що не буде виконувати закони, не сумісні з захистом приватного життя та політикою конфіденційності компанії.

Джерело

Наші інтереси: 

Конфіденційність - запорука свободи слова.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи