Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 12

Роберт Френсіс Кеннеді молодший балотується в президенти США як незалежний кандидат

Категорія:

Спецтема:

9 жовтня Роберт Ф. Кеннеді-молодший оголосив, що балотуватиметься на посаду президента як незалежний кандидат і більше не буде змагатися з президентом Джо Байденом за номінацію від Демократичної партії на посаду президента США.

23101701.jpg

Robert F. Kennedy Jr. Photo: The Defender.

Кеннеді, засновник і голова організації "Захист здоров'я дітей", який зараз перебуває у відпустці, зробив цю заяву у Філадельфії приблизно через тиждень після того, як вперше просочилася інформація про його майбутній розрив з Демократичною партією, пише The Defender.

Промова Кеннеді 9 жовтня була присвячена темі незалежності. Він сказав народу: "Оскільки я незалежний від великих забруднювачів, я зможу очистити наш ґрунт, повітря і воду. Оскільки я незалежний від корпорацій, я зможу розплутати схему захоплення наших федеральних агентств. Я боровся з корпоративною корупцією і судився з державними установами протягом 40 років. Я знаю, як вони працюють, і знаю, як їх очистити".

Кеннеді сказав, що американцям "набридло, що їх дурять, і вони готові повернути собі владу".

Він також сказав, що більшість американців втомилися від політики, яка розколює суспільство, і що вони більше згодні, ніж не згодні, коли мова йде про такі питання, як навколишнє середовище, освіта та економіка.

"Ми згодні з тим, що хочемо чистого довкілля і здорового суспільства для наших дітей", – сказав Кеннеді.

Він звинуватив обидві партії в залежності від корпоративних донорів:

"Як ми можемо захищати життя, коли комерційні корпорації захопили державні установи, які повинні нас захищати? Як ми можемо насолоджуватися свободою, коли держава-наглядач прагне приховати правду і придушити інакомислення?"

Він закликав слухачів підписати власні декларації незалежності:

"Ми проголошуємо незалежність від корпорацій, які захопили наш уряд. Ми проголошуємо незалежність від Волл-стріт, великих технологій, великої фармацевтики, великого сільського господарства, військових підрядників та їхніх лобістів. Ми проголошуємо незалежність від продажних засобів масової інформації, які зміцнюють корпоративні догми та закликають нас ненавидіти наших сусідів і боятися наших друзів".

Кеннеді оголосив про свою участь у виборах президента від Демократичної партії у квітні ц.р. в Бостоні, пообіцявши "зменшити кількість хронічних захворювань у дітей".

Він розпочав свою кампанію двогодинною промовою, яка охопила широке коло питань – від історії його сім'ї в американській політиці до військово-промислового комплексу, широко розповсюдженої цензури, а також нападів на громадянські свободи, навколишнє середовище і громадське здоров'я.

У своїй промові Кеннеді часто говорив про те, що всі ці проблеми безпосередньо впливають на дітей.

Він нагадав аудиторії про обов'язок американських лідерів захищати дітей – від токсичних пестицидів, небезпечних фармацевтичних препаратів і "корумпованого злиття державної та корпоративної влади", яке позбавляє майбутні покоління здоров'я і можливості досягти фінансової безпеки.

Наші інтереси: 

Роберт Кеннеді є речником правди та здорового глузду. Він вдало доповнює Дональда Трампа, який слабкіше орієнтується в питаннях охорони здоров'я та вакцинаційного шахрайства. Було б чудово, якби Трамп запросив Кеннеді на віцепрезидента. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи