Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 110
  • Переглядів: 124

Путін відчайдушно намагається залякати світ, але це вже не працює

Категорія:

У середу він дав інтерв’ю одіозному пропагандистові Дмітрію Кісельову, де намагався знову лякати світ ядерною зброєю.

Путін так часто лякає світ ядерною зброєю, що світ просто перестає боятися. Стає зрозумілим, що Путін сам страшно боїться. І у нього немає аргументів та засобів перемогти світ. Тому залишається тільки надувати щоки й говорити всім про ядерну зброю.

Телеканал FoxNews про всяк випадок звернувся до високопосадовця у Раді безпеки США з питанням: як ставитися до заяв Путіна. І той відповів, що американські спецслужби не фіксують жодної з дій, які могли б свідчити про бажання РФ підготувати ядерну зброю до застосування.

Як ви пам’ятаєте, пару років тому вже була історія, коли міністр оборони Сєргєй Шойгу давав команду перевести військові частини, що забезпечують ядерну зброю, у стан підвищеної готовності. І що? – а нічого! Американські спецслужби не зафіксували не тільки жодної дії з «підвищення готовності» - не було навіть хоч якоїсь імітації таких дій!

Тобто зараз всі розмови Путіна, Медвєдєва та інших персонажів російських «державних діячів» про ядерну зброю – це все впливає тільки на внутрішньо російський електорат. Західні лідери продовжують вдавати, що злякалися російського ядерного шантажу, але при тому поступово, крок за кроком переходять всілякі російські «червоні лінії».

Так що всі ці ядерні страшилки – це просто російський блеф.

 

Наші інтереси: 

Путін так багато намагається лякати світ ядерною зброєю, що стає ясно: по-перше, він дико боїться, а по-друге, у нього немає аргументів для залякування й немає засобів перемогти світ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи