Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 2

Проголошуємо Третій Гетьманат, обираємо Гетьмана, прискорюємо події!

Українську революцію врятує блискавичне розгортання. Тактика рою, яка нині успішно застосовується, стає на порядок ефективнішою при наявності координуючого центру. Народження такого центру означатиме початок українського державотворення нової доби.

Діємо творчо, нестандартно, на випередження. Друзі, прошу розглянути такі пропозиції. Коли щось не так – пропонуйте досконаліші варіанти.

1. Зібрання лідерів антикримінального повстання (Великий Мадан) проголошує творення нової Української держави у формі Третього Гетьманату. Можлива назва держави – Гетьманат Україна.

2. Великий Майдан обирає Гетьмана Української держави.

3. Гетьман негайно призначає Уряд, в тому числі головнокомандувача Народної Самооборони, Міністра внутрішніх справ, голову Нацбанку.

4. Гетьман проголошує духовну спадкоємність нової Української держави від Першого Гетьманату Богдана Хмельницького і правонаступність від УНР Михайла Грушевського і Другого Гетьманату Павла Скоропадського. Всі українці, що боролися за волю України, визнаються синами України. Проголошується великий український мир.

5. Прапором Української держави проголошується Сонячно-блакитний прапор волі і природного порядку. Знак Тризуб повертається до свого первинного стану (без перетинок на крилах) і перейменовується на Сокіл – символ Святого Духа. Всі прихильники Третього Гетьманату використовують стрічки та інші відзнаки з сонячно-блакитною символікою.

6. Гетьман оголошує народну мобілізацію на підтримку Гетьманату. Факт творення Української держави Золотої доби на чолі з лідерами народної довіри дозволить мобілізувати потрібні грошові ресурси. Нині на руках у населення України перебуває принаймні 100 мільярдів доларів. Якщо народ підтримає свою державу і обміняє долари на гривні, то Третій Гетьманат миттєво отримає валютний резерв у розмірі двох річних бюджетів. Платоспроможність нової держави, що приходить на зміну збанкрутілої республіки, сприятиме міжнародному визнанню Гетьманату. Для отримання пожертв від громадян України і української діаспори Нацбанк створює спеціалізовані фонди на підтримку армії, науки, інформаційних технологій, здоров’я, освіти, культури, інновацій тощо.  

7. Гетьман проголошує подвійне громадянство для етнічних українців цілого світу (якщо це дозволяє законодавство країн поселення), а також вводить карту українця (для громадян тих країн, де подвійне громадянство не допускається). У такий спосіб до процесу державотворення долучаються українці цілого світу, в тому числі США, Канади, Європи і Росії. Третина росіян миттєво згадає про свої українські корені; це паралізує агресивні плани Москви щодо розчленування Україні, оскільки миттєво постане питання про дезінтеграцію Російської імперії.   

8. Всім олігархам та іншим представникам великого бізнесу, які підтримають Третій Гетьманат, гарантується збереження їхньої власності. Враховуючи, що вони є в боргу перед Українським народом, для кожного з них персонально здійснюється справедлива реструктуризація заборгованості: протягом точно визначеного часу вони платитимуть взаємно узгоджений додатковий податок, подібно до «податку на непередбачені доходи» у Великобританії (windfall profit tax, буквально «податок на прибуток, принесений вітром») - див.: Нова угода снайперів.

9. Гетьман видає універсал про право кожного громадянина ТГ на володіння короткоствольною і довгоствольною вогнепальною зброєю. Навчання населення і видача права на володіння зброєю доручається Українській Асоціації власників зброї  (Голова наглядової ради – Георгій Учайкін).  

10. Гетьман ініціює заснування Союзу вільних європейських націй для економічної співпраці, технологічного і культурного розвитку та колективної безпеки.  

11. Гетьман проголошує підготовку до ліквідації внутрішньої податкової системи: податки замінюються на автоматичний 3% податок з обороту. Державний бюджет поповнюється за рахунок митних експортно-імпортних зборів, надходжень від «олігархічного податку» (реструктуризація заборгованості), державних підприємств, платних державних послуг та добровільних пожертв.   

12. Гетьман оголошує підготовку до Національних Зборів, розробку і ухвалення нової Конституції, формування нового Ладу.  

Все це можна і треба зробити за одну-дві доби.

Час працює проти нас! Перемога досягається блискавичним розгортанням.

Прошу максимально поширити ці пропозиції.

Слава Україні!

         

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

А Парубій про це знає?

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Згоден на всі 100%!!! Якщо діємо нестандартно, творчо, то для створення противаги можливим втручанням Росії треба заручитися підтримкою українців Росії (особливо там, де їх багато - Сибір, Воркута і т.п.) Нам потрібна своєрідна 5-а колона (ясна річ, у світлому сенсі).

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Чудово. Підтримую. Аби ще майдан підтримав.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Творимо!

Хай Буде!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Діємо!

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Оксана Дац.
0
Ще не підтримано

Чудовий План дії! Дякую! Реалізуємо!

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - усе має...

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

План прекрасний! Найперше, треба донести до Парубія правду про ПРАПОР. Буде сонячно-блакитний прапор на Майдані - почнеться зміна світогляду в Парубія та інших. На заваді втіленнжю цього плану - старий світогляд МАЙДАНІВЦІВ.

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

+

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Індіана Джонс.
0
Ще не підтримано

10. а яка саме Європа, можливо Слов'яни?
бо з гей європою в нас різний шлях

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Нам треба мобілізувати прихильників з усього світу, передусім європейських націоналістів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

ПРАЦЮЄМО ДАЛӀ, НАПОЛЕГЛИВО, Ӏ ПЕРЕМОГА ЗА СВӀТЛОЮ УКРАЇНОЮ!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Нам треба запустити вибуховий процес. Це коли події відбуваються настільки швидко, що навколишня система не встигає на них реагувати.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Лука Небохід.
0
Ще не підтримано

Героям Слава! Все залежить від майдану, верховна зрада показала за 23 роки до чого вони здатні.

"Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів" (с)Гельвецій

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Щоб цей план втілився,потрібно донести його до київського Майдану,до самого Парубія,Яроша,Яреми!До найближчих активістів,що їх підтримують!Та ще й подолати опір "оопи",бо вони ж категорично будуть проти!Але,я думаю,що відчаюватись не потрібно,якщо цей блискавичний план не вдасться!Просто тоді сконцентруємось на поступовому творенні Третього Гетьманату і масовому інформуванні про нього!Бо план,хоч і чудовий,але треба врахувати,що на Майдані переважають або революційні емоції і бажання добити цей режим(таких більшість) ,або ж бажання змістити цю владу і зайняти її місце в існуючій системі(але таких все менше).А от людей творчих,внутрішньо гармонійних і таких,що мислять далекоглядно,там,нажаль,не так багато.Але спробувати потрібно!Хай буде!

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Сергій Середина.
0
Ще не підтримано

4. Гетьман проголошує духовну спадкоємність нової Української держави від Першого Гетьманату Богдана Хмельницького і правонаступність від УНР Михайла Грушевського і Другого Гетьманату Павла Скоропадського.

1.малый герб Грушевського-Кричевського
2.синьо-жовтий прапор Скоропадського

2004, 2013 були з цими символами
події 2014 року також

і як взагалі вода може залити Сонце? :)

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

!Хай Буде!
Повністю згоден з паном Анатолієм.

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Щодо олігархів, я не згоден. Потрібні будуть розслідування і якщо на людині немає крові, то це одне, а якщо бізнес засновано на крові - повернення коштів та покарання такої особи.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Про "кров", це інша зовсім справа. Тут не про це. Мова про загальні принципи.

Хай Буде!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Щодо символів - багато хто не знає про Народний Оглядач та не має цієї інформації. Хто з прихильників НО та ТГ знаходиться у Києві, може використовувати
методи прихильників фалунь-дафа, свідків єгови та всяких оріфлеймів та емвеїв. Це, як правило, невеличкий інформаційний переносний стенд, листівки та кілька прихильників НО.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

А Парубій про це знає?

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Парубій має авторитет у суспільсві. Йому найбільше довіряє Майдан. Він значно виріс як політик з часів минулого депутатства. Таку ідею має іще підтримати народ.

Радіймо!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Переслала ще "гарячу" статтю активним людям. Працюємо.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Зараз ще який час триватиме період стабілізації, спрямований на збереження цілісності України: всі регіони мають визнати рішення ВР.

Після завершення стабілізації процес Великого Переходу піде далі. Творимо!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Ну, ви і рванули. Чи достатньо в нас брахманів, щоб вже закладати духовну основу нової України? Чи є кшатрії, які цю духовність захищатиймуть від палеоантропів, чи орків? Господарників у нас не бракує. Але вони сидять на стакані. Як підняти село? Як навернути хрістиянських священиків на прописні істини з облудних доріг? Там також є багато випадкових людей.
Попробую прозондувати ґрунт щодо португальських націоналістів.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Вед Медик.
0
Ще не підтримано

у мене брат там живе та працює в Порто.... у нього друзі з КОМАНДИ MOONSPELL.... можете звязатися....

volhv

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Пункт 5. Не треба змінювати тризуб і особливо перейменовувати його в Сокола. Можна називати Трисуттям, але не Соколом. Не варьюйте! Може ще запропонуєте свастику на прапорі намалювати?!

Для розгортання подій потрібно йти послідовно. Перші кроки мають бути такі:

1. Повернути прапору жовто-блакитний стан.
2. Вибрати Гетьмана Майдану.
3. Озброїтися і заручитися підтримкою війська України.

Досягнувши цих трьох пунктів, маючи повну владу в своїх руках, можна буде йти далі. А далі буде всенародне обговорення майбутнього суспільного ладу, включаючи ті пропозиції, які написані в цій статті.

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Можна і Трисуття. Справді, для народу це буде зрозуміліше.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Сергій Середина.
0
Ще не підтримано

Миро каже:
Можна і Трисуття. Справді, для народу це буде зрозуміліше.

згоден, так даже краще
99=трисуття
за метрикою це як раз цифра 9

а що таке народ?
для мене це принципово
хотив би запитати Яроша віч на віч
побратим це народ?
"русский украинец"(рос) це народ?
або це другий сорт ?
мабуть треба перевиріть хто були ці 82
http://delo.ua/ukraine/v-hode-protivostojanija-v-kieve-pogiblo-bolee-20-chelovek-227592/

Зображення користувача Сергій Середина.
0
Ще не підтримано

1.під цими прапором і гербом Україна перемогла в 2004 і в 2014
2.герб ще можна називати Девятісилом "дев'ять сил"
3. з приводу прапора не може бути все небо у вогні
4. Сонце швидше як золотий плуг на синьому полі - символ мирної творчої праці по Грушевському

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Навпаки - під синьожовтим прапором українці зазнали страшної поразки, що призвела до геноциду.
У 2004 була "програна перемога". Досі всі плюються від тої перемоги. Бо пасивність була над світлом.
А останні перемоги - це є можливість нарешті повернути правильний прапор, щоб закріпити перемогу.
Якнайменше, повернення жовтоблакитного прапору зараз - це прояв свідомого бажання перемін, повернення до своєї культури.

VAKULA

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

1. Судячи з того, що відбувається у Верховній Раді, ніхто систему міняти не збирається. Просто перевернуть її іншою, більш блискучою, стороною, а людей перетасують як колоду карт.
2. Незгідний з паном Миколою Пономаренком: виходить, прапор змінювати можна, а герб — ні. Непослідовна позиція як на мене. І на свастику немає чого бочку котити.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

+

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Я сказав про заміну назви “тризуб“ на назву “сокіл“. Це виглядає смішно, як на мене! Тим більше змінювати рисунок тризуба. Це вже повна дурня.

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Схоже на те, що при владі будуть не тритушки, а жидівка. А одже і Гетьманату нам разом із нею ще як ну мінімум зо 25 років не бачити..

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

А з урахуванням глобальних інтересів світового сіонізму, ще на сотню років про Гетьманат можна буде забути.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Пункт 6 виглядає аж занадто фантастично. Народ не кинеться обміняти доляри, бо навіть поняття зеленого не має, що таке Гетьманат. Нереально! (За два дні)

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

1. "Зелені" можна обмінювати поступово, по мірі потреби. Розробити програму, щоб населення поступово повірило цій програмі.
2. По пункту 8: спочатку зобов’язати олігархів перевести в українські банки, виведені з України кошти. Цих грошей вистачить на всі борги і ще на "пятілєтку".
3. Ще є досвід Грузії, щось можна від них узяти.
4. Треба терміново оголосити п.11 по всій Україні! Це як НЕП у більшовиків - просту, зрозумілу і дійсно заманливу економічну політику на вільний бізнес. І дати цій економічній політиці правильну українську назву. Наприклад "вольності господарські".
5. А якщо цю економічну політику оголосити по всій Росії - ото буде там каша! Всі захочуть!

Тоді ніякі регіони не схочуть відколюватися.

VAKULA

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Констатація фактів: На цей час, нас намагаються повернутися на 10 років. Це навіть не стабілізація. Це вже деградація. Це спроба реанімації трупу. Труп - це влада, яка була, є і планує бути. Це суперечить Праву і веде до подальшого знищення України і нації.
Цікаво, що в «зраді» навіть не намагалися прийняти закон про свою реальну відповідальність, як за дії так і бездіяння. Вся оппо виявилася пухнастенькою, не кажу вже про комуністів і регіоналів.

Якщо хочеш, щоб щось було зроблено добре, - зроби його сам!
Замість того, щоб вести безплідні дискусії, намагаючись когось переконати, краще створити щось корисне: кому сподобається, той сам приєднається.
Опубліковано Миро Продум 15 Лютого, 2014 - 15:24

Відокремлення держави від економіки (стисло).

Економіка, це система забезпечення суспільства товарами та послугами шляхом матеріального втілення задумів вчених, інженерів, вчителів, медиків, агроспеціалістів, митців та т.д. у сферах матеріального та нематеріального виробництва і надання послуг.

Існує такий афоризм: "Завжди знайдуться чукчі, які забажають навчати папуасів, як поводитися папуасам у спеку".
Саме так відбувається в Україні. Безліч державних установ і їх посадовців повчають фахівців у сферах матеріального виробництва та надання послуг. Вони вже вкрай «зарегулювали» все своїми «економічними» втручаннями в Україні.
Маємо власний досвід, історичні і сучасні приклади інших держав, які свідчать, що держава – неефективний власник, тому вся економічна діяльність держави забороняється. Забороняються і всі, будь-які їхні втручання в будь-які сфери матеріального та нематеріального виробництва і надання послуг.

Робимо висновки і плануємо для себе, в своїй державі: вся економіка - приватна. Державний бюджет можуть наповнювати лише податок і пасивні платежі, але не прибуток від державних підприємств.
Із державного бюджету не можуть фінансуватися будь-які власні потреби (заробітна плата і прирівняні до неї виплати, службові відрядження, службовий транспорт, інше та т.д.) всіх без виключення державних посадовців. Все це стосується і територіальних громад.

Система виборів, голосування, основні умови (стисло).

Питання, які мають відношення до суспільства і носять дуальний характер (так, ні), вирішуються прямим, відкритим (персоніфікованим) голосуванням.
До таких питань належать і вибори всіх осіб, які будуть втілювати в реальність Стратегію затверджену власниками України – людьми, які мають на це право.

Основні умови взаємовідносин обранців і тих, хто їх обирає.

1)Обранець несе персональну відповідальність за свої дії/бездіяння.
2)Обранець виконує обов’язки на підставі укладеного контракту.
3)Ті, хто обирає обранця (виборці), несуть солідарну персональну відповідальність, як за дії/без діяння свого обранця, так і за свої власні дії/без діяння, на підставі укладених договорів.
4)Всі виборці здійснюють фінансування всіх передбачених договором необхідних витрат свого обранця – фізичної особи для виконання покладених/взятих обов’язків (заробітна плата і порівняні до неї виплати, відрядження, транспортне обслуговування та т.д.)

Основні умови голосування.

1)Реєстрація обранців і виборців на відповідному інтернет. ресурсі, передбаченому для голосування.
2)Голосування у визначений термін.

Система пасивних доходів людей, девиденти (стисло).

Громада певного простору (групи НО, філії К ТГ….) або територіа́льна грома́да — спільнота мешканців, жителів населених пунктів села чи добровільного об'єднання у сільську громаду жителів кількох сіл, селища та міста, районів у містах, що наділені правом самостійно вирішувати питання місцевого значення в межах встановлених Правил.
Територіальна громада — (сіл, селищ, міст), об'єднана загальними інтересами власного життєзабезпечення і розвитку, самостійного, в межах Правил, для вирішення питань місцевого значення безпосередньо. Функції адміністрування – поточні тактичні дії (в межах Стратегії), можуть здійснюватися через обраних осіб в органи місцевого самоврядування.
Жителі території стають громадою фактично, коли вони за встановленими Правилами розуміють, що їх об'єднує не лише спільне проживання (знаходження) на конкретній території (просторі), але й спільна власність, вони відчувають відповідальність і чинять відповідні спільні дії.
Спільна власність, це усе рухоме та нерухоме майно, всі доходи місцевих бюджетів, земля, природні та інші ресурси територіальних громад.
Територіальна громада — первинний колективний суб'єкт місцевого самоврядування, що має право і реалізує здатність на самодіяльність шляхом реалізації самостійного вирішення питань місцевого значення на підставі власної матеріально-фінансової бази, прийняття локальних нормативно-правових актів у межах Правил. Це суб'єкт права і він несе відповідальність за всі свої дії/бездіяння.
Кожна людина громади, має свій відсоток від всіх доходів територіальної громади. Ці доходи розподіляються автоматично на соціальні рахунки всіх людей громади, у розмірі (% від обороту) визначеному загальними зборами громади. Механізм-автоматично, при отриманні грошей на рахунок територіальної громади.

Система оподаткування (стисло).

Вся існуюча система оподаткування, скасовується. Запроваджується єдиний податок з обороту при будь-яких видах платежів, у розмірі 3,0 %, який поділяється так: 1,0 % - повертається на спец. рахунок платника; 1,0 % - спец. рахунок державного бюджету; 1% - спец. рахунок місцевого бюджету. Всі перерахування робляться автоматично і миттєво зараховуються на вказані рахунки. Контролюють самі платники.
Поняття "платник" охоплює - як фізичних так і юридичних осіб.

Тому, перед нами стоїть серйозна задача побудови міцної самодостатньої економіки нашої держави.

Хай Буде!

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Юлю випустили.А це значить,що продовжиться процес стабілізації системи.Але тепер,на відміну від постпомаранчевого періоду,ми маємо сильну та сміливу націю,загартовану у просторі боротьби.І ця нація вже не вірить політикам,так як раніше! І в найближчі роки буде з`являтися все більше прихильників альтернативного шляху! Тепер все може відбуватися більш прискореними темпами! І тепер черга саме за брахманами! Брахмани повинні зараз більш наполегливо і завзято поширювати альтернативний світогляд,особливо серед кшатріїв,котрим вже давно остогидло політиканство!Ігор Каганець колись давно прогнозував зародження нової моделі України саме на 2015-й рік!Можливо саме тоді і розпочнеться відлік Третього Гетьманату!

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

+

Хай Буде!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Юлю випустили.А це значить,що з"явився ще один зайвий політичний гравець, і більш нічого. Депутати останні кілька днів голосують за все підряд.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Пропоную звільнити усіх політичних в'язнів.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Лука Небохід.
0
Ще не підтримано

Міняти систему точно ніхто незбирається але в Правого Сектора є своє бачення що і показують пости Вк. групі офіційній і так звана програма РЕАЛІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕЇ У ПРОЦЕСІ ДЕРЖАВОТВОРЕННЯ https://docs.google.com/file/d/0B3dnDhv9TDI4MkpHNU1TcHZrSTA/view?sle=true&amp;pli=1 яка більш похожа на бачення держави гравцями Народного Оглядача ніж у оппи і так як було вище сказано жидівки

"Знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів" (с)Гельвецій

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Це так.

Хай Буде!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Працюємо!

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

На одному зі сайтів допомоги Майдану побачив телефон координатора - п. Василя. Поспілкувався з ним по СМС та попросив електронну пошту. Отримав її та відправив йому такого листа:
Дякую, пане Василю, за можливість написати Вам листа.
Коли я говорив про допомогу Майдану ідеями, я мав на увазі таке:
Не всі мають можливість допомогти Майдану речами, грошима і т.і. Але я упевнений, що багато людей могли б запропонувати нові гарні ідеї для розвитку України, тому, що вони розуміють, що коли ці ідеї будуть виголошені та поширені на Майдані, це може покращити долю усіх нас. Я не знаю, чи є окреме телебачення майдану (вибачайте, далі для економії часу писатиму з це слово з малої букви) то його треба зробити і з можливістю кожному подати свої ідеї, концепції, плани розвитку чи порятунку України (скайп, електронна пошта). Далі - є дуже гарний сайт "Народний Оглядач", де пропонується на мій погляд, дуже цікавий план розвитку України та кожного з нас. Було б чудово, якби Майдан дав цій інформації більше розголосу. Далі - багато людей бачать майдан як альтернативу верховній раді. З неї треба і почати. Скорочення витрат (зарплата депутатів, адекватні ціни на харчування у столовій, викриття сільгосппідприємств, які вирощують для депутатів екологічно чисту продукцію,скорочення помічників, продаж шикарних машин і покупка "заз сенсів" для депутатів і т.і.) Майдан може це контролювати. Далі, майдан повинен ініціювати право людей носити та зберігати зброю. Для цього скооперуйтеся з всеукраїнською асоціацією власників зброї. Люди повинні себе захищати. Далі. Про яку іміграційну політику ми можемо говорити, якщо самим не вистачає роботи. По-перше, повний контроль цієї структури, винос всіх кандидатур на огляд усіх, давати громадянство лише українцям та представникам білої раси. Візьміть лозунг януковича "почую кожного" та втіліть його в життя! І переверніть, нарешті, прапор!
Поки що все. Дуже хочеться , щоб мої слова були почуті.
З повагою,
Остапенко Віталій.
Р.S. Було б дуже добре, якби на сайті Майдану викладалися "трофеї Януковича" - фото, відео, опис - щоб народ бачив і знав, що воно нікуди не дінеться, навіть якщо перейде з рук майдану в інші руки (структури).
Дякую!

Невеличкий екскурс в історію (за абсолютну точність не ручаюсь). Якийсь французький письменник надрукував книгу та не міг її продати. Що він вигадав? Впродовж кількох днів він, постійно перевдягаючись, ходив по книжкових крамницях Парижа та питав, чи є у продажу така книга (ясна річ, він мав на увазі свою). І за кілька днів весь тираж його книги був розкуплений паризькими книготорговцями. Я впевнений, коли на адресу пана Василя надійде енна кількість листів з порадами щодо поширення ідей НО на Майдані, справа може піти веселіше. В усякому разі варто спробувати. Творімо творчо!
Електронна адреса пана Василя (я вибачаюсь перед ним, за те, що оприлюднюю її, але я впевнений, що це не завдасть йому шкоди):

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Сьогодні у вечірніх новинах ТСН Парубій і Луценко заявили, що вимагають євроінтеграції - в сенсі входження України в Євросоюз. Це втрата незалежності. Викреслюємо цих хлопців зі списку потенційних лідерів Третього Гетьманату. Наше гасло - жодних інтеграцій.
Гриценка викреслили ще раніше.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Можна розуміти, що наші брахмани не дісталися до Парубія. БЮТ був швидшим. Чим вони його приманили?
А ось люди в Європі, завдяки подіям в Україні, починають думати про вихід з ЄС. Про відновлення нац. валют, економік...

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

А БЮТ мусив був бути швидшим, бо сьогодні чисто так випадково на 5 каналі помітив виступ Парубія під яким писало, партія Батьківщина.. Опісля чого я собі задумався. про що тут думали коли згадували про нього, це раз, і по друге і як я собі міг роздумувати над тим щоби проголосувати за нього на виборах ПУ як лідера саме ПС, а не представника БЮТ.. Ось такі то діла наші любі друзі!! В Україні ще попереду до кінця року буде сотні тисяч трупів за волю Нації, або ж остаточне рабське поневолення населення України..((

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Терміновий тиск на парламент щодо законів про зброю, самоорганізація (надання інформації близьким, сусідам), регулярні переклички по інтернету (мобільних, раціях). Міліція з народом - як би не так! Якщо опозиції накаже захід (США, Росія), розігнати Майдан - чим тоді захищатися? Хтось може надати інформацію як стати мисливцем (законна можливість володіти дробовиком)?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Як законно придбати вогнепальну зброю - https://www.ar25.org/node/17512
Більше інформації у спецтемі Зброя та самооборона https://www.ar25.org/zbroya-ta-samooborona

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >