Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 72
  • Переглядів: 81

Після виходу фільму «Дюна 2» зросли продажі романів Френка Герберта

Категорія:

Українські книгарні повідомили виданню "Читомо" про збільшення продажів книжок Френка Герберта "Дюна". У Книгарні «Є» за перші тижні березня книжок "Дюна" продалося втричі більше, ніж за весь січень, і вдвічі більше, ніж за лютий.

"Суттєво зросли продажі 4-5 березня після того, як вийшов другий фільм. Це пов’язано із тим, що люди ходили й дивилися кіно, а потім замовляли собі книжки", –зазначили в книгарні «Є».

Майже за два тижні також збільшилися продажі електронної книжки у Книгарні «Є».

"Електронні покупки характерні своєю спонтанністю. Відразу після прем’єри медійний шум у соціальних мережах ще не набрав значної ваги. Зараз же, коли інформаційний шум здоровенний, значна кількість людей, які раніше навіть не цікавилися цим всесвітом та книжками по ньому, спонтанно вирішили придбати книжки, щоб познайомитися з ним", – вважають аналітики Книгарні «Є».

За словами маркетолога мережі "Книголенд" Анастасії Нечепоренко, у середньому продажі всіх видань серії Дюни зросли на 36% в книгарнях та інтернет-магазині.

Видавці теж спостерігають ажіотаж.

За словами піар-менеджерки видавництва КСД Тетяни Рябченко, загальні продажі серії «Дюна» у всіх каналах продажів та в B2B у січні складали 20%, у лютому – 30%, у березні – 50%.

"За 11 днів березня ми продали стільки ж книг, скільки за попередні 2 місяці. Також на збільшення продажів та впізнаваність серії могла вплинути нова суперобкладинка до першого тому, яка дублює кінопостер", – вважає Тетяна Рябченко.

Крім того, видавництво КСД разом з медіасервісом MEGOGO вперше випустили ліцензійну аудіоверсію «Дюни» українською мовою.

Аудіокнига складається з трьох частин, кожна з яких увійшла в основу сюжету екранізації режисера Дені Вільньова.

"Нам вдалось запропонувати слухачам якісний аудіопродукт за безпрецедентною ціною 39 гривень для Android-пристроїв та $0,99 для iOS, що було важливим для MEGOGO з кількох причин. Насамперед ми маємо дати конкурентний за якістю та ціною продукт у насиченому піратськими версіями просторі. Також наша мета – спробувати розширити аудиторію слухачів аудіокнижок тією категорією, яка часто відмовляється від подібного типу контенту через високу ціну на противагу іншому», – зазначила менеджерка MEGOGO AUDIO Катерина Котвіцька.

Тривалість аудіокниги – понад 27 годин. Над кастингом, звукозаписом і постпродакшном команда працювала 5 тижнів.

Послухати твір можна в застосунку MEGOGO у розділі «Аудіо».

Наші інтереси: 

Гарна тенденція, що фільм спонукає до читання книги, на основі якої цей фільм знятий. У фільмі зовсім не показано того, що є в книжці. Добре що українці будуть читати цю книгу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Добре було б у навантаження до цієї книги пропонувати ще й книги про психопатів

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Добре було б у навантаження до цієї книги пропонувати ще й книги про психопатів

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"