Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Musta sydän – чорне серце фінського третього шляху

Категорія:

Спецтема:

Радикальний націоналістичний рух Musta sydän, у перекладі з фінського – Чорне серце, народився в кінці 2010 р. як колектив друзів-однодумців і національно свідомих людей, які прагнуть відігравати реальну роль у створенні нової культурної і політичної опозиції у Фінляндії поза партіями. Це - лише рух. Його представники знаходять натхнення в історії Фінляндії. Але їхні очі зосереджені на майбутньому.

Політична ситуація у Фінляндії сьогодні:

Так звані фінські прихильники ЄС – єврократи - спритно використовують світову фінансову кризу у своїх псевдо національних, однак, популістських гаслах задля власного збагачення та узурпації влади. Опозиція у Фінляндії, як правило, слабка і розділена на право- та лівоцентристів, але ніяк не на радикалів. Існує, однак, зростаюче національне почуття патріотичного відродження, зокрема, євро скептицизм як наслідок невдалої політики єврократів.

Сьогодні, люди набувають все важливішого значення для глобального капіталізму та корпоративного інтернаціоналізму, протистояти цим хижакам фінській нації дуже важко, особливо, коли власний уряд керується правилами прийнятими у Брюсселі чи Вашингтоні.

Реакція фінської молоді щодо ідей та ініціатив "Musta sydän":

Недащовні дослідження фінських соціологів показали, що у фінських школах стають все більш популярними націоналістичні настрої, а тому молодь стала більш готовою до радикальних дій політичними засобами без юридичних сумнівів. Місія Mustasydän полягає у тому, щоб надихати і мотивувати молодих людей (переважно фінськомовних та шведськомовних фінів) мужньо прийняти естафету фінської національної та соціальної боротьби за право нації. Рух Musta sydän – це альтернатива, це рупор, через який молодь Фінляндії може висловити свою думки, наболіле, або щоб остаточно, шляхом бунту знести капіталістичний режим більшовиків-єврократів!

Оцінка дій ЄС та ЄЦБ:

Рух Musta sydän виступає за:

а) ліквідацію нинішньої євробюрократії в Брюсселі, взагалі євро бюрократії;

2) відкидання та неприйняття законів міжнародних банкірів та транснаціональних корпорацій;

3) встановлення в Європы національних вітчизн (кожній європейській нації – власну національну державу!) без сепаратизму;

4) європейське співробітництво, що має бути організованоа на основі спільних національних інтересів, а не антинаціонального надсуспільства фінансистів.

5) Протистояння неоімперіалізму та глобалізаці у світі, боротьба за національну ідентичність.

Кожна нація на цій планеті має право керувати своєю державою і бути вільною, щоб розвивати свої власні суспільства на свій розсуд. Рух Musta sydän виступає за знищення американського імперіалізму на Близькому Сході, китайського імперіалізму в Африці та Азіїї.

Серед наслідків неоколоніалізму можна назвати "арабську весну" 2010-2013 рр., а саме громадянську війну в Сирії, яка була в значній мірі викликана коаліцією різних груп фінансових інтересів ы має скінчитись перемогою сирійського народу, а не купки продажних ісламістів. Рух Musta sydän виступає за солідарність з сирійським народом, який бореться з іноземним втручанням у внутрішні справи країни.

Так само і палестинці, що були вигнані із своїх земель євреями-мігрантами псевдодержави Ізраїль за підтримки США, опинились у стані іноземної ворожої військової окупації. Південна Америка, зокрема, Аргентина, Бразилія, Болівія, Колумбія, Перу та Венесуела вже давно розглядається як задній двір США, а народи цих країн – як дешева робоча сила для транснаціональних корпорацій.

Рух Musta sydän виступає за солідарність з народами Південної Америки у боротьбі з неоімперіалізмом, який чинить тиск та впроваджує експлуатацію природних ресурсів і робочої сили. Соціалізм, який поширений у країнах Південної Америки, не бореться з американським та китайським неоімперіалізмом - це довели Бразилія та Венесуела. Світу потрібен третій шлях!

Греція та Кіпр – економічна діра Європи:

Незважаючи на похмурі перспективи економічного банкрутства Греції та Кіпру, все ж є надія на те, що щось нове і потужне, як колись Німеччина у 1930-х рр., може народитися тільки з руїн, із попелу, як птаха-фенікс. Існуюча фінансова система вже зруйнована, однак світові фінансисти не визнають цього.

Скандинавська модель расової єдності:

Рух Musta sydän - на стороні всіх рухів, груп, спільнот, організацій та окремих осіб, які мають сміливість мислити самостійно, у яких є мета зберегти свої принципи і мати мужність, щоб боротися за краще майбутнє для свого народу власними силами без іноземного втручання. Рух Musta sydän, маючи позитивний настрій і оптимістичне прагнення побудови нової держави в Фінляндії без капіталізму, неоколоніалізму, мультикультуралізму та комунізму, буде робити все можливе, аби йти третім шляхом до своєї мети: «Майбутнє належить вільним націям! Робимо те, що вимагає від нас нація!». 

Сьогодні, в час неоколоніалізму та змішення націй шляхом їхньої ісламської насильницької асиміляції рух Musta sydän вимагає впроваджувати у життя ідеї третьої позиції – жодних поступків лівим, правим та опосередкованим центристам. 

 

Наші інтереси: 

+

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи