Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Мотоджинси Shima – нове слово в світі мотоекіпіровки

Виробники мотоамуніції пропонують різні товари, здатні як забезпечити мотоциклісту комфорт під час катання, так і безпеку на відповідному рівні. Деякі з елементів амуніції є обов’язковими (мотошолом, наприклад). Решта предметів мотоекіпіровки можна купувати або ні. Все залежить від фінансових можливостей покупця. Хоча ні. Якщо для людини мотоцикл це стиль життя а не захоплення на один день – то вона не вважає придбання спеціальної амуніції витратами, а розглядає це як інвестицію у безпеку та комфорт.

Перерахувати всі елементи мотоекіпіровки складно, бо їх чимало. Але однією з новинок вважаються мотоджинси. Хтось скаже чому джинси вважаються новинкою, якщо вони відомі вже багато десятиліть поспіль.

Але мотоджинси – то особлива річ, яка хоч і нагадує звичайні шати з деніму, але відрізняється в першу чергу тим, що то не класичний джинс, а матеріал підсилений, як кажуть армований.

По-друге, більшість фасонів мотоджинсів адаптовані саме для катання на мотоциклі і це видно навіть на фото, які доступні на сайті інтернет магазину МотоСтиль. Тут представлені різні вироби різних брендів, але, як показує статистика продажів, одним із фаворитів публіки є мотоджинси Shima. А оскільки все частіше за кермом мотоциклу можна побачити панянку, то мануфактура зреагувала на такі запити та навіть запропонувала в своїх колекціях серії для жінок. Тому придбати мотоджинси вийде під будь-який розмір для мотоцикліста будь якого віку та навіть статі.

motoginsi shima

Переваги мотоджинсів

Класична версія мотоштанів – моделі з натуральної шкіри. Вони виглядають дуже стильно і додають образу брутальності. Такі мотоштани поєднують зі шкіряними мотокуртками та спеціальним мотоботами. Ще одна перевага шкіряних моделей в тому що вони справді надійно захищають мотоцикліста не тільки від впливу зовнішніх факторів (опади, вітер, пил, бруд) але і здатні захистити людину від травмування під час падіння та зустріччю з дорожнім покриттям. Правда мінусом таких штанів є висока вартість. Крім того вони потребують спеціального догляду, навряд чи їх вдасться випрати. А ще один нюанс, про який знають досвідчені мотоциклісти – це відсутність «клімат контролю». Тобто навіть при наявності повітродувів навряд чи в шкіряних мотоштанах буде дуже комфортно влітку, коли висока температура на вулиці.

Тоді як мотоджинси:

  • Коштують дешевше;
  • Піддаються легкій очистці;
  • Не потребують особливого догляду;
  • Забезпечують комфорт навіть під час катання влітку.

Щодо мінусів, то безперечно, мотоджинси навіть при наявності спеціальних ароматних волокон не здатні забезпечити таку безпеку водію мотоцикла як моделі з шкіри. Але, по-перше, виробник постійно апгрейдить моделі, тому матеріал стає більш міцним та зносостійким. По-друге, можна використовувати різні додаткові захисні накладки. І нарешті використовувати мотоджинси не для катання на нереально високій швидкості а по місту, або навіть по трасі, але не під час перегонів.

motogisni shima

До речі, мотоджинси легко сплутати зі звичайними, тому консультанти MotoStyle впевнені, що після катання на мотоциклі вам не доведеться переодягатися, щоб виглядати актуально на зустрічі з друзями чи в офісі. І це ще одна перевага мотоджинсів.

Наші інтереси: 

Одяг, мода, стиль.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи