Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 77
  • Переглядів: 86

Міністр закордонних справ Японії Йоко Камікава відвідала Україну і пообіцяла систему виявлення безпілотників

Категорія:

Міністр закордонних справ Японії Йоко Камікава заявила, що її країна надасть систему виявлення безпілотників в рамках допомоги Україні у війні з Росією. Японія виділить 37 мільйонів доларів до трастового фонду НАТО для постачання цього обладнання в Україну.

24010702.jpg

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та його колега Йоко Камікава йдуть бомбосховищем перед початком прес-конференції у Києві. Фото: Reuters

Про це Камікава заявила на спільній прес-конференції з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою після їхньої зустрічі в Києві, пише The Japan News.

Під час зустрічі Камікава та Кулеба обмінялися думками щодо планів Японії провести наступного місяця в Токіо конференцію для обговорення економічного відновлення України після війни.

Міністр Камікава також заявила, що Токіо підтримуватиме зусилля України, спрямовані на забезпечення жінок і дітей освітою, охороною здоров'я та житлом.

 

Наші інтереси: 

Японія допомагає Україні, надаючи дуже велику фінансову, а тепер ще й військову допомогу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи