Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 139
  • Переглядів: 148

Ковід-вакцинація в 7 разів підвищила ймовірність перикардиту – дослідження 99 мільйонів людей

Категорія:

Світ:

Нове дослідження пов'язує вакцини, розроблені за одну ніч у відповідь на пандемію COVID-19, з численними серйозними ускладненнями здоров'я, включаючи хвороби серця та мозку.

24022101.jpg

Ілюстративне фото

IBTimes повідомляє про дослідження, проведене Глобальною мережею даних про вакцини в Новій Зеландії, яке задокументувало результати вакцинації 99 мільйонів людей. Раніше вже проводилися дослідження, які пов'язували вакцинацію з різними ускладненнями та серйозними медичними побічними ефектами, включаючи утворення тромбів і міокардит, а також хворобу серцевого м'яза, пише WND.

Тепер нове дослідження підтвердило, що "уколи від фармацевтичних гігантів, включаючи Pfizer, Moderna та AstraZeneca, пов'язані з рідкісними випадками захворювань серця, мозку і крові".

У звіті пояснюється: "За учасниками з восьми різних країн спостерігали на предмет збільшення кількості випадків 13 захворювань, повідомляє Fox News. Дослідження, опубліковане в журналі Vaccine, показало, що окрім незначного збільшення неврологічних проблем, вакцини також були пов'язані з захворюваннями крові та серця".

Було виявлено збільшення кількості випадків міокардиту, який включає запалення серцевого м'яза, після щеплень мРНК-вакцинами Pfizer-BioNTech та Moderna.

А дослідження показало, що у тих, кому зробили укол вірусним вектором AstraZeneca, ймовірність перикардиту і запалення серцевого м'яза, збільшилася в 6,9 раза.

Провідний автор дослідження Крістіна Факсова (Kristyna Faksová) з Департаменту епідеміологічних досліджень Інституту сироватки Статенса в Копенгагені, Данія, сказала: "Розмір групи населення в цьому дослідженні збільшив можливість виявлення рідкісних потенційних сигналів щодо безпечності вакцин. Окремі місця або регіони навряд чи мають достатньо велику кількість населення для виявлення дуже рідкісних сигналів".

У звіті зазначається, що існує "підвищений ризик" розвитку певного типу тромбу в мозку у зв'язку з уколами, "подібними до тих, що виробляються Оксфордським університетом і поширюються компанією AstraZeneca".

Крім того, реципієнти, які отримували вакцину від AstraZeneca, у 2,5 раза частіше хворіли на синдром Гійєна-Барре – неврологічний розлад, при якому імунна система атакує нерви.

Також, згідно з дослідженням, існували побоювання щодо поперечного мієліту, запалення спинного мозку та інших ускладнень з боку головного мозку та хребта.

Газета "Вашингтон Таймс" писала: "Докази міокардиту, тобто запалення серцевого м'яза, особливо часто з'являлися у людей після введення першої, другої або бустерної дози мРНК-вакцини".

І далі: "Помірні сплески захворюваності були зафіксовані особливо після введення другої дози вакцини Модерна, що також було пов'язано з підвищеною частотою виникнення перикардиту – набряку тканини, що оточує серце – після первинної та бустерної вакцинації".

І там зазначалося, що випадки "тромбозу церебральних венозних синусів, надзвичайно рідкісного типу тромбозу головного мозку", спонукали багато країн припинити використання вакцин від AstraZeneca.

Наші інтереси: 

Ще одне підтвердження того, що ми писали під час ковідовакцинації, яка нагніталася і представлялася як спасіння людства від "страшної смертоносної хвороби", що насправді була не страшніша за сезонний грип.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи