Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 70
  • Переглядів: 81

IQ в порівнянні з EQ: що важливіше в успішній кар'єрі ?

Ми звикли вірити , що високий коефіцієнт інтелекту (IQ) люди завжди домагаються успіху в своїй кар'єрі. Тим НЕ менше, тільки високий IQ не гарантує успіху в кар'єрі. Багато досліджень показують , що керівники та провідні виконавці , як правило ,мають високий емоційний фактор (EQ). 

Ви коли - небудь задавалися питанням , чому г - н А закінчив топ елітного університету став штатним співробітником в той час як г -н Б кинути університет став  відомий підприємець  з активами вартістю мільярди доларів? Може бути , це порівняння кульгає, але що , якщо ви помістіть їх в такій же ситуації?

Які відмінності між IQ і EQ?

 

 

Зображення:http://vnmanpower.com/upload_images/images/Blog/eq-vs-iq.jpg

IQ-VS-ек-успіх

 

Ми часто думаємо, що високі розумні люди розумні люди, і вони будуть успішними напевно. Давайте подивимося іншу сторону людей з високим IQ. Вони мають можливість обробляти інформацію швидше і робити складні завдання легше, таким чином, вони очікують, що інші люди, щоб виступити на тому ж рівні, як і вони, замість розуміння відмінностей.

Як щодо EQ? Емоційний фактор (EQ) або емоційний інтелект повністю відрізняється від коефіцієнта інтелекту (IQ). EQ може бути визначена як здатність або компетенції розпізнавати, розуміти, обробляти і керувати емоціями в собі і інших. Високий EQ люди дуже обізнані про свої власні емоцій і як їх емоції впливають на інших людей, щоб налаштувати його в позитивному ключі. Крім того, вони можуть підібрати інші люди емоції, щоб належним чином реагувати і поліпшити відносини.

Зв'язки між IQ, EQ і успіх в кар'єрі

 

 

Зображення:http://vnmanpower.com/upload_images/images/Blog/career-success.jpg

кар'єри успіх

Ми не можемо заперечувати , що високий IQ людей обробляти їх роботу легше , ніж інші. Але коли справа доходить до команди ,яка працює, вони часто не без еквалайзера. На жаль, не існує прямого зв'язку між IQ і EQ. Іншими словами, високий IQ не гарантує високий EQ, яка стає головний біль проблема роботодавців  управляти талановитих , але важких співробітників .

Звичайно ж, як IQ і EQ є вирішальними факторами успіху в кар'єрі.Але що більш важливо? IQ відбивається твердими навичками, які можуть бути вилучені, визначених і виміряних, таких як математика, читання, письмо, бухгалтерський облік, правові і т.д. І навпаки, EQ представлена ​​такими особистими приводом м'яких навичок як співпереживання, спілкування, лідерство, етикету і т.д. . дослідження, проведеного Карнегі технологічного інституту показали, що 85% від вашого фінансового успіху завдяки вмінню в «людської інженерії», особистість і вміння спілкуватися, вести переговори, і свинцю. Дивно технічні знання становить лише 15%. 

IQ і EQ лідерства

 

 

Зображення:http://vnmanpower.com/upload_images/images/Blog/employee-engagement.jpg

залучення співробітників

 

Що спадає на думку , коли ви думаєте про  хорошого лідера ?Абсолютно досконалий лідер не є  мікро - менеджер  або догматичне бос , НЕ так? Хороший лідер повинен бути довіреною співробітникам, визнають їх потреби і зрозуміти психологічний вплив на співробітників , щоб заохочувати і управляти всією командою добре. Простіше кажучи, хороший лідер повинен мати високий EQ.

співробітник Практика

 

 

Зображення:http://vnmanpower.com/upload_images/images/Blog/company-culture.jpg

Компанія-культура

 

В останні роки ми спостерігаємо перехід від здатності до відношенню до співробітників рекрутингових. Професіоналів HR оголошує набір , які можуть поміститися з  корпоративною культурою  і добре працювати з іншими людьми. Недавнє дослідження , проведене TalentSmart показало , що емоційний інтелект вирішує 58% успіху у всіх видах робіт. Крім того , 90% кращих виконавців у дослідженні, високий емоційний інтелект.

Відсутність емпатії, співпраці, мотивації та  комунікації між співробітниками  в команді , зокрема , і по всій організації в цілому призведе до пошкодження  морального духу співробітників . В результаті, компанія буде страждати від втрати не тільки фінансів , але і талановитих співробітників. Ключовим рішенням тут є розвиток лідерських навичок  керівників у всіх рівнях ієрархії в організації і  створити щасливу корпоративну КУЛЬТУРА е , щоб зробити співробітники  відчувають себе визнали і займається .

IQ важко змінити, але EQ можуть бути розроблені

 

 

Зображення:http://vnmanpower.com/upload_images/images/Blog/iq-vs-eq.jpg

IQ-проти-EQ

 

На відміну від IQ дуже важко змінити, еквалайзер може бути поліпшена шляхом навмисної практики. Там немає необхідності, щоб усунути емоції на робочому місці, а й лідери і люди мають розуміти себе все більше і навчитися керувати емоціями добре.Майте на увазі, 4 компетенції емоційного інтелекту:

1. Самосвідомість

2. Саморегулювання

3. Емпатія

4. Соціальні навички

Підводячи підсумок, як IQ і EQ є ключовими для успіху в кар'єрі. Тим НЕ менше, термін успіх в кар'єрі не те ж саме для всіх. Я вважаю ,що IQ є основою для успішної кар'єри вимагає високої точності і складності , як він, учений, бухгалтер, і т.д. , але вимоги залежить від конкретних робочих функцій. З таким же рівнем IQ, люди з більш високим EQ матимуть більше шансів піднятися на позиції верхнього рівня в ієрархії організації і  успіху в їх власному бізнесі .Що вам потрібно зробити , це дізнатися , як підвищити свій емоційний інтелект , щоб стати більше і більше успіху як в кар'єрі і житті. 

 


Дізнайтеся більше на HTTP: //vnmanpower.com/en/iq-vs-eq-which-is-more-important-in-career-succ ...

мітка:

екв проти IQ успіх в кар'єрі, проти IQ екв значення, або екв IQ, ек проти керівництва Iq, ек проти IQ на робочому місці, в порівнянні з ек в бізнесі IQ, ек проти успіху Айкью, еквалайзером і Iq відмінності

Наші інтереси: 

Підводячи підсумок, як IQ і EQ є ключовими для успіху в кар'єрі. Тим НЕ менше, термін успіх в кар'єрі не однакавий для всіх. Я вважаю , що IQ є основою для успішної кар'єри вимагає високої точності і складності , якщо він, учений, бухгалтер, і т.д. , але вимоги залежить від конкретних робочих функцій. З таким же рівнем IQ, люди з більш високим EQ матимуть більше шансів піднятися на позиції верхнього рівня в ієрархії організації і  успіху в їх власному бізнесі .Що вам потрібно зробити , це дізнатися , як підвищити свій емоційний інтелект , щоб здобути більше і більше успіху як в кар'єрі і житті. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи