Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 72
  • Переглядів: 75

Греція готується надати військову допомогу Україні – йдеться про зброю, яку ЗС Греції більше не використовують

Категорія:

“Ми постачаємо Україні все, що ми можемо і все, що нас попросили постачати до того рівня, наскільки ми могли”, – каже спеціальний представник Греції в Україні Спірос Лампрідіс. Греція також приєдналася до коаліції країн із навчання українських пілотів на F-16.

24030102.jpg

Ілюстративне фото. ЗРК Тор. Фото: Вікіпедія

Греція готується надати нову безпекову допомогу Україні, включно із засобами протиповітряної оборони та зенітними гарматами, після того, як Вашингтон узгодив продаж Греції винищувачів F-35 на суму 8,6 мільярда доларів, йдеться в інтервʼю представника Греції в Україні Спіроса Лампрідіса з Олексієм Коваленком, пише "Голос Америки".

"Ми почали надавати допомогу задовго до того, як у нас була будь-яка домовленість щодо винищувачів F-35 від Сполучених Штатів. Це – одностороння дія Греції. Україна відстоює свою незалежність і суверенітет. Ми думали, що нам потрібно дати все, що ми можемо, звичайно, не ставлячи під загрозу нашу власну національну оборону. Це ми й робимо. Ми розглядаємо можливість збільшення наших внесків у цій сфері", – сказав спеціальний представник Греції в Україні Спірос Лампрідіс.

Наші інтереси: 

Бачимо, що країни НАТО відправляють в Україну старе озброєння, а самі оновлюють своє озброєння. Дякуємо й за це.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи