Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Два фільми для патріотів України

Днями на каналі YouTube з’явилися два фільми про Революцію Гідності і війну з російськими окупантами! Рекомендую патріотам подивитися ці фільми і скачати у власну колекцію!



Висота ''Жовтневий'' (2-е видання). Частина 2: 08:53-11:00 (20.02.2014)

[Altitude 'October Palace' (2nd ed.). Part 2: 08:53-11:00 (Feb. 20, 2014)]

Опубліковано 19 лют. 2017 р.

Адреса:

https://www.youtube.com/watch?v=-cRx_fjfB9w



"Переломний момент. Війна за демократію в Україні" - документальний фільм про події на Майдані і на сході України. Фільм складається із свідчень кримінальних, політичних і військових злочинів на території України.

Автори документального фільму "Переломний момент" - документаліст з Америки Марк Джонатан Харріс і український режисер Олесь Санін.

Опубліковано 21 лют. 2017 р.

Адреса:

https://www.youtube.com/watch?v=hTulG11Z1oM


СЛАВА УКРАЇНІ !

ГЕРОЯМ СЛАВА !


Наші інтереси: 

Знати правду про події на Майдані 2013-14 років і агресію Росії проти України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

В публікації "10 українців, які змусили світ говорити про Україну в 2016 році" згадано про номінанта на Оскар "Зима у вогні"

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Коментарі

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

В публікації "10 українців, які змусили світ говорити про Україну в 2016 році" згадано про номінанта на Оскар "Зима у вогні"

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Чи важить нам думка Митрополита Андрея Шептицького у якого несприйняття руху Бандери (читай Чи підтримував Митрополит Андрей Шептицький Степана Бандеру?) проявилося також і в засудженні привітання, яке використовував рух?... (Як і багато інших праворадикальних рухів того часу, ОУН Бандери розробили для вітання особливу фразу та салют піднятою рукою. Одна людина промовляла: «Слава Україні!», а інша відповідала: «Героям слава!»)

В інструкції від 6 вересня 1941 року Шептицький зауважив, що використання «Слава Україні» тут заміщає традиційне західноукраїнське привітання [b]«Слава Ісусу Христу!». [/b]
Шептицький написав:

Андрей Шептицький каже:
«Очевидно, ніхто з українців не може мати нічого проти поклику “Слава Україні”, але тим словом заступити акт релігійного прославлення Христа є виразною тенденцією усунути Христа і поставити батьківщину на його місце, значить є ознакою виразної безбожницької тенденції, що обманює наївних українських патріотів»

(Ковба 2003: 38).
Тут він на символічному рівні повторював тезу, яку він розвивав іще з початку двадцятого століття: нація це добре, але вона не може змістити бога та його правила.
До чого це я?... та просто є ж "Проект Бандера", дорогі соколійці...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Вислови політиків не можна механічно переносити в часі і в теренах... Митрополит Андрей Шептицький говорив про заміщення "традиційного західноукраїнського привітання «Слава Ісусу Христу!».

В той же час на центрально-українських та східно-українських землях привітання "Слава Ісусу Христу!" не було поширеним, так само, як "Слава Україні!"

Сьогодні, вітаючись з людьми чия Віра мені відома, я говорю "Слава Ісусу Христу". З раніше незнайомими я вітаюся "Слава Україні!".

Відносно ж привітального жесту рукою, то Степан Бандера просто скопіював його у фашистів і націонал-соціалістів, у яких привітальний жест - традиція від часів Священної Римської імперії.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!