Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Держдеп США: Росія керує терористами на Донбасі, навчає їх і фінансує

Світ:

За нещодавньою атакою на спостерігачів ОБСЄ стояли "очолювані Росією сепаратисти". Вашингтон звинуватив проросійські озброєні формування на сході України у систематичному перешкоджанні діяльності спостерігачів ОБСЄ і закликав офіційну Москву використовувати свій вплив для припинення цієї "кампанії залякування". 

17062505.jpg

Прес-секретар Державного департаменту США Гедер Науерт

Про це заявила прес-секретар Державного департаменту Гедер Науерт, коментуючи повідомлення про обстріл автомобіля місії ОБСЄ 20 червня, передає "Голос Америки".

Науерт наголосила: "Закликаємо Росію використовувати свій вплив для того, щоб закінчити цю кампанію залякування, виконувати свої зобов'язання для забезпечення вільного, повного і безпечного доступу спостерігачів ОБСЄ".

За атакою на спостерігачів стояли "очолювані Росією, спонсоровані Росією та підготовлені Росією сепаратисти". Нойерт сказала: "В зовнішньополітичному веденні США знають, що путінська Росія керує проросійськими бойовиками в Донбасі, містить їх і навчає за допомогою армійських радників.

За її словами, в США глибоко занепокоєні "постійними випадками переслідування спостерігачів, як ми думаємо, з метою перешкодити їм виконувати свою роботу".

Науерт також наголосила: "Такі інциденти – частина загального плану приховати від міжнародної спільноти те, що насправді відбувається на сході України. Ми закликаємо Росію використати свій вплив щоб припинити цю кампанію залякування і поважати свої зобов'язання надати вільний, повний і безпечний доступ до окупованих територій спостерігачам ОБСЄ".

Наші інтереси: 

Нарешті США почала прямо говорити і вимагати від РФ припинити своє втручання на сході України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"РОСІЯН В ДОНБАСЕ НЕТ" Так сказав їх президент ))))))))))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"РОСІЯН В ДОНБАСЕ НЕТ" Так сказав їх президент ))))))))))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)