Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Цікаво зрозуміти межі російського лібералізму – Лариса Волошина

"Передивилася стріми "хороших ру" про розвиток серед українців немотивованої ненависті до всіх росіян. А вони ж "не всі однозначно однакові". Виявляється, це велика проблема і від неї потрібно негайно рятувати українців".

230828larysavoloshyna.jpg

Лариса Волошина, журналіст і психолог
Лариса Волошина, журналіст і психолог

Про це пише у своєму дописі на Фейсбук Лариса Волошина.

"Бо для російського ліберала головне, щоб українці не варваризувалися та щоб не пропали у теренах антиросійського безкультурря. Мовляв, як тільки но на Росії щось вибухне чи загориться, українці радуються несамовито. До того ж без урахування страждань мирних росіян, які «не всі за війну». Навіть опитування «пристойних москвичів» з Арбату були. Напевно, щоб ми побачили, що столичні росіяни по більшості українців не засуджують. Вони розуміють і навіть співчувають. То всьо Захід і Бандера розсварили «братні народи». А потрібно ж все припинити. України потрібно. Не Росії ж".

Лариса Волошина вважає, що тема ненависті між "простими людьми" вибрана невипадково. Може "хорошим ру" і справді болить? Вона питає, чи будуть російські ліберали стрімити та засуджувати неприховану радість "простих росіян" від загибелі мирних українців, як, наприклад після Чернігова 19 серпня, коли ці "прості росіяни" раділи від наслідку російського ракетного удару по театру Чернігова? Цікаво зрозуміти межі російського лібералізму. Чи розповсюджується їх неспокій щодо тотальної ненависті та варваризації на власних співвітчизників?

Наші інтереси: 

Маємо нарешті зрозуміти, що росіяни не стануть українцям "братнім народом", ми не пробачимо їм протягом принаймні двох поколінь все, що вони нам зробили. Я бачу, яка ненависть до росіян і усього російського у дітей, яким сьогодні 10-12 років.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи