Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 11
  • Переглядів: 12

50% раптових смертей немовлят сталися протягом 48 годин після вакцинації, але нікому не дозволено це говорити

Категорія:

Світ:

В інтерв'ю зі Стівом Кіршем (Steve Kirsch) колишня поліцейська-детектив стверджує, що близько половини випадків раптової смерті немовлят, які вона розслідувала, свідчать про те, що дитину вакцинували протягом попередніх 48 годин. Але коронери ніколи не згадували про вакцинацію у свідоцтвах про смерть, а лікарів навчили обманювати батьків. Дослідження, які показують, що більшість випадків раптової смерті припадає на перші 3-10 днів після вакцинації, ясно дають зрозуміти, що вакцини вбивають немовлят.

23100301.jpg

Ілюстрація: The Defender

Про це пише The Defender і зауважує, що Кірш, підприємець і філантроп із Кремнієвої долини, виконавчий директор Фонду досліджень безпеки вакцин, зв'язався з поліційним відділком, де працювала цей детектив, і перевірив її особу.

Отже, вона стверджувала, що близько 50% з 250 випадків синдрому раптової дитячої смерті (СРДС), які вона розслідувала протягом семи років, сталися протягом 48 годин після того, як немовляті була зроблена вакцинація. Близько 70% сталися протягом одного тижня після вакцинації.

Вона стверджувала, що цей проміжок часу доводить, що вакцини є причиною СРДС, оскільки кореляція не спостерігалася б, якби смерті наставали випадково. Вона працювала у "великому місті" з населенням понад 300 тисячі осіб і називала себе просто Дженніфер.

Інформація детектива Дженніфер може бути незалежно перевірена в поліцейських архівах "будь-яким органом охорони здоров'я, який має будь-які сумніви", сказав Кірш і додав, що він активно співпрацює з департаментом поліції, щоб оприлюднити статистику.

Описуючи політику свого департаменту, яка полягає в тому, щоб "не залишати каменя на камені" при розслідуванні раптових дитячих смертей, Дженніфер сказала, що стандартна політика поліції полягала в тому, щоб запитувати про всі випадки раптових смертей, щоб запитувати про будь-які фармацевтичні препарати... і запитувати про кожну річ, яку людина робила в моменти, години, дні й тижні, що передували її смерті.

Вона питала навіть, що дитина їла і яким милом її мили. "Коронер, до якого нам доводилося часто звертатися, був особливо прискіпливим до всього, що потрапляло в організм цієї дитини – їжі та ліків", зауважила вона.

Доктор Елізабет Мампер, президент і головний виконавчий директор Центру інтегративної медицини Римленда, розповіла: "Багато повідомлень батьків про раптову смерть дитини починаються з фрази: "Він щойно був у педіатра – вони сказали, що він був здоровий".

"Якби не було кореляції між вакцинами та СРДС, то випадки раптової смерті були б рівномірно розподілені протягом місяця, – каже Мампер.

"Натомість ми бачимо скупчення несподіваних смертей протягом першого тижня після вакцинації. Ці опубліковані дані підтверджуються звітами поліцейських та працівників служб швидкого реагування", – додала вона.

Вакцини ніколи не згадуються у звітах судмедекспертів

Попри вичерпний збір даних, який вимагав коронер, вакцини ніколи не вказувалися як причина смерті. Вони навіть не згадувалися в остаточних звітах, розповіла Дженніфер.

Минуло кілька років, перш ніж вона дізналася чому: "Це тому, що це – фармацевтичний препарат, який не несе відповідальності", посилаючись на Національний закон про травми від дитячих вакцин 1986 року.

За її словами, її "зачепило" те, що у звіті судмедексперта згадується, що батьки "намастили дитину дитячим лосьйоном Johnson & Johnson за день до смерті", але жодного разу не згадується про вакцини.

"Ніхто в моєму офісі не мав відповіді, – сказала Дженніфер. – Всі, як і я, думали, що це – таке ж божевілля".

Нещодавно The Defender повідомляв про випадок, який стався у подружжя зі штату Мен, чия 7-тижнева дитина померла на наступний день після отримання декількох щеплень. Державний судмедексперт відмовився розслідувати вакцини як можливу причину, але пізніший токсикологічний звіт підтвердив, що в крові немовляти був токсичний рівень алюмінію.

За словами Дженніфер, змова мовчання не закінчується в офісах коронерів, а поширюється на політику правоохоронних органів.

Дженніфер розповіла Кірш про те, як її чоловік відвідав конференцію для поліцейських слідчих у Сент-Луїсі, де доповідачі жодного разу не згадали про вакцини як можливу причину раптової смерті дитини.

Проте в кулуарних розмовах на конференції детективи визнавали цей зв'язок.

Кірш поділився історією детектива судової поліції Гелен Грус з Оттави, Канада, яку переслідують за розслідування зв'язку між раптовою дитячою смертю і вакцинами.

Грус очікують слухання у справі про неправомірну поведінку за те, що вона нібито отримала доступ до справ про смерть немовлят, в яких вона раніше не брала участі.

Згідно з повідомленням Rebel News, Грус розслідувала рівень раптової дитячої смертності, який збільшився у два-три рази після впровадження вакцин проти COVID-19.

За словами Кірш, детектив стала об'єктом наклепницької кампанії, яка виставляла "проблемою її, а не вакцини".

Грус також була відсторонена від роботи без збереження заробітної плати за відмову вакцинуватися проти COVID-19 і за те, що поставила під сумнів корисність масок.

Але повернімося до Дженніфер. Коли вони з чоловіком, який також є поліцейським детективом, шукали педіатра, їм відверто говорили про свої побоювання щодо зв'язку СРДС та вакцин.

Врешті-решт вони знайшли педіатра, який, почувши їхні спостереження про випадки смерті немовлят, він сказав: "Я зовсім не шокований. У вас є дійсно вагома причина не хотіти робити це [щеплення] своїм дітям. І я підтримаю будь-яке ваше рішення".

Але педіатр сказав, що Американська академія педіатрії "насправді навчала їх розмовляти з батьками так, щоб вони не починали ставити під сумнів вакцинацію".

Доктор Пол Томас, педіатр і автор книги "План, дружній до щеплень: безпечний та ефективний підхід доктора Пола до імунітету та здоров'я – від вагітності до підліткового віку вашої дитини", розповів The Defender:

"Педіатри не визнають зв'язку і не вважають, що СРДС пов'язаний з вакцинами. Вони просто не знають того, чого не знають".

Центри з контролю і профілактики захворювань (CDC) заявляють, що "дослідження показали, що вакцини не викликають і не пов'язані з СРДС".

Організація Public Health Collaborative, посилаючись на Дитячу лікарню Філадельфії, стверджує, що "точна причина захворювання невідома", але "численні дослідження показали, що вакцини не викликають СРДС".

Огляд Системи повідомлень про побічні реакції на вакцини (VAERS) та медичної літератури за 1990-2019 роки, в якому аналізувався зв'язок між вакцинами та СРДС, показав, що "з усіх випадків після вакцинації 75% (смерті) сталися впродовж семи днів".

Кірш зазначив, що ця цифра близько відповідає оцінці Дженніфер – близько 70% з 250 випадків.

Доктор Томас сказав The Defender: "Дослідження, які показують, що більшість випадків СРДС припадає на перші 3-10 днів після вакцинації, ясно дають зрозуміти, що вакцини вбивають немовлят".

Томас сказав, що у своїй педіатричній практиці він не був свідком випадків СРДС, ймовірно, тому, що ніхто з його батьків не робив своїм немовлятам щеплення від гепатиту В у перший день, а сім'ї не дотримувалися графіка щеплень CDC, а розтягували час між щепленнями або взагалі уникали їх.

В іншій роботі, "Смертельні випадки, зареєстровані в Системі звітності про несприятливі події від вакцин, США, 1997-2013 рр.", дослідники CDC повідомили: "Що стосується повідомлень про смерть дітей [0-17 років], то 79,4% отримали >1 щеплення в той самий день; серед немовлят ... 86,2% отримали >1 щеплення".

Попри це, автори дійшли висновку, що "серед повідомлень про смерть, поданих до VAERS протягом 1997-2013 років, не було виявлено жодної закономірності, яка б викликала занепокоєння".

З усім тим, вони заявили, що, оскільки використання вакцин розширюється, а нові вакцини додаються до календаря щеплень для дітей, "важливо продовжувати відстежувати повідомлення про смерть, що надходять до VAERS".

У рецензованому дослідженні, опублікованому в PubMed, вчені вивчили показники дитячої смертності по всьому світу і виявили "високу статистично значущу кореляцію між збільшенням кількості доз вакцин і зростанням рівня дитячої смертності".

Автори повідомили, що в 33 країнах рівень дитячої смертності нижчий, ніж у США, які мають найвищий рівень вакцинації серед усіх країн.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 17% усіх смертей немовлят, зареєстрованих у VAERS, припадають на день вакцинації, а 78% – протягом тижня.

Наші інтереси: 

Продовжуємо шукати та знаходити факти, які підтверджують шкідливість вакцинації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи