Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

3 види електричної складської техніки для будь-яких завдань на складі

Складська техніка створена для більш ефективного виконання вантажно-розвантажувальних робіт та штабелювання вантажів на стелажі. Також завдяки їй можна зменшити використання ручної праці та збільшити товарообіг складу.

Усі моделі обладнання класифікуються за типом двигуна на бензинові, дизельні, газові та електричні види. Серед останніх найбільший попит мають електроштабелери, вилкові навантажувачі та візки. І щоб не заплутатися із вибором складської техніки, у цій статті ми розглянемо їхні переваги та особливості експлуатації.

Електричні штабелери

Електричні штабелери обирають для транспортування вантажів на невеликі відстані та укладання їх на стелажі. Це маневрова та компактна техніка, яка здатна працювати навіть у невеликих міжстелажних коридорах. Водночас електроштабелери в каталозі партнера статті представлені моделями із можливістю фронтального або бічного завантаження товарів.

65f7fa0edb8a2.webp

Всередині обладнання міститься електродвигун. Він не викидає шкідливі речовини в повітря, а тому його можна експлуатувати всередині приміщення.

Однією з конструктивних особливостей техніки є занижене шасі. Через це електричний штабелер вимагає використання лише на рівній підлозі. Для захисту від падіння вантажу обладнання оснащене опорними лапами під вилами.

Іншими перевагами цього виду складської техніки є:

  • компактність;
  • економічність (електроенергія дешевша за бензин/дизель);
  • маневровість;
  • просте керування та обслуговування;
  • довговічність;
  • екологічність.

Щоб обрати найбільш відповідний потребам складу електроштабелер, варто звернути увагу на його вантажність, ємність АКБ, швидкість руху, зовнішній радіус розвороту та висоту підйому вил.

Електронавантажувачі

Електричні навантажувачі — це ще один вид складської техніки, який використовують всередині приміщень. Він має попит здебільшого на підприємствах із великим товарообігом, адже здатен транспортувати вантажі на відстань до 25 км.

Електронавантажувачі розрізняються за:

  • кількістю опор, яких може бути 3 або 4;
  • синхронним чи асинхронним двигуном;
  • гумовими чи поліуретановими колесами;
  • заднім, переднім або повним приводом.

Електровізки

Найпростішим та найдоступнішим видом складської техніки є електровізки. Їх використовують здебільшого на невеликих складах для прискорення переміщення товарів без укладання на стелажі.

65f7fa576d23e.webp

При виборі електричного візка варто звернути увагу на його вантажність, швидкість руху, габарити, а також площу приміщення. Техніка розрізняється на самохідні моделі, із платформою або кабіною оператора.

А щоб обладнання стало ефективним доповненням до складу, звертайтесь в Sklad Truck. Компанія є офіційним представником одного з провідних світових виробників складської техніки EP Equipment в Україні. Менеджери Sklad Truck допоможуть обрати відповідну модель, проведуть ТО та доставлять її на об’єкт.

Наші інтереси: 

Техніка.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи