Аватар пользователя Чарльз Бейл
Чарльз Бейл
  • Visits: 1
  • Хиты: 1

Як швидко знайти найближчий до вас банкомат

З кожним роком, обіг готівкових коштів зменшується на користь безготівкових розрахунків, адже це – швидко, зручно та надійно, і практично у кожного українця є своя, досить часто – не одна банківська картка для розрахунків в звичайних магазинах, отримання заробітної плати чи стипендії, кредитні картки.

Тримати певну суму грошей на банківській картці і знімати її в банкоматі при необхідності – звична річ для кожного, хто бажає в будь-який час доби отримати готівку зі свого рахунку та здійснити різноманітні банківські операції.

Велика кількість встановлених банкоматів АТМ (біля магазинів, станцій метро, на заправках, в парках, залізничних вокзалах), відстежити які можливо за допомогою сучасного сервісу, дозволить легко знайти найближчий до Вас банкомат і здійснити необхідні операції зі своїм рахунком.

Що представляє собою банкомат

Сучасний атм банкомат є автоматизованим програмним комплексом, основною функцією якого є перш за все - видача грошових коштів, в деяких моделях – прийому грошових коштів (поповнення свого рахунку, оплати за послуги або товар). В останній час, функціонал банкоматів поступово розширюється, і за їх допомогою можливо легко здійснити безготівкові перерахування, погасити кредит, активувати та підключити різноманітні банківські послуги.

З моменту своєї появи в Україні, банкомати спочатку викликали велику недовіру, але в даний час вони стали звичайною справою. Більшість співвітчизників постійно користується банкоматами, адже вони володіють цілим спектром переваг:

- відсутність великих черг і втрати свого дорогоцінного часу на здійснення операцій з обіговими коштами;

- відсутність комісій у більшості операцій, здійснених в банкоматах АТМ;

- широка доступність навіть в найбільш віддалених куточках країни;

- цілодобова робота та можливість в будь-який час доби здійснювати операції;

- можливість здійснення різноманітних операцій (зняття готівки, поповнення карткового рахунку або балансу мобільного телефону, сплата комунальних послуг, погашення кредиту);

- безпечність (немає потреби в постійному зберіганні кишенькових грошей при наявності банківської картки);

- можливість використання картки в банкоматах за межами країни.

За допомогою сучасного сервісу АТМ локатор, Ви завжди зможете ознайомитись з переліком найближчих банкоматів, для цього достатньо ввести в поле пошуку назву свого міста і натиснути кнопку «знайти», після чого з’явиться перелік банкоматів та назви, до якого банку вони належать.

Недоліки роботи банкоматів

До недоліків роботи банкоматів АТМ можна віднести певний графік роботи в банківських відділеннях (особливо в ощадбанку), всередині торгових центрів, магазинів, що не завжди зручно для користувача. Також, в рідких випадках, банкомати можуть давати програмні або апаратні збої в своїй роботі.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...