Аватар пользователя Чарльз Бейл
Чарльз Бейл
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Ультрафіолетовий друк потрібного вам формату на пластику

Рекламні щити, брендована продукція, оригінальний інтер’єрний декор, елементи корпусних меблів, при виготовленні яких застосовується УФ-друк на пластику, відрізняються високою якістю, довговічністю, естетичністю зовнішнього вигляду.

У Львові ви можете замовити ультрафіолетовий друк будь-якої складності і формату, чорно-білий або кольоровий, на пластику та на інших видах матеріалів.

ДекорПринт виконує замовлення на УФ друк швидко та професійно, на власному сучасному обладнанні. Для друку використовується інноваційний принтер MIMAKI JFX-1631. Тож ви можете замовити широкоформатний повноколірний друк розміром навіть 3100х1600 мм на матеріалі з товщиною до 50 мм. Фотоякість принту може мати роздільність 1200 dpi. При цьому зображення можуть бути гладкими та рельєфними, такими, що їх зможуть прочитати незрячі люди.

Переваги УФ-друку

Технологія ультрафіолетового друку дозволяє наносити малюнок (фотографію, ефектну графіку, написи, цифри) на ПВХ поверхню різного виду – пластикові таблички, вивіски, брендовані елементи, стенди, картини, ресторанне меню та багато іншого. Вироби можуть використовуватись для:

  • дизайнерського оформлення інтер’єру;
  • визначення назви підприємства, комерційної установи (ресторану, готелю, салону краси, медичного центру, туристичної компанії, агентства нерухомості та ін.);
  • визначення адреси будинку (адресні таблички);
  • ведення рекламної кампанії (рекламні щити, стенди, оголошення, інформаційні дошки);
  • оформлення святкових заходів.
  • Перевагами УФ друку є:
  • висока точність зображення навіть при нанесенні дрібних малюнків на поверхню нестандартної форми;
  • миттєве ствердіння чорнил та утворення захисної плівки, що зберігає друк від вигорання, механічного пошкодження, впливу вологості, високих/низьких температур, бруду та пилу, вітру, опадів. Такі вироби можна розміщувати як в приміщенні, так і на вулиці;
  • можливість друку рельєфних зображень, 3D символів;
  • екологічність. Ультрафіолетовий друк є повністю безпечним, не наносить шкоди людині, навколишньому середовищу;
  • доступна ціна. Вартість оригінальних виробів високої якості є досить доступною.

Замовити УФ-друк в ДекорПринт

Щоб замовити УФ друк у Львові, звертайтесь в ДекорПринт. Якщо у вас вже є готовий макет, передати його ви можете через гугл диск, флеш-носій, електронну пошту. За необхідністю фахівці компанії виконають потрібні редагування. Перед тим, як наносити зображення на пластик, вам обов’язково покажуть, як воно буде виглядати після друку. У разі, коли у вас немає макету, працівники ДекорПринт допоможуть його створити в найкращому вигляді.

Ціна УФ друку на пластику залежить від складності зображення, розмірів, кольорової гами. Зв’язавшись з менеджерами, ви отримаєте консультацію та дізнаєтесь, скільки буде коштувати ваше замовлення. Оплата приймається в зручному для вас форматі – готівкою чи на банківську картку.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...