Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 6

Що, знову? Омікрон крокує по планеті – колеса фантазії психопатів остаточно забуксували

Категорія:

Носіння масок, соціальна дистанція, провітрювання приміщень і миття рук залишаються основними методами запобігання поширенню усіх штамів COVID-19, навіть якщо з'являються нові варіанти, наголошують у ВООЗ. А як же "вакциновані – захищені"? Це – вже неактуально:)

Кажуть, що Омікрон – такий страшний й жахливий, що можна заразитися ним попри "вакцинний захист". Але президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, (увага!), що компанії Pfizer та BionTech мають адаптувати свою вакцину до нового штаму коронавірусу "омікрон" протягом 100 днів.

Звичайно, Pfizer усіх врятує! А також ВООЗ, яка так дбає про здоров'я усіх людей на планеті, що вимагає національні держави підкоритися її правилам. 

Як повідомляє ABCNews, генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебрейесус (Director-General Tedros Adhanom Ghebreyesus) на спеціальному засіданні 29 листопада агенції здоров'я ООН, що було присвячене розробці глобального плану дій щодо запобігання, підготовки та реагування на майбутні пандемії, сказав: 

"Поява сильно мутованого варіанту омікрону підкреслює, наскільки небезпечною і нестабільною є наша ситуація", закликаючи до «юридично закріпленої» угоди. "Omicron демонструє, що світу потрібна нова угода щодо пандемій".

Тедрос сказав, що вони поки не знають, чи пов’язаний омікрон із більшою передачею, важчим перебігом захворюваності чи більшим ризиком його "ухилення від вакцин". Але вже розповідає про нову загрозу для світу!

Назву новому штаму придумали три дні тому. Тепер розробляють «договір про пандемію».

У світі на сьогодні менш як 100 випадків зараження, але ВООЗ вже включила паніку.

Вперше новий штам начебто був виявлений 11 листопада в Ботсвані. Ще декілька випадків начебто були виявлені в ПАР. Три дні тому про перші випадки повідомив Ізраїль. Про випадки інфікування заявили у Німеччині, Нідерландах, Італії, Чехії та у Великій Британії. Прем'єр-міністр країни Борис Джонсон, сказав, що омікрон-штам коронавірусу може передаватися між повністю вакцинованими людьми.

Отже, ВООЗ вирішила, що це вже пандемія, з якою треба боротися, і закликає до створення «міжурядового органу переговорів» між державами-членами ВООЗ для вироблення можливої ​​угоди щодо поліпшення в запобіганні пандемії, готовності та реагуванні.

Багато країн намагаються вирішити появу омікрону закриттям авіасполучень з країнами Південної Африки та заборонами на поїздки. Це вже викликало потрясіння на фондових ринках.

До речі, маски не захищають від вірусів, вони призначені для інфікованих, а не здорових – Віктор Ляшко

Маски геть! – Віктор Ляшко
Маски геть! – Віктор Ляшко
Наші інтереси: 

Черговий акт відомої п'єси. В червні цього року ВООЗ лякав «новою смертоносною хвилею» штаму коронавірусу Deltа. Автоматична дія за старими шаблонами, імітація розуму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Вони думають свідомі їм вірять! Жодного прояву творчості. Але яка може бути творчість у психопатів.

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Вони думають свідомі їм вірять! Жодного прояву творчості. Але яка може бути творчість у психопатів.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, а навіщо потрібна якась творчість, якщо всі старі методи приносять їм бажаний результат? Бо, бач, люди, в середньому, дуже й дуже мало порозумнішали.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

І водночас, така першинка :

!!! СОТНІ СПІВРОБІТНИКІВ GOOGLE ЗАКЛИКАЮТЬ СКАСУВАТИ НАКАЗ КОМПАНІЇ НА ВАКЦИНАЦІЮ від COVID

У листі міститься прохання до всіх співробітників Google «принципово» протистояти наказу компанії щодо COVID-19, і запровадити інший, який «включає всіх працівників Google».

Група з 600 співробітників Google написала маніфест, в якому вимагає від керівництва технологічного гіганта негайно скасувати наказ на вакцинацію від COVID для його співробітників.

Згідно зі звітом CNBC
https://www.cnbc.com/2021/11/23/google-employees-sign-manifesto-against-widened-vaccine-mandate.html?par=sharebar,

лист просить усіх співробітників Google чинити опір наказу компанії на COVID-19 «принципово» і ввести інший, який «включає всіх працівників Google».

У маніфесті, надісланому Карен ДеСальво, головному директору з питань охорони здоров’я Google, написано, що він вважає, що «наказ Сундара (генерального директора Google Сундара Пічаї) щодо вакцинації глибоко помилковий».

Група стверджує, що наказ Google на укол є одночасно «примусовим» і «антитезою до інклюзивности».

Google зобов’язав усіх своїх співробітників завантажити свій статус вакцинації проти COVID у внутрішні системи компанії до 4 грудня.

Компанія твердить, що така політика пов’язана як із внутрішнім наказом, так і з наказом адміністрації Байдена.

9 вересня адміністрація Байдена оголосила, що будь-яка компанія з понад 100 співробітниками повинна вколоти своїх співробітників ін’єкціями COVID, або регулярно тестувати свою робочу силу.

Однак, минулого тижня П’ятий Округ наказав Управлінню з охорони праці та охорони праці (OSHA) Сполучених Штатів «не вживати жодних кроків для виконання або посилення» наказу Байдена щодо COVID-19.

OSHA заявила, що буде виконувати рішення П'ятого Округу.

У липні Пічаї заявив, що компанія зобов’язує всіх її співробітників отримати уколи COVID, щоб повернутися до своїх офісів.

Існує багато доказів, що повноваження Байдена на вакцину є невдалою стратегією боротьби з COVID, згідно з усе більшою кількістю даних (...).

https://www.lifesitenews.com/news/hundreds-of-google-employees-call-for-end-to-companys-covid-shot-mandate/

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !