Зображення користувача Микола Стригунов.
Микола Стригунов
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про один спосіб набувати радість та щастя - оздоровчий проект у місті Дніпро

Категорія:

Світ:

Набуваємо радість та щастя. Виявляється, це не просто, а дуже просто! І, отже, дуже потрібно!

kolys.jpg

Колись було в парку Глоби

Кажуть, що щастя завжди мало! Навіть якщо воно заввишки за Еверест. Правильно кажуть!:) Для кожної людини радість та щастя полягають у чомусь своєму. Але є і спільні для більшості людей способи набувати радість та щастя. Ось про один з таких способів і піде мова.

Спільним для всіх людей, і навіть для деяких тварин, способом набувати радість та щастя є гра. А коли така гра вимагає великих вправності, сили волі, розуму та витривалості, та й ще, на додачу, йде на свіжому повітрі, то й поготів! Саме такими іграми є бадмінтон та настільний теніс.

Одна з ігор в парку Глоби, місто Дніпро


Але річ у тім, що в нашому місті умови для цих ігор на свіжому повітрі, та ще й безплатно, залишають бажати кращого Та це можна виправити! Такою спробою є один з проектів у "Бюджеті участі", а саме проект №408. У цьому проекті пропонується збудувати майданчик для настільного тенісу на Монастирському острові. Майданчик аж з п'ятьма столами! І, зручним гумовим покриттям біля них. Також із лавочками для відпочинку і парканом для захисту від вітру.

На мою думку (деякі лікарі її поділяють), найкращими способами профілактики ковіду є ігри в теніс та бадмінтон на свіжому повітрі. 

Адже радість та щастя дуже сильно зміцнюють імунітет. А інтенсивний рух на свіжому повітрі зміцнює легені. Тобто ці ігри не лише підвищують спротив хворобам, а й сильно подовжують життя та роблять його приємнішим. Бо що може бути приємнішим за щастя? Лише більше щастя! А саме перебування серед радісних людей і є причиною щастя! Принаймні, так кажуть деякі психологи, і я з ними цілком погоджуюсь!

І, посприяти всьому цьому цілком в наших силах! Принаймні, зараз. Треба лише проголосувати за цей проект! Але така можливість лише в жителів Дніпра! Лише їм так пощастило цього року. Може в майбутньому так пощастить і мешканцям інших міст України? :)

Ну а поки що з подібного є лише наші змагання з настільного тенісу в парку Глоби. Вони відбуваються щонеділі.  Зараз ми починаємо збиратися о третій. Участь у цих змаганнях є вільною. Але в парку зараз є лише три столи. І, за словами адміністрації: "...столи для настільного тенісу зіпсувалися... і не відповідають вимогам використання на відкритому повітрі".

Що це не так, можете самі переконатися, або відвідавши парк, або з відео та фото в цій статті. Але, бачте, є заборона чиновників вкладати будь-які значні кошти з бюджету міста задля поліпшення стану парку Глоби.

Є надія на реконструкцію парку коштом бюджету України. А це буде, мабуть, ближче до президентських виборів. Аж через три роки... А життя вимагає тенісу вже сьогодні!

 

Гурт Кому вниз. Шива

Наші інтереси: 

Вчимось набувати радість та щастя власними силами – і навчаємо цього інших!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Богдан Бень.
0
Ще не підтримано

Дуже гарно написаний цей текст. Ніби й агітаційно, але водночас з великою любов'ю! Піарникам треба довго вчитися. Шкода що я не з Дніпра, а то б проголосував. Теж люблю теніс :)

Коментарі

Зображення користувача Богдан Бень.
0
Ще не підтримано

Дуже гарно написаний цей текст. Ніби й агітаційно, але водночас з великою любов'ю! Піарникам треба довго вчитися. Шкода що я не з Дніпра, а то б проголосував. Теж люблю теніс :)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ну, виходить, що це дуже якісний PR:) А, якби ти, шановний добродію Богдан, був з Дніпра, то ми б були в одній громаді-братстві:). Серед любителів настольного тенісу сада Глоби:).

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Я в дитинстві, коли їздила по піонерських таборах, навчилася гарно грати в настольний теніс. Я знаю, що гра ніби й не складна, але рухлива і навчає швидких реакцій. Я б також проголосувала за цей проект, пане Миколо! Гарно написали! Ви граєте в теніс?

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тим, хто також вважає теніс легкою грою, я раджу подивитись це: TABLE TENNIS - THE SPORT OF GODS та це: Настільний теніс - це не те, що ти думаєш (Найкращі очки з найкращим кутом) Також нагадую слова з цієї статті: "Серед всіх спортивних ігор вимоги до вправності в настільному тенісі найвищі." Грою в настільний теніс тренують свою реакцію боксери та фехтувальники. В тому числі, і чемпіони світу. Нетреновані прості люди (гобіти) не здатні навіть стежити за грою тенісистів вже другого розряду. Ну, а до інсульту в мене був саме другий розряд з тенісу.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Є одна цікава ідея, пов'язана саме з настільним тенісом...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ну, а далі ЩО?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!