Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

19 жовтня відбувся черговий суд щодо незаконності карантину. Вони не зупиняться, якщо ми їх не зупинимо

В Шостому апеляційному адміністративному суді міста Києва пройшло чергове засідання суду за позовом юриста Олександра Гумірова щодо незаконності так званого карантину, який Кабмін ввів 12 березня 2020 року. Позов був поданий у квітні 2020 року. Судовий процес триває. Наступне засідання відбудеться 02.11.2021.

211020-oleksandrgumirov.jpg

Олександр Гуміров
Олександр Гуміров

Олександр Гуміров на Телеграм-каналі Anti COVID Суд дав перелік деяких правових позицій, озвучених Кабінетом міністрів в рамках судових процесів про незаконність карантину:

  • суперечність в рішенні уряду й Конституції не є порушенням закону, а тому не може бути предметом судового позову в адміністративному суді,
  • не має значення, чи порушив уряд закон, тому що правління – це дискретне повноваження уряду (можливість діяти на свій розсуд),
  • уряд має право нехтувати законом в умовах надзвичайних загроз, тому що таке нехтування здійснюється заради порятунку і безпеки людей,
  • неважливо, що в момент введення карантину не було епідемії, важливо, що вона є тепер, але це зовсім не означає, що карантин не допоміг, просто уряд не вивчав вплив введених заборон на розвиток епідемії. Уряд вважає, що карантинні заборони врятували чимало життів і принесли користь, таким чином уряд правильно діяв і буде далі так само діяти.

Ти згоден з такою позицією Кабміну? Тебе влаштовує така "нова" правова реальність?

Якщо ні, інформація нижче для тебе:

Півтора року шаленого правового свавілля уряду і нескінченного судового процесу дали нам розуміння двох речей:
1) вони не зупиняться, якщо ми їх не зупинимо,
2) суди самі по собі нічого не вирішать – потрібно діяти.

Тому ми виходимо на протест! Свою боротьбу ми виводимо на новий рівень. Ти з нами?

Хто такі МИ? Це – Рух "Права людини", заснований журналістом Остапом Стахівим, і спільнота "Anti COVID", створена юристом (позивачем у справі про незаконність карантину) Олександром Гуміровим.

За що ми виходимо на протест?

ЗА відновлення правопорядку в Україні, ЗА скасування ідіотських карантинних правил, ЗА заборону примусової медицини, ЗА належну освіту наших дітей, ЗА свободу реалізації права на працю і підприємницьку діяльність. ЗА НАШІ ПРАВА.

ПРОТИ чого ми виходимо на протест? ПРОТИ правового свавілля, іменованого "карантин". ПРОТИ примусової вакцинації й супроводжуючих її сегрегації та дискримінації. ПРОТИ дистанційної освіти та телефонної медицини. ПРОТИ неадекватного нового "порядку". Проти безправ'я.

ЩО БУДЕ на протесті? Розсудливість і здоровий глузд. Акт народного волевиявлення та акція прямої дії. У повній відповідності до законодавства і без будь-якого екстремізму ми змусимо владу повернутися в правове поле і змусимо ЗМІ говорити правду. Навіть якщо не відразу, то точно безповоротно.

ЧОГО НЕ БУДЕ на протесті? Навіженої маргінальщіни та псевдоюристики. Вільного мікрофону для неадекватного словоблуддя. Політичних гасел і прапорів. Екстремізму та силових дій. Порушення закону з боку організаторів і учасників протесту.

МИ НЕ МАЄМО СТОСУНКУ до непідтверджених теорій і версій, що дискредитує здоровий глузд. Ми не маємо відношення до жодних політичних сил або течій чи до чиїхось комерційних інтересів.

ЩО МИ ЗАБОРОНЯЄМО на нашому протесті:

PR політиків; прапори організацій, пов'язаних з політичними партіями; дискредитацію протесту маренням божевільних; провокації та екстремізм. Кожен, хто буде в подібному помічений, буде виставлений за межі території протесту і/або переданий поліції.

КОЛИ І ДЕ буде протест? 03 листопада 2021 року. Збір о 07:30 ранку. Київ. Площа перед головним входом до Верховної Ради України.

Наші інтереси: 

Розуміти, що прийшов час поставити психопатів на місце. Півтора року вони знущаються з нас. Ніхто не поніс відповідальності за перший локдаун. Вони будуть тиснути, поки ми не покажемо їм свою незгоду і не змусимо виконувати закони, а не вигадувати накази чи рішення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

"уряд має право нехтувати законом в умовах надзвичайних загроз, тому що таке нехтування здійснюється заради порятунку і безпеки людей":

наскільки знаю,

ТІЛЬКИ ЗА НАДЗВИЧАЙНОГО, АБО ВОЄННОГО СТАНУ В ДЕРЖАВІ !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

"уряд має право нехтувати законом в умовах надзвичайних загроз, тому що таке нехтування здійснюється заради порятунку і безпеки людей":

наскільки знаю,

ТІЛЬКИ ЗА НАДЗВИЧАЙНОГО, АБО ВОЄННОГО СТАНУ В ДЕРЖАВІ !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Це не уряд. Це справжній фашизм. Справжні психопати, які захопили владу.