Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Техаський губернатор заборонив примус до вакцинації від ковіду

Губернатор штату Техас Грег Ебботт (Greg Abbott) 11 жовтня видав наказ (executive order) про заборону примусової вакцинації будь-якою організацією в Техасі.

21062602.jpg

Губернатор штату Техас Грег Ебботт

"Жодна організація в Техасі не може вимагати вакцинуватись від ковіду будь-яку особу, включаючи працівника чи споживача, якщо він проти такої вакцинації з будь-якої причини, особистих чи релігійних переконань або з медичних причин, включаючи попереднє одужання", – оголосили в офісі губернатора, повідомляє Gateway Pundit.

Ебботт сказав, що він також внесе це питання до порядку денного спеціальної сесії та після прийняття закону скасує цей наказ, тобто буде діяти вже закон.

У своєму виконавчому наказі Еббот також зауважив, що адміністрація Байдена зараз цькує приватні організації, вимагаючи від них запровадження обов'язкової вакцинації від COVID-19, що спричиняє перебої в роботі та загрожує відновленню Техасу після катастрофи COVID-19 (тобто після першого локдауну 2020 року).

"Вакцина проти ковіду завжди повинна залишатися добровільною і ніколи не бути примусовою", – цитують правильного губернатора журналісти.

 

Не дивлячись на це розпорядження, технологічні гіганти Facebook і Google заявили своїм співробітникам, що вони все одно будуть продовжувати вимагати вакцинації від своїх співробітників. Обидві компанії наймають велику кількість співробітників у Техасі.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за адекватними правителями. Намагаємося показувати те, що від вас приховують продажні ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

У нас примус часом виглядає не як пряме примушування, а всілякого роду хитрощі й маніпуляції - навіть якщо взяти ціни на тести. Особливості української ментальності даються взнаки, не інакше.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

У нас примус часом виглядає не як пряме примушування, а всілякого роду хитрощі й маніпуляції - навіть якщо взяти ціни на тести. Особливості української ментальності даються взнаки, не інакше.

Поки дихаю - сподіваюсь!