Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Перший пішов". У Мелітополі школам "рекомендували" піти на віддалене навчання з 11 жовтня

Світ:

Крім цього, з 11 жовтня в Мелітополі припиняється проведення міських фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів. Установам культури (бібліотекам і музеям) наказано проводити обслуговування відвідувачів за попереднім записом. А релігійним організаціям рекомендовано проводити свою діяльність в онлайн-режимі.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Мелітопольської міськради.

Запорізька область увійшла до "помаранчевої" зони (карантинних) обмежень.

Окрім Запорізької області "помаранчеву" зону встановили 10 жовтня у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Львівській, Одеській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Нагадаю, що минулого року Кабмін вигадав "правила" кольорового зонування країни на “зелений”, “жовтий”, “помаранчевий” та “червоний” рівень (карантинних) обмежень, який буде визначатись в межах регіону.  

Він визначається автоматично, коли буде спостерігатися перевищення хоча б одного з таких показників: 

  • завантаженість в регіоні (області) ліжок з киснем більше ніж на 65%,
  • кількість тестувань ПЛР та на антиген протягом 7 днів на 100 тис. населення менше ніж 300,
  • кількість госпіталізацій з коронавірусом чи підозрою за 7 днів на 100 тис. населення понад 60,
  • коефіцієнт виявлених випадків ПЛР або експрес-тестів на антиген понад 20%

Як зауважив Сергій Данилюк, кількість ковідних ліжкомісць у нас визначає влада. Тобто, зменшуючи кількість ліжкомісць будь-коли, можна штучно створити будь-який відсоток їх заповнення. 

ПЛР-тести – це взагалі безглузда ідея, тому що ПЛР-тести нічого не показують! Їх примушують робити усім, хто потрапляє в лікарню. Привезли людину з інфарктом, її одразу ж тестують на ковід. А позитивний результат збільшує кількість "хворих" на ковід. Пишуть діагноз COVID-19 здоровим людям. Навесні я ходила до хірурга-ортопеда. Він виписав мені фізіопроцедури, але перед тим, як отримати фізіопроцедури, я повинна була здати ПЛР-тест! Я відмовилася, а лікар здивувався: "Це ж безплатно!" А показав би тест позитивний результат, було б +1 до ковідної статистики! Я не кажу вже про те, що могли б загребти в лікарню і залікувати до смерті. 

Німецький адвокат і співзасновник Слідчої комісії з Коронавірусу Райнер Фюльміх (Reiner Fuellmich) зауважив, що так звана пандемія коронавірусної інфекції стала можливою завдяки безглуздим ПЛР тестам.

А німецький дослідник доктор Річард Капек (Dr. Richard Capek) на основі кількісного аналізу стверджує, що «епідемія коронавірусу» насправді є «епідемією тестів»

До речі, 11 листопада 2020 року апеляційний суд Португалії визнав тести ПЛР на ковід-19 фейковими, а карантин незаконним. Якщо хтось отримав позитивний результат, то ймовірність його інфікованості становить менш як 3%. Тести без лікарського діагнозу не можуть бути доказом хвороби.

ПЛР-тест на Covid-19 виявляє не Covid-19, а екзосоми, які регулярно виділяються клітинами

 

7 жовтня в Мелітополі ввели обмеження на користування громадським транспортом. Тепер послугами громадського транспорту можуть скористатися лише вакциновані жителі міста і ті, хто надасть негативний тест. Влада міста зобов'язала перевізників пускати в громадський транспорт тільки тих осіб, які документально підтвердять відсутність захворювання або наявність ковідовакцинації, повідомили 6 жовтня в міськраді.

Наші інтереси: 

Усе, що відбувається останні півтора року на тлі так званої пандемії коронавірусної інфекції, не обґрунтоване науково і не вкладається в межі здорового глузду. Триває глобальна афера, побудована на суцільній брехні та експериментах над людьми.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Важливо говорити правду!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Важливо говорити правду!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Ось, що написав Сергій Данилюк, посилаючися на Держстат: "Минулого року від інфарктів, інсультів та інших проблем кровообігу померло 408 163 людини, 77 175 людей померли від раку, від хвороб органів травлення померло 24 167, 6 103 вчинили самовбивства. Але ми щодня чуємо тільки ковід, ковід, ковід, з яким, а не від якого померло протягом року 20 583 людини. Водночас від грипу і пневмонії померло 11 133 людини. Хтось чув, щоб представники влади чи "непідкупні" змі волали про грип, як про ковід?
І наостанок. Реально не можу зрозуміти, а хто це такі 701 людина, які померли від ковід-19, але вірус у них неідентифікований? (рядок 45)
Це як? Чому тоді не пишуть про будь-кого, що помер від раку, але ракових клітин не виявили? Це, як помер внаслідок інсульту без інсульту? Чи як? Ну, якщо вірус не знайшли, то чого цих людей тулити в ковідну статистику?"