Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Перший пішов". У Мелітополі школам "рекомендували" піти на віддалене навчання з 11 жовтня

Світ:

Крім цього, з 11 жовтня в Мелітополі припиняється проведення міських фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів. Установам культури (бібліотекам і музеям) наказано проводити обслуговування відвідувачів за попереднім записом. А релігійним організаціям рекомендовано проводити свою діяльність в онлайн-режимі.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Мелітопольської міськради.

Запорізька область увійшла до "помаранчевої" зони (карантинних) обмежень.

Окрім Запорізької області "помаранчеву" зону встановили 10 жовтня у Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Львівській, Одеській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Нагадаю, що минулого року Кабмін вигадав "правила" кольорового зонування країни на “зелений”, “жовтий”, “помаранчевий” та “червоний” рівень (карантинних) обмежень, який буде визначатись в межах регіону.  

Він визначається автоматично, коли буде спостерігатися перевищення хоча б одного з таких показників: 

  • завантаженість в регіоні (області) ліжок з киснем більше ніж на 65%,
  • кількість тестувань ПЛР та на антиген протягом 7 днів на 100 тис. населення менше ніж 300,
  • кількість госпіталізацій з коронавірусом чи підозрою за 7 днів на 100 тис. населення понад 60,
  • коефіцієнт виявлених випадків ПЛР або експрес-тестів на антиген понад 20%

Як зауважив Сергій Данилюк, кількість ковідних ліжкомісць у нас визначає влада. Тобто, зменшуючи кількість ліжкомісць будь-коли, можна штучно створити будь-який відсоток їх заповнення. 

ПЛР-тести – це взагалі безглузда ідея, тому що ПЛР-тести нічого не показують! Їх примушують робити усім, хто потрапляє в лікарню. Привезли людину з інфарктом, її одразу ж тестують на ковід. А позитивний результат збільшує кількість "хворих" на ковід. Пишуть діагноз COVID-19 здоровим людям. Навесні я ходила до хірурга-ортопеда. Він виписав мені фізіопроцедури, але перед тим, як отримати фізіопроцедури, я повинна була здати ПЛР-тест! Я відмовилася, а лікар здивувався: "Це ж безплатно!" А показав би тест позитивний результат, було б +1 до ковідної статистики! Я не кажу вже про те, що могли б загребти в лікарню і залікувати до смерті. 

Німецький адвокат і співзасновник Слідчої комісії з Коронавірусу Райнер Фюльміх (Reiner Fuellmich) зауважив, що так звана пандемія коронавірусної інфекції стала можливою завдяки безглуздим ПЛР тестам.

А німецький дослідник доктор Річард Капек (Dr. Richard Capek) на основі кількісного аналізу стверджує, що «епідемія коронавірусу» насправді є «епідемією тестів»

До речі, 11 листопада 2020 року апеляційний суд Португалії визнав тести ПЛР на ковід-19 фейковими, а карантин незаконним. Якщо хтось отримав позитивний результат, то ймовірність його інфікованості становить менш як 3%. Тести без лікарського діагнозу не можуть бути доказом хвороби.

ПЛР-тест на Covid-19 виявляє не Covid-19, а екзосоми, які регулярно виділяються клітинами

 

7 жовтня в Мелітополі ввели обмеження на користування громадським транспортом. Тепер послугами громадського транспорту можуть скористатися лише вакциновані жителі міста і ті, хто надасть негативний тест. Влада міста зобов'язала перевізників пускати в громадський транспорт тільки тих осіб, які документально підтвердять відсутність захворювання або наявність ковідовакцинації, повідомили 6 жовтня в міськраді.

Наші інтереси: 

Усе, що відбувається останні півтора року на тлі так званої пандемії коронавірусної інфекції, не обґрунтоване науково і не вкладається в межі здорового глузду. Триває глобальна афера, побудована на суцільній брехні та експериментах над людьми.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Важливо говорити правду!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Важливо говорити правду!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Ось, що написав Сергій Данилюк, посилаючися на Держстат: "Минулого року від інфарктів, інсультів та інших проблем кровообігу померло 408 163 людини, 77 175 людей померли від раку, від хвороб органів травлення померло 24 167, 6 103 вчинили самовбивства. Але ми щодня чуємо тільки ковід, ковід, ковід, з яким, а не від якого померло протягом року 20 583 людини. Водночас від грипу і пневмонії померло 11 133 людини. Хтось чув, щоб представники влади чи "непідкупні" змі волали про грип, як про ковід?
І наостанок. Реально не можу зрозуміти, а хто це такі 701 людина, які померли від ковід-19, але вірус у них неідентифікований? (рядок 45)
Це як? Чому тоді не пишуть про будь-кого, що помер від раку, але ракових клітин не виявили? Це, як помер внаслідок інсульту без інсульту? Чи як? Ну, якщо вірус не знайшли, то чого цих людей тулити в ковідну статистику?"