Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чим займається МОЗ і на що витрачає кошти державного бюджету

Світ:

Вам ще не приходили SMS від МОЗ? Мені приходили вже 2 рази. Як колись приходили SMS з рекламою служб таксі, тепер приходять SMS з рекламою вакцинації від "найстрашнішої хвороби" сучасності. Окрім SMS, МОЗ влаштовує вуличні інсталяції, записує відосики, друкує рекламні матеріали та мотивує сімейних лікарів.

Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) домовилось з операторами телекомунікацій про розсилку SMS-повідомлень про вакцинацію від COVID-19. "Розсилка зазначених SMS-повідомлень проводиться відповідно до абонентських баз провайдерів мобільного зв’язку без використання коштів МОЗ”, — йдеться у відповіді на запит журналістів УНН.

МОЗ створили Комунікаційний центр вакцинації від COVID-19, який займається "боротьбою з фейками про вакцинацію від COVID-19, щепленням працівників освіти та дітей віком від 12 років", а також мотивує сімейних лікарів агітувати за вакцинацію від COVID-19 тощо. 

Також Міністерство охорони здоров’я України за підтримки міжнародних партнерів (USAID та ЮНІСЕФ Україна) реалізує загальнонаціональну інформаційну кампанію з вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Для цього роблять відеоролики та розсилають на "Укрзалізницю" (щоб їх крутили у поїздах Інтерсіті та на залізничних вокзалах), до аеропорту "Бориспіль", до НБУ для розміщення на екранах у відділеннях всіх банків України.

Як вказали у відомстві, налагоджено співпрацю з національними теле- та радіоканалами (всього вказано шість телеканалів та вісім радіостанцій). Здійснюється трансляція відео- та аудіороликів та нагадування ведучими про вакцинацію під час або на завершенні випуску новин.

Окрім того, надруковано оновлений довідник “100+ питань про вакцинацію”, який поширюється серед медичних працівників.

“Надруковано 100 тис. примірників посібника "Освітянам: запитання і відповіді про вакцинацію від COVID-19“, які 13 серпня 2021 року надіслано у заклади загальної середньої освіти 21 області та міста Києва. Пріоритет надавався областям, у яких найменший відсоток вакцинування освітян”, — йдеться у відповіді на запит.

Повідомляється, що також надіслано до регіонів 56 ролапів (45 з індивідуальним брендингом) для центрів масової вакцинації. Проведено встановлення матеріалів 5 вуличних інсталяцій-виставок “COVID-19: переваги вакцинації” у 5 містах (Львів, Київ, Одеса, Харків, Дніпро) та інсталяції-фотозони “Захищені” у місті Києві.

Розроблено та опубліковано інформаційні ролики: “Як записатись на вакцинацію (5-ий етап)”, “ТОП-5 фактів про Moderna”, “Про захист вакцинацією від штаму “Дельта”.

“Здійснюється робота щодо залучення до проведення інформаційної кампанії з вакцинації представників бізнес-спільноти (Спілка українських підприємців, Європейська Бізнес Асоціація, Megogo, Епіцентр та інші). Facebook надав купон кредитів на суму 144 000 USD на просування контенту по вакцинації”, — зазначається у відповіді на запит.

У МОЗ інформують, що досягнуто домовленостей з фармацевтичними асоціаціями (ГО “Вінницька обласна Асоціація фармацевтів “Кум Део (З Богом)”, ГО “Всеукраїнська організація Миколаївська фармацевтична асоціація Фармрада” (ГО “ВО МОФАФР”), ГО “Чернігівська ліга фармацевтів”, ГО “Всеукраїнська фармацевтична палата”; ГС “Аптечна професійна асоціація України”, ГС “Фармацевтична Ліга України”) щодо розміщення в мережах аптек матеріалів (плакати, аудіо- та відеоматеріали) щодо вакцинації.

Окрім того, до участі в інформаційній кампанії залучені ДУ “Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України”, центри контролю та профілактики хвороб областей та міста Києва, місцеві державні адміністрації та органи місцевого самоврядування.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, чим насправді займається міністерство здоров'я України. Виглядає, що в Україні вже немає туберкульозу та інших хвороб, а державні кошти нема куди подіти, окрім як на просування і рекламу "захисту" людей вакцинацією від респіраторного захворювання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

маячня якась.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Добре, а давайте подивимося на ситуацію з іншого боку. Якийсь відсоток людей не хочуть вакцинуватися. Хтось не може - через медичні протипоказання. Але ті, хто не хочуть, опиняються у ситуації, коли хтось скаже: бачте, ви не хворієте на туберкульоз, кір, свинку тощо, бо свідомі громадяни регулярно колються, а ви просто користуєтеся колективним імунітетом! І що ти доведеш таким людям? Логіка ж залізобетонна!

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Я бачу, що Ви нічого не розумієте. Скажу одразу: вакцинація - шкідлива. Будь-яка! Приклад із життя: моєму синову кололи вакцини в дитинстві (згідно з так званим "календарем щеплень"), і він весь час хворів. Я тоді була молодою (і дурною), і тоді не було інтернету. Коли з'явилася інформація (тобто можна було проаналізувати про користь і шкоду від вакцинації), я заборонила моїй дитині у школі вакцинуватися. Тоді так можна було (пишеш заяву, що відмовляєшся від так званого щеплення). Мій син перестав хворіти! О, Боже, може, це збіг? Він перестав хворіти. Мені можуть казати, що перестав хворіти, бо став підлітком (а у підлітків відбувається перебудова організму). Але! В той час народився мій племінник, і моя сестра дозволила його колоти усіма вакцинами, які вимагалися згідно з "календарем щеплень", і дитина весь час хворіла! Потім народився мій другий племінник, і моя сестра не робила йому ЖОДНИХ щеплень! Навіть у пологовому будинку БЦЖ! І що Ви думаєте? Друга дитина до сьогодні - здорова! У неї НІКОЛИ не було жодних хвороб! А перша дитина хворіє весь час.

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Олена Каганець каже:
Я бачу, що Ви нічого не розумієте.

Так, Олено, згоден, я мало що розумію. Наприклад, чому людина народжується з патологією, при якій щеплення протипоказані, а потім чує, що це помилка, що треба шукати якісь обхідні шляхи, але щепитися треба! А свою патологію подолати не може, бо всім до неї більше діла, хоч насправді жодного діла немає.
Я, доречі, теж вразливий до респіраторних хвороб. Навіть зараз нездужаю.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

маячня якась.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Якщо вас так запитають, задайте їм запитання: а як же люди жили на Русі або в часи Козацтва без вакцин?

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Уже цікавився. Почув - точніше, прочитав: жили максимум до сорока років, помирали з купою діагнозів.
P. S. Більшість людей мають примітивне уявлення про Русь. А про козацтво - й зовсім викривлене.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Ви хочете сказати, що вакцинація "рятує життя"?

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Ні, не хочу. Я збираю інформацію й намагаюся якось "натягнути" її на власне бачення. Це зветься соліпсизм. Це мій хрест насправді.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Думаймо в чотирьох вимірах, панове. Можливо, колись Олександр Філатович створить матрицю ЖС для зменшення шкідливого впливу вакцин на організм людини?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Десь, здається, така матриця вже була, ні?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

https://t.me/joinchat/rR1Sa5z6gj5lN2Ni
телеграм канал "СтопФейковаПандемія"

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"