Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні хочуть вакцинувати від Covid-19 всіх дітей від 12 років

Світ:

При цьому поки що (!) дітям в Україні можна використовувати тільки вакцину від Pfizer. Національна технічна група експертів з питань "імунізації" рекомендувала Міністерству "охорони" здоров'я дозволити використання вакцини Pfizer проти коронавірусної інфекції для всіх дітей з 12 років.

21092804.png

Катерина Булавінова

Про це в інтерв’ю медичному експерту ЮНІСЕФ в Україні Катерині Булавіновій, опублікованому Міністерством охорони здоров'я 28 вересня, повідомив глава "експертної" групи Федір Лапій.

«Вчора (27 вересня – ред.) НТГЕІ (Національна технічна група експертів з питань імунопрофілактики) проголосувала (! проголосувала, ви тільки вдумайтеся! проголосувала – ред.), щоб рекомендувати МОЗ зробити вакцину проти COVID-19 доступною для всіх від 12 років. Йдеться про вакцину Pfizer. Ми наголошуємо на важливості вакцинації дітей і проти інфекційних хвороб, які входять до Календаря щеплень. Перевірте свій календар щеплень, і перш ніж іти на вакцинацію проти COVID-19, провакцинуйте свою дитину від інших інфекційних хвороб», – сказав Лапій.
Він додав, що рекомендація НТГЕІ має бути розглянута штабом МОЗ, найімовірніше, цієї п’ятниці. Має бути алгоритм, за яким діти від 12 років отримуватимуть вакцину від коронавірусу.

«Є два нюанси. Перший полягає в тому, що на сьогодні, відповідно до наказу МОЗ, перед вакцинацією дитину має оглядати або лікар сімейної медицини, або педіатр. В мобільних бригадах можуть бути лікарі інших спеціальностей, терапевти... Де він (огляд – ред.) буде здійснений – в пункті щеплення чи, наприклад, в амбулаторії – принаймні це алгоритм, на який у НТГЕІ немає відповіді, це не наші повноваження», – сказав він.
Спростити вакцинацію могло б рішення, щоб щеплення проводила медсестра. 

Виробник вакцини Pfizer подав у США запит на внесення змін в інструкцію, щоб дозволити вакцину до використання для дітей з 5 років. 

«Найімовірніше, наступна вікова група – це будуть діти від 5 років. Власне кажучи, так і прогнозувалося – осінь 2021 року будуть отримані дані», – сказав Лапій.

 

Наші інтереси: 

Бити на сполох! Не можна віддавати дітей в лапи Бігфарми. Розуміти, що діти не потребують цієї ганебної вакцинації. Чиновники від "охорони" здоров'я втратили решти совісті та здорового глузду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Типова психопатка, просто класика для майбутніх підручників про надтварин.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Типова психопатка, просто класика для майбутніх підручників про надтварин.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Ніяк психопати не вгамуються.
Дітей хочуть вакцинувати, незважаючи що:
https://www.ar25.org/node/48271

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

У жінки на світлині цікавий медальйончик. То не всевидяче око в центрі його? До речі, на сайті О. Філатовича теж є подібний символ...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Там у неї коронавірус :)

cBіт Розумний каже:
У жінки на світлині цікавий медальйончик. То не всевидяче око в центрі його?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Саме зараз, коли йде інтенсивний період очистки планети від негативу (читай: носіїв негативної програми рептилоїдів) на сцені з'являються клони рептилій, які власне і є носіями негативної програми під назвою "корона" ... "вакцинація" .... "карантин" .... "контроль" ... "обмеження".... тощо ...

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Ну, зате масові розстріли відійшли в історію - немає потреби. Самі прийдуть, самі рід обрублять..

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"