Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лікарні Нью-Йорку зіткнулися з нестачею персоналу через обов'язкову вакцинацію – психопати на арені

Категорія:

Світ:

Лікарні Нью-Йорку готові звільнити тисячі медичних працівників за недотримання припису щодо обов'язкової вакцинації проти COVID-19, який набрав чинності 27 вересня. При цьому в деяких північних регіонах штату скорочують медичні послуги, щоб впоратися з нестачею персоналу.

Медичний центр округу Ері в Баффало призупинив планові стаціонарні операції та не буде приймати пацієнтів інтенсивної терапії з інших лікарень, оскільки він готується звільнити сотні невакцинованих співробітників, сказав прес-секретар.

Схожа ситуація складається у всьому штаті. Персоналу і так не вистачало. Скорочення через нові антиконституційні й божевільні рішення тільки погіршать ситуацію.

Медичний персонал працював в період всієї пандемії, отримав імунітет і тепер тільки через те, що одному старому хріну в Білому Домі захотілося покерувати нашими долями, – масові звільнення. Але поки що губернатор штату Кеті Хочул, звичайно ж, і слова не скаже всупереч Байдену, їй наплювати на жителів штату, які залишаться без роботи.

Минулого місяця департамент охорони здоров'я штату Нью-Йорк видав наказ про те, щоб всі медичні працівники отримали хоча б першу вакцинацію до 27 вересня, що викликало поспіх з боку лікарень, щоб вакцинувати якомога більшу кількість своїх співробітників.

Губернатор Нью-Йорка Кеті Хочул заявила, що розглядає можливість найму Національної гвардії та медичних працівників за межами штату для заповнення можливої ​​нестачі персоналу, оскільки навіть за офіційною інформацією 16% з 450 тисяч співробітників лікарень штату не вакциновані та не збираються це робити.

Наші інтереси: 

Розуміти, що нам нав'язують думку про те, що невакциновані співробітники несуть загрозу всім, в тому числі й вакцинованим! Якщо вони вакциновані, то вони не повинні боятися невакцинованих. Їх же ж "вакцина захищає"!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Здається, події, описані в цій статті, є передумою того, про що говориться в попередній статті.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Здається, події, описані в цій статті, є передумою того, про що говориться в попередній статті.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Схоже на конфлікт юрисдикцій.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Я — це не мій розум

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Не намагайтеся зрозуміти логіку психопатів – її там нема.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Логіка психопатів - це зазичай негативна програма, яка вставляється в мозок зомбі....і звісно рептилоїдами чи їх клонами...