Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Негайний вихід України зі складу ВООЗ – підтримуємо петицію до Кабінету міністрів України

Роздута, неповоротка бюрократична структура ВООЗ (Всесвітньої організації охорони здоров'я), створена з метою координації спільної роботи різних країн світу в галузі охорони здоров'я, давно вже змінила свою мету – «досягнення всіма народами можливо вищого рівня здоров'я».

Вона абсолютно не справляється з цим завданням. Замість цього, отримуючи гроші від України та інших держав-членів, вона нав'язує їм інтереси «ЛГБТ» і секс-освіту, підтримує антисімейні ідеології та просуває аборти у всіх країнах світу. З організації, покликаної допомагати лікарям усього світу краще піклуватися про наше здоров'я, вона перетворюється у всесвітню машину деструктивної пропаганди, пожирає наші ресурси, йдеться у Петиції на сайті Кабінету міністрів України.

ЇЇ опублікувала Шаламова Єлизавета Станіславівна. Дата початку збору підписів: 28 серпня 2021 р. До кінця збору підписів залишилось 60 днів

Чому Україна повинна вийти з ВООЗ?

Ось чим зараз займається ВООЗ по всьому світу замість реальної турботи про здоров'я людей:
ВООЗ підтримує радикальну ЛГБТ-ідеологію і нав'язує її всьому світу через свої стандарти. Такі, як нова редакція Міжнародної класифікації хвороб - МКХ-11, яка оголосила «нормою» транссексуалізм і допомагає нормалізувати та виправдати педофілію.

Підтримує розбещення дітей програмами радикальної секс-освіти, в якої дітей вчать «нормальності» гомосексуалізму та зміни статі, а також «знайомлять» і з мастурбацією в 4 роки й раніше, ризикуючи їх фізичним і моральним здоров'ям.

Замість реального захисту здоров'я жінок і дітей, витрачає величезні гроші на скорочення населення, нав'язуючи всім країнам аборти у співпраці зі світовим абортивним лобі.
Замість реальної охорони здоров'я жінок, займається боротьбою з «сімейним насильством» в інтересах світового феміністського лобі, що намагається перекроїти «під себе» закони всіх країн.

Підтримує легалізацію проституції та наркотиків... і цей список не вичерпний. І, як ніби цього мало... є і нова серйозна небезпека. Вона перетворилася в неповоротну бюрократичну машину. Маючи у своєму розпорядженні величезні ресурси, вона витрачає їх вкрай не ефективно.
На адресу ВООЗ звучали досить переконливі звинувачення в корупції – наприклад, в оголошенні фальшивої епідемії в інтересах «великої фарми» під час спалаху «свинячого грипу». Судячи з усього, це рішення спиралося на проплачених фармкомпаніями експертів.
Дивні й суперечливі заяви не раз виходили від ВООЗ та в ході Коронавірусної кризи.
Україна та інші незалежні держави втрачають контроль над ВООЗ.
Подивіться на офіційні дані про фінансування ВООЗ і судіть самі.
Кошти Фонду Білла і Мелінди Гейтс, провідного світового вакцино-фармацевтичного лобіста, і створеного ними вакцинного альянсу GAVI в сукупності склали у 2018-2019 фінансовому році 18,75% бюджету ВООЗ.
Майже п'ята частина бюджету ВООЗ знаходиться в руках приватних лобістів, які переслідують власні інтереси.
І це помітно більше найбільшого державного вкладу в фінанси ВООЗ в тому році – американського (всього 15,15%). Для порівняння – частка України в бюджеті ВООЗ в тому ж році склала всього 0,0570%.

Як ви думаєте, чиї інтереси обслуговує ВООЗ? Чи буде вона діяти в інтересах України та інших незалежних держав?
Глобалісти хочуть серйозно розширити владу і вплив ВООЗ у всьому світі, підриваючи незалежність суверенних держав – і це прямо стосується України!
Вони вибрали зручний привід – необхідність всесвітньої «боротьби з пандеміями». Глава ВООЗ Тедрос Гебрейесус нещодавно заявив, що необхідно розробити з цією метою нову міжнародну угоду «про забезпечення готовності й вжиття заходів реагування у зв'язку з пандеміями». Вона, зокрема, повинна розширити фінансування ВООЗ і зробити його «більш гнучким».
На сайті Європейської Ради пояснюється, що цей договір покликаний буде створити «більш міцну міжнародну систему охорони здоров'я з ВООЗ в якості координуючого органа з питань глобальної охорони здоров'я».
Це означає, що планується розширити владу, можливості та вплив ВООЗ шляхом приниження прав і незалежності України та інших держав.
А ми добре знаємо, що руйнування суверенітету національних держав і перехоплення влади у всьому світі міжнародними структурами, які народ не контролює, – частина руйнівних задумів глобалістів, таких як американський мільярдер Джордж Сорос.
Вони діють швидко. Заклик гендиректора ВООЗ негайно підхопили «світові лідери» – керівники Євросоюзу і таких країн, як Великобританія, Німеччина, Франція, Норвегія, Нідерланди, Росія.
Ви думаєте, вони будуть поважати суверенітет України? Вже прийнято рішення, що 29 листопада – 1 грудня на спеціальній сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я будуть обговорювати корисність цього нового договору, що загрожує нашому суверенітету і національній безпеці. І ми не повинні допустити, щоб Україна його прийняла!
Досить! Нам давно пора попрощатися з ВООЗ і не брати участь у всьому цьому. Все залежить саме від нас з вами! Більшість політиків занадто боязкі й бояться робити рішучі кроки. Тільки почувши голос народу – наш голос – вони змушені будуть почати рухатися в правильному напрямку, боячись невдоволення людей.
Тому не будемо зволікати й почнемо діяти!
Прямо зараз підпишіть і розповсюдьте петицію до президента В. О. Зеленського, яка закликає до якнайшвидшого виходу України з ВООЗ!
Україна, як і будь-яка інша суверенна держава, має право вийти з ВООЗ. Це не суперечить нашій Конституції, законодавству і нормам міжнародного права. 
Більш того, ми вже виходили зі складу ВООЗ раніше!
У 1949 році, в роки правління Сталіна СРСР, Білоруська та Українська РСР вийшли зі складу ВООЗ, повернувшись туди лише у 1992 році! Наслідуючи наш приклад, в 1949-1950 рр. з організації вийшли Албанія, Болгарія, Чехословаччина, Угорщина, Польща та Румунія – цей результат був викликаний невдоволенням проамериканською політикою ВООЗ.
Представник СРСР, заступник міністра охорони здоров'я Микола Виноградов написав тоді ВООЗ, що ми «не задоволені роботою ВООЗ»:
«Завдання, пов'язані з міжнародними заходами щодо попередження та контролю захворювань і поширенню медичних наукових досягнень не виконуються Організацією задовільно. Водночас підтримку роздутих адміністративних структур Організації передбачає витрати, нести які занадто важко для держав-членів. Все це показує, що напрямок, який прийняла діяльність Організації, не відповідає завданням, поставленим перед нею».
Прийшла пора послідувати цьому історичному прикладу! Ми нічого не втратимо від виходу з ВООЗ.
Сьогодні чиновники від охорони здоров'я замість реальної роботи нерідко просто копіюють рекомендації та вказівки ВООЗ. І, з огляду на її хвору політику, це серйозно загрожує нашому суспільству.
Українська охорона здоров'я буде краще і здоровіше без впливу безглуздої міжнародної бюрократії. Українська медицина повинна піклуватися про здоров'я українців, а не про сумнівні думки й ради міжнародних «експертів».
ДІЙТЕ ПРЯМО ЗАРАЗ: Підпишіть і розповсюдьте петицію, що вимагає якнайшвидшого виходу України з ВООЗ!
Дякую вам за підтримку!
Додаткова інформація:
Бюджет і джерела фінансування ВООЗ у 2018-2019 роках (ВООЗ, англійською мовою)
Транссексуалізм і педофілія вже не патологія? Нові норми психіатрії 
Трансгендерність виключили з всесвітнього списку психічних розладів 
ВООЗ просуває аборти на гроші, призначені для боротьби з коронавірусом
Лідери 25 країн, ВООЗ та ЄС хочуть створити міжнародний договір про співпрацю на випадок пандемії 
«Світу потрібний глобальний договір по боротьбі з пандеміями» 
ООН і Всесвітня організація охорони здоров'я закликають до декриміналізації наркотиків 
Всесвітня організація охорони здоров'я хоче легалізувати секс-роботу і наркотики 
Міжнародний договір про запобігання пандемій і готовності до них
 

Наші інтереси: 

Цікава ідея. Для прикладу: за президенства Дональда Трампа США вийшли з ВООЗ. Розуміти, що ВООЗ – головний промоутер вакцинації. Минулого року ВООЗ оголосила недовіру до вакцинації однією з головних загроз людству. Тому що це – гроші! Ми не знаємо точно скільки, але здогадуємося, що Бігфарма платить ВООЗ за сприяння та просування вакцинації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

не знаю хто така шаламова та ін.довіряю Церкві.РаДіє

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

не знаю хто така шаламова та ін.довіряю Церкві.РаДіє

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

До речі, зі смартфонів доступний дуже обмежений набір інструментів для пошуку потрібних петицій. Тому, посилання на потрібні петиції варто робити помітнішими.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

petition.kmu.gov.ua - Електронні петиції до Кабінету Міністрів України

Петицію підтримую, бо це важливо...

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Думаю, до президента петиції не доходять. Сидить якийсь клерк в канцелярії і строчить відписки...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"