Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Вакцинація вбиває: професор Ігор Гундаров оцінив смертність від Ковіду-19 у 228 країнах світу

Категорія:

Світ:

Лікар-епідеміолог, доктор медичних наук, професор Ігор Гундаров озвучив шокуючі дані дослідження з питань взаємодії між відсотком вакцинованих і кількістю смертей від Covid-19, проведеного на основі відкритої інформації з офіційних міжнародних баз даних понад двохсот країн.

gundarov.jpg

Ігор Гундаров

«Отже, на якому матеріалі ми робили дослідження. Розповім, щоб була впевненість, що це не випадково, а фундаментально. Це набір даних по всіх країнах світу.

Це все – відомості з офіційних міжнародних статистичних баз даних: 250 країн. Але щоб бути точним, ми виключили держави з чисельністю населення менш як 1 млн жителів і взяли тільки ті держави, де проводилася процедура (вакцинації). На виході у нас вийшло 228 країн. 

Причому, підкреслюю, іншого матеріалу, інших даних нема, не існує, це те, що реально є. Все це – матеріали з офіційних джерел.

Це – дані про чистоту процедур у вигляді першого етапу уколів і смертності від відомого захворювання. На відміну від наших рясних розмов щодо носіння ганчірок або НЕ носіння, надягання рукавичок або НЕ надягання – тут ми маємо вже кінцевий результат: ось стільки ми зробили процедур в тій чи іншій країні – і ось така смертність від цього захворювання.

Треба дивитися на частку тих, хто отримав процедуру – від 1% в бідних країнах до 80% в багатих, і на смертність від відповідного захворювання на 1 млн жителів.

Лідерами тих, хто отримав процедуру, були багаті країни. Йдеться про країни, де чисельність від 1 млн жителів і більше. Так ось, в ОАЕ 78% жителів пройшли процедуру. Великобританія, Канада, Ізраїль, Фінляндія – 68%. Італія, Іспанія, США, Німеччина, Франція – 60-65%. Ця статистика дається по всьому населенню цих країн, не деталізується.

З протилежного боку: 1% і менше – найбідніші країни – це 19 держав: Бенін, Гамбія, Камерун, Нігер, Сирія та інші.

Величина смертності варіювалася від, мінімально, 2-6 випадків на мільйон жителів – це у В'єтнамі, до 3118 – в Угорщині. Ось який діапазон величезний!

Ця варіабельність говорить, з одного боку, про те, що є території дуже трагічні, адже за тими цифрами, які зареєстровані, – стільки горя і переживань! А з іншого боку, з наукової точки зору, цікаво подивитися, від чого це сталося, як попередити, як знизити. Якби у всіх були однакові цифри, було б нудно і нецікаво. А тут ми маємо можливість підказати тим країнам, яким погано, що робити, але для цього потрібно знайти й зрозуміти, що саме підказати. А епідеміологія якраз дозволяє аналізувати різні підходи, різні фактори.

Тепер по республіках колишнього СРСР. Ми розбили країни в залежності від смертності. Від Туркменістану, де смерті були просто одиничними, до Молдови, де найгірше – 2416 випадків смертей на мільйон. Дивіться, знову якийсь діапазон варіабельності. З одного боку, це – трагедія, безумовно, але для епідеміолога це дуже цікаво, чому ось таке робиться у молдаван, і чому в Туркменістані цього нема.

Треба розібратися, чому так і, виходячи з цього, будувати рекомендації. Треба чітко розуміти, що заходи дійсно допомагають боротися із захворюванням, а не навпаки. І, забігаючи вперед, скажу: багаті теж плачуть, причому кривавими сльозами.

Ми подивилися зв'язок між часткою населення, що отримала процедуру, і смертністю. І виявилося, що частка тих, що отримали процедуру, варіювалася від 1% в Киргизстані до 48% в Литві. 

Киргизстан – 1%, Таджикистан і Грузія – 4%, по 6% в Узбекистані, Україні, у Вірменії, в Білорусії. У Туркменістані офіційно нічого не написано, але ми включили їх теж в невелику групу з низьким рівнем.

І група з великим числом: Молдова – 21%, Росія – 22%, Азербайджан – 25%, Казахстан – 26%, Латвія – 38%, Естонія – 45%, Литва – 48%.

Потім в цих двох групах ми порахували, а яка ж смертність. Ось це – ключове питання. Що буде, якщо ми будемо багато процедур робити, або взагалі не будемо їх робити.

Виходячи з офіційної версії, там, де багато процедур роблять, там смертність буде низька, а де не роблять, там смертність буде висока.

І раптом вийшло все навпаки. Між цими показниками зворотний зв'язок, якщо на графіку дивитися. Є такий коефіцієнт кореляції, який вимірює силу зв'язку. Він тут дорівнює 0,4. А якщо його звести у квадрат, то виходить коефіцієнт причинності. 0,4 у квадраті = 16%. Отже, варіабельність смертності залежить на 16% від того чи проводили процедуру.

І ми тоді порахували в середньому по групі з низьким відсотком процедур і з високим відсотком процедур. Різниця виявилася у два рази. У тих країнах, де багато проведено процедур, там смертність від нової хвороби у два рази вище. Чим більше процедур – тим вище смертність, це статистика. Заснована, повторюся, на офіційних даних.

Це по країнах СНД, а тепер переходимо до всієї сукупності країн. А там що?

Виявляємо там те ж саме. Якщо вивчати по всіх країнах кількість проведених процедур і смертність, вони мають пряму залежність з коефіцієнтом кореляції 0,4. Він вважається низьким від 0,1 до 0,3, середнім від 0,3 до 0,7, і високим понад 0,7. Маємо середню величину 0,4.

Так ось: на міжнародних цифрах вийшла та ж сама величина, що по країнах СНД. Ступінь зв'язку прямий: чим більше процедур – тим гірше. І ось це «гірше» приблизно на 20% залежить від проведених процедур.

Далі ми розбили країни на три групи: з низьким рівнем проведення процедур, середнім і високим.

Виявилося, що в групі з великою активністю "оздоровчих" дій, смертність виявилася в 10 разів вищою. 

Особливо драматичною ситуація виявилася в багатих країнах з великою часткою тих, хто отримав процедуру. Там смертність зашкалює. Подивіться цифри. Якщо у бідних країн середня смертність склала 60-100 випадків на мільйон, то у багатих – Чилі, наприклад, дуже витратилася на процедуру – там 1785 смертей на мільйон;

у Великобританії – 1888, Нідерландах – 1050, Португалії – 1696, Іспанії, Ірландії, Італії – 2011, Німеччині – 1100, Ізраїлі – 733, США – 1825 випадків на мільйон, Франції – 1700, Швеції – 1400.

Висновок. До речі, я ніколи не був прихильником того, що все це змова, скорочення чисельності населення заради золотого мільярда. Але тут ми бачимо все навпаки: золотий мільярд вмирає. Золотий мільярд сам себе вбиває шляхом тої масової процедури, що, як вони вважають, несе оздоровчий ефект. Процедура їм доступніша, у них грошей багато.

Усі ці дані є свідченням хибності всієї ідеї боротьби з цим явищем. Іронія отриманих даних на всьому масиві країн показує страшні речі, тому потрібно терміново звертатися в прокуратуру і в ВООЗ, а на цей час ввести мораторій на проведення процедур. Ми бачимо, що відбувається. Перевірте мої дані.

Де більше активності по отримання процедури, там люди вмирають у 2-10 разів більше. Спростуйте ці цифри. Але цифри спростувати неможливо, зв'язок спростувати неможливо. Можливо, щось ще інше існує – потрібно розбиратися.

До слова, якщо згадати, лікарі приносили багато болю й раніше, в минулому-позаминулому столітті, думаючи, наприклад, що кровопускання допомагає від усіх хвороб. Є навіть такий термін – ятрогенні захворювання, тобто захворювання, пов'язані з помилкою лікарів. 

І ось зараз в глобальному масштабі відбувається колосальна ятрогенія. Пощастило тільки бідним країнам. Спростуйте цю закономірність. Якщо не спростуєте, тоді або припиняйте все це, або так і кажіть: ми будемо вас убивати!»

 

Відеозапис

Наші інтереси: 

Цифри й факти доводять те, про що ми невтомно пишемо: вакцинація проти вірусної респіраторної хвороби – не тільки неефективна, але й шкідлива.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Висновок. До речі, я ніколи не був прихильником того, що все це змова, скорочення чисельності населення заради золотого мільярда. Але тут ми бачимо все навпаки: золотий мільярд вмирає. Золотий мільярд сам себе вбиває шляхом тої масової процедури, що, як вони вважають, несе оздоровчий ефект.

Але ж, вочевидь, це саме і є змова...Щоправда, з результатами, протилежними очікуваним...Отака от іронія Бога! І, діти диявола, попри вочевидь протилежні очікуваним результи, не здатні зупинитись! І, продовжують далі кінчати своє життя самогубством, наче лемінги...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Цікаво. Але чому то, раптом, Московія дозволяє таке дослідження ?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тому, що забороняти щось - це привертати до нього увагу. Тому Московією, її владою, та всіми дітьми диявола, таке просто замовчуються, та, якомога непомітніше, втаємничується...Цікаво, коли в Гуглі зникнуть посилання на ці матеріали?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось, на НО вже сказали, як це явище зветься - ефект Стрейзанд. Тож, московські можновладці не забороняють це, бо знають про такий ефект.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось, професор Гундаров, чомусь не порівняв дві цифри, та не зробив спроби пояснити отакий ефект. То, порівняю та поясню я.

Цитата:
Подивіться цифри. Якщо у бідних країн середня смертність склала 60-100 випадків на мільйон, то у багатих – Чилі, наприклад, дуже витратилася на процедуру – там 1785 смертей на мільйон;

у Великобританії – 1888, Нідерландах – 1050, Португалії – 1696, Іспанії, Ірландії, Італії – 2011, Німеччині – 1100, Ізраїлі – 733, США – 1825 випадків на мільйон, Франції – 1700, Швеції – 1400.

та

Цитата:
Якщо вивчати по всіх країнах кількість проведених процедур і смертність, вони мають пряму залежність з коефіцієнтом кореляції 0,4. Він вважається низьким від 0,1 до 0,3, середнім від 0,3 до 0,7, і високим понад 0,7. Маємо середню величину 0,4.

Так ось: на міжнародних цифрах вийшла та ж сама величина, що по країнах СНД. Ступінь зв'язку прямий: чим більше процедур – тим гірше. І ось це «гірше» приблизно на 20% залежить від проведених процедур.

Тобто, завдяки лише самій вакцинації смертністть від модного ГРВІ збільшується лише на 20%. Тобто, з мільйона людей, які захворіли на модне ГРВІ, в бідних країнах помирає 100 невакцинованих людей на мільйон. А, вакцинованих людей, там же і від того ж, помирає 120 людей на мільйон. Але, чим пояснюється така величезна, майже в 10 разів (а, подекуди, майже в 30), відмінність між смертністю в бідних та багатих країнах? Вона пояснюється саме нагнітанням страху. Так-так, саме завдяки страху від модного ГРВІ помирає майже в 10-30 разів більше людей! Це може здатися неймовірним, але є такий приклад...Внайлідок катастрофи в морі, виживші під час неї люди, в середньому, помирають за три доби! За наявного запасу їжі та води! Помирають саме від страху...Отже, саме тут страх є смертельним. Під час очікування спасіння в морі, та під час хвороби на модне ГРВІ.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Висновок. До речі, я ніколи не був прихильником того, що все це змова, скорочення чисельності населення заради золотого мільярда. Але тут ми бачимо все навпаки: золотий мільярд вмирає. Золотий мільярд сам себе вбиває шляхом тої масової процедури, що, як вони вважають, несе оздоровчий ефект.

Але ж, вочевидь, це саме і є змова...Щоправда, з результатами, протилежними очікуваним...Отака от іронія Бога! І, діти диявола, попри вочевидь протилежні очікуваним результи, не здатні зупинитись! І, продовжують далі кінчати своє життя самогубством, наче лемінги...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Микола Стригунов каже:
Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">Висновок. До речі, я ніколи не був прихильником того, що все це змова, скорочення чисельності населення заради золотого мільярда. Але тут ми бачимо все навпаки: золотий мільярд вмирає. Золотий мільярд сам себе вбиває шляхом тої масової процедури, що, як вони вважають, несе оздоровчий ефект. </blockquote>

Але ж, вочевидь, це саме і є змова...Щоправда, з результатами, протилежними очікуваним...Отака от іронія Бога! І, діти диявола, попри вочевидь протилежні очікуваним результи, не здатні зупинитись! І, продовжують далі кінчати своє життя самогубством, наче лемінги...

А з чого зроблено висновок, що "золотий мільярд" вмирає? (Хоча, точніше, не мільярд, а п'ятсот мільйонів. Так на скрижалях в Джорджії написано, якщо не помиляюсь).

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Може, зі стану Ізраілю? Та зі співвідношення смертність/народжуваність. Бо, скорочення чисельності людей разом із їх старішанням - це і зветься вимиранням. А, найбільш розповсюдженою "побічкою" всіх ковід-вакцин є безпліддя. Ось, саме тому і доходять розумні люди висновку, що "золотий мільярд" вимирає. А, щодо скрижалей в Джорджії. Так, підсумкова цифра залежить від методики підрахунку. Якщо до "золотого мільярда" включати і сучасних (маю на увазі, тих китайців, які є заможними, а це меншість зі всіх китайців) заможних китайців, то, якраз мільярд і виходить...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Головна причина – зменшення плодючості. Вакцинація – це удар по репродуктивній функції людини. Катастрофічні результати можуть бути у другому і третьому поколіннях (як показали вакцинаційні досліди на мишах, які у третьому покоління вже були безплідними).

Василь Свідомий каже:
А з чого зроблено висновок, що "золотий мільярд" вмирає? (Хоча, точніше, не мільярд, а п'ятсот мільйонів. Так на скрижалях в Джорджії написано, якщо не помиляюсь).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ігор Каганець каже:
Головна причина – зменшення плодючості. Вакцинація – це удар по репродуктивній функції людини. Катастрофічні результати можуть бути у другому і третьому поколіннях (як показали вакцинаційні досліди на мишах, які у третьому покоління вже були безплідними).
Вельмишановний добродію Ігоре, будь-ласка, надайте посилання на джерело цієї дуже важливої інформації!
Тепер зрозуміло, однієї урбанизації для дітей диявола задля знищення "золотого мільярду", тобто, людей з найбільшими творчими здібностями, виявилось замало. Тим більш, що процес деурбанизації набирає обертів. І, вони до цього ще додали вакцинацію...Тож, врятуються лише ті люди, які встигнуть втекти з мегаполісів невакцинованими...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Хто під ким яму копає, той сам в неї падає

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Власне, я й маю на увазі, що від цього вмирає не "золотий мільярд", а звичайні люди. Якщо я незрозуміло висловився! "Золотий мільярд", якраз, ні.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Золотий мільярд - це, звичайні заможні люди, та люди середнього класу з таких багатих країн як США, Велика Британія, Франція, Італія, Нідерланди, Японія і, прості, але їх там кількасот мільйонів, заможні китайці. Повторюю - це звичайні люди середнього класу, але з багатих країн. Нагадаю, що зараз на Землі, на всій нашій планеті, живе близько 7 мільярдів людей. Кожен сьомий з них належить до "золотого мільярду". Саме отакі люди зараз заводять мало дітей та вакцинуються від ковіду! Тобто, вимирають.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Незгідний!
Я вважаю (це, звичайно, моя суб'єктивна думка. Хоча не тільки моя, а й багатьох людей у світі), що ті, котрі вважають себе та свій обслуговуючий персонал "золотим мільярдом" (тому і беру це в лапки): тобто всякі ротфелери, шваби, білі геї(тс-с-с) та їхні прислужники: типу фаучів, ебштейнів і подібних- не вмирають. Соррі, деякі вмирають (типу епштейнів), але від інших речей . А звичайних заможних людей та людей середнього класу по всьому світу все-таки трохи більше ніж мільярд.
Якось так.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тут вся справа в тому, що саме вважати межею отого "золотого" мільярду. Якщо встановлювати цю мекжу так, аби під неї потрапляло близько мільярда найзаможніших людей - то, відповідно, мільярд і вийде. Вся справа в тому, що ця концепція - ідея ""золотого" мільярду, з'явилась тому, що було визчено, що при теперішньому рівні споживання, та при теперішньому рівні технологій, ресурсів на нашій планеті вистачає лише для споживання найзаможніших людей в кількості одного мільярду. Тобто, ця ідея передбачає зупинку науково-технічного розвитку, консервацію сучасного рівня технологій заради збереження соціальної стабільності. І, зараз оті найзаможніші люди, просто вимирають! Оця ідея є розвитком так-званого мальтузіазму. Досить людожерської ідеології, як на мене. І, оця теперішня вакцинація від ковіду - це лише практичне втілення ідей мальтузіазму. Але, насправді, дійсність виявилась такою, що внаслідок втілення цих ідей вимирає, в першу чергу, той самий "золотий" мільярд.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Читав на НО статтю Безжальна імунізація, або правда про щеплення де згадувалася книга Коток "Безжальна імунізація".

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.