Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Як невдобно вийшло…» – телеканал завалили історіями про постраждалих і померлих від вакцинації

Категорія:

Американський телеканал  звернувся до своїх глядачів з проханням надсилати історії про своїх близьких, що померли від коронавірусу. Натомість отримав десятки тисяч історій про близьких, що постраждали або навіть померли після вакцинації.

10 вересня Детройтський телеканал «WXYZ-TV Channel 7» на своїй сторінці у фейсбук зробив наступне повідомлення:

«Після того, як вакцини стали доступні для всіх, чи втратили ви від COVID-19 невакциновану кохану людину? Якщо ви готові поділитися історією своєї родини, надішліть нам свою контактну інформацію у директ. Ми можемо звернутися до історії, над якою працюємо.»

Не знаю, чи отримали вони подібні історії в директ (прямі повідомлення), але у коментарях пішов шквал повідомлень про близьких людей, котрі постраждали або навіть померли після вакцинації.

На момент, коли я пишу цю статтю, під постом є вже 225 тисяч коментарів. Само собою, я не в змозі прочитати їх всі, але коли я гортав ці коментарі, то не побачив жодного про близьку невакциновану людину, котра вмерла від Ковіду. Натомість маса історій про близьких, що постраждали або навіть померли після вакцинації, а також слова підтримки тим, хто втратив близьких, та постійне запитання телеканалові: «Чому ви не розповідаєте про такі історії?!»

Ось типові коментарі:

«Таких історій у мене нема. Натомість знав хлопця, котрий зробив укол і за два дні помер від серцевого нападу. Чому ви не розповідаєте по ЦЕ?

Ні, з нами все гаразд. Але втратили одного вакцинованого члена родини!

Ні, але я втратив одного вакцинованого.

Мій тато пішов за обрій за три місяці після другого уколу».

Хто добре знає англійську мову – заходьте на це повідомлення телеканалу і читайте коментарі.

Десятки тисяч людей, історії котрих не пускають у ЗМІ, блокують в соцмережах, примушують мовчати – скористалися можливістю і поділилися своїми трагедіями. Цікаво, що цього разу фейсбук не став знищувати ці коментарі. Напевно, тому, що після того, як десятки тисяч людей прокоментували пост телеканалу – знищення цих коментарів було б ще більш потужною історією, ніж всі разом. Пам’ятаєте знаменитий «Ефект Стрейзанд».

Цікаво, що тепер робитиме телеканал, щоб перебити такий шквал коментарів? Чи розкажуть вони про хоча б деякі з цих історій? Чи просто проігнорують і вдадуть, що нічого не було? А ще можливо наймуть акторів, які будуть розповідати вигадані історії про померлих невакцинованих родичів?

Наші інтереси: 

Йде масова однобока пропаганда примусової вакцинації експериментальними, не до кінця перевіреними ліками. Історії з негативними побічними ефектами старанно замовчуються.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось так розпочинається об'єднання та пробудження людей. Це тішить! Цікаво, чому всі ці люди досі не в Parler?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось так розпочинається об'єднання та пробудження людей. Це тішить! Цікаво, чому всі ці люди досі не в Parler?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

творча сила Вишнього Батька - це першопричина, з якої постали всі речі, що існують у Всесвіті в просторі-часі