Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Данія скасувала всі коронавірусні обмеження

Категорія:

10 вересня в Данії скасовані останні обмеження, запроваджені раніше через "пандемію" COVID-19. Відтепер масові заходи можна відвідувати, не пред'являючи COVID-паспорт, що підтверджує вакцинацію, одужання від хвороби чи негативний тест. Зобов'язання носити маску були скасовані в країні ще в минулі місяці.

Водночас зберігаються обмеження на в'їзд до Данії, які залежать від країни, з якої прибуває людина. Німецькі подорожні, наприклад, зобов'язані пройти тест на коронавірус. Ця вимога, однак, не стосується приїжджих з федеральної землі Шлезвіг-Гольштейн, що межує з Данією, повідомляє інформагентство dpa.

Як пише Politico, рішення повернутися до життя у тому вигляді, як воно було до "пандемії", уряд Данії схвалив наприкінці серпня, оголосивши, що вірус вже не становить "критичної загрози для суспільства".

Щоб відвідати ресторан, спортивний центр чи нічний клуб у Данії не потрібен "ковідний паспорт", а дітей не відправлятимуть додому, якщо вони мали контакт із хворим на коронавірус. Карантин діятиме виключно для хворих.

Працівники можуть повертатися до офісів, а діти – до школи.

Наші інтереси: 

Стежимо за коронабіснуванням. Хто переможе?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Правда переможе!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Правда переможе!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Так! Надіюсь.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось, вже і Данія приєдналась до країн, де переміг здоровий глузд. А, до цього, до цих країн належали лише Швеція, Білорусь та кілька штатів США. Це тішить.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Трошки дьогтю в бочку меда. Подивіться, скільки відсотків населення там вакцинувалося. В усякому разі, офіційні змі подають зняття цих обмежень як наслідок імунізації населення Данії.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, офіційні змі подають саме в такому ракурсі. Але ж данці не сиділи, склавши руки, і не погоджувалися, якщо їхній уряд перегибав палицю. Про це офіційні змі не писали й не пишуть. Можливо, там багато вакцинувалися. Але данці завжди виступали проти примусовості вакцинації (дивіться першу статтю в тему) і проти ковідних сертифікатів. Мейнстримні змі не дають інформацію, що суперечить "лінії партії".

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

То, так, перемога здорового глузду в Данії лише часткова. Можна сказати, що за часткою здорового глузду Данія посідає третє, або четверте місце в світі.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Інформація не правдива, відсутні посилання на урядові сайти Данії. Такі вкиди робить Росія своїми інформаційними ресурсами на заході.