Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 4

Білорусь – Ізраїль: порівняльна ковід-хроніка. Усе вказує на системну містифікацію і аферу

Категорія:

Порівнюємо хроніку так званої пандемії covid-19 у двох країнах з близькою чисельністю населення – округлено до 9 мільйонів осіб. Автор тексту – письменник Олександр Розов.

Білорусь – країна ковід-дисидент. Локдаунів не було. Масковий режим подекуди трішки вводився для вигляду (щоб не лякати інтуристів), але ніким особливо не дотримувався. Вакцинація – тільки добровільна. Прикордонний санітарний тест-контроль гранично м'який. Ковід в медіа-сфері займає менше місця, ніж світська хроніка. Ковід в політиці згадується там, де у порядку денного розділ "різне".

І що, в Білорусі стався апокаліпсис? Ні! Країна живе не оглядаючись на ковід-пандемію, і не сталося нічого, що виходить за рамки звичайних справ і проблем, удач і невдач (це визнають навіть непримиренні противники власне режиму Лукашенка).

Ізраїль – країна ковід-лоялістів. Локдауни. Масковий режим. Примусова вакцинація під загрозою позбавлення всіх громадянських і економічних прав. Найжорстокіший прикордонний міграційний контроль аж до закриття в'їзду-виїзду з країни. Майже вся медіа-сфера орієнтована на ковід-тематику. Майже вся політика – теж.
І що, в Ізраїлі "корона" переможена? Ні! Країна принесла в жертву життєвий уклад людей, добробут суспільства і майбутнє цілого покоління – але апокаліпсис триває (це визнають навіть офіційні ізраїльські джерела).

Не треба заглиблюватися у статистику надлишкової госпіталізації та смертності. Справа навіть не в тому, що статистика часто спотворюється в догоду політиці (це стосується і Білорусі, і Ізраїлю). Річ у тім, що якщо відбувається апокаліпсис, то це помітно без заглиблення у статистику. Якщо ж без заглиблення у статистику нічого не помітно, то значить апокаліпсису просто нема.

Середньовічні інквізиторські схеми насильства над людьми, застосовані в Ізраїлі (а також в Німеччині, Франції, Великобританії etc) були б якось обґрунтовані тільки при реальному ризику апокаліпсису. Збиток від цих схем настільки величезний, що нічим, крім запобігання апокаліпсису, їх обґрунтувати неможливо (в новітній історії ці збитки можна порівняти лише з руйнуваннями, завданими Другою світовою війною).

Але, як показує ситуація в Білорусі (причому навіть у викладі супротивників тамтешнього режиму), ризику епідемічного апокаліпсиса нема й не було.

Не треба заглиблюватися в нетрі вірусології, біохімії та молекулярної генетики. Справа навіть не в тому, що ідентифікація т.зв. Уханьського коронавірусу SARS-CoV2 викликає ряд гострих питань (аж до обґрунтованої підозри в тому, що ніякого нового коронавірусу нема, а ми маємо справу з ексцесом тестування, що спрацьовує на якісь коронавіруси, які давно циркулюють в популяції людей). Річ у тому, що небезпека цього коронавірусу (будь він старий або новий) не виходить за рамки, характерні для грипоподібних ГРВІ.

А що, як усе-таки заглибитися в ковідну статистику?

Тут з'ясовуються речі, непоясненні нічим, крім системної масової фальсифікації. Це стосується як статистики смертності, так і ефективності вакцин.
1) 40% медиків намагаються уникнути вакцинації.
2) Вакциновані медики, що працюють в ковід-палатах, не вірять в захист вакцини.
3) Статистика смертності від т.зв. covid-19 багаторазово завищена приписками.
4) Вакцинація не знижує ані ризику т.зв. зараження covid-19, ані ризику смерті після такого зараження.
5) Офіційні представники ковід-вакцинації, які заявляють про її ефективності, спростовують самі себе, вимагаючи третю "бустерну" дозу (яка не передбачалася розробником, що випускає вакцину).

Олександр Розов

Наші інтереси: 

Стежимо за розвитком світової ковідо-афери.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Я думав учора, що в мене поїде дах, коли почув по "Громадському радіо", що Ізраїль уже вирішив твердо: будемо колоти третю дозу! - й думає про четверту.
Хоча - хто їх зрозуміє, тих ізраїльтян. Он скільки веселих хасидів знову до нас понаїхало. Вони радіють - і українці теж, бо заробляють на гостях.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Я думав учора, що в мене поїде дах, коли почув по "Громадському радіо", що Ізраїль уже вирішив твердо: будемо колоти третю дозу! - й думає про четверту.
Хоча - хто їх зрозуміє, тих ізраїльтян. Он скільки веселих хасидів знову до нас понаїхало. Вони радіють - і українці теж, бо заробляють на гостях.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Дуже переконлива аргументація для будь-кого зі здоровим глуздом. Але, нажаль, таких людей, що мають здоровий глузд - меншість...Вузенька стежинка до життя, і широкий шлях до смерті - це саме про таку ситуацію...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Дивно, що в цій статті Олександр Розов забув про Швецію. Вона також має близько 9млн. людей... І, це єдина країна в світі, яка залишила свої кордони відкритими на початку подій, пов'язаних з модним вірусом... Внаслідок чого і отримала маленький економічний бум. І, більш нічого не отримала:)

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Що тут дивного? Розов не знає шведської мови. Ба більше: ту країну, яку вони називають Швеція, насправді звуть Сварія.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Сварія - це справжня та історична назва країни. А, Швеція - це офіційна назва.
Ну, я, наприклад, також не знаю шведської. Але, ж є досить інформації про це російською та англійською мовами (та, українською, для нас). Скажете, ніби Олександр Розов не знає їх??? І, є засоби комп'ютерного перекладу. Скажете, ніби він не вміє ними користуватись???

Якщо прагнеш чуда - створюй його!